• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi sürekli uyuyan var mı ?

B12 eksikliği çok uyku yapar.
Benim eşim de öyledir, her boş kaldığı an uyuyabilir.
Balayında 4 roman bitirdim ben.
Günün toplam 18 saatinde uyurdu.
Çocuktan önce 10 da uyur, çocuktan sonra çocukla 11 de uyur oldu.
Koca değil karpuz alıp büyüttüğümü düşünürdüm genelde.
Balayı kısmına çok güldüm :D
Yanlış anlamayın benim eşim de çok uykucudur. Sizi çok iyi anlıyorum. Çok sinir bozucu bir durum.

Canım uyku konusunda değil ama diğer konuda aynıyız. Benim eşim uyumaz ama çocuk aşırı istiyor ama hiç yanaşmıyor. 1 senedir evliyiz ben çocuk düşünmüyorum daha ama eşim istiyor diye korunmayı bıraktım fakat ne zaman ben yaklaşsam dur lavobaya giricem, dur abdestim bozulcak saçma sapan şeyler söylüyo. Bende sinir olmaya başladım bu duruma bu yaşta böyleysek ilerde kanka oluruz heralde.
Beninki de çocuk konusunda hem isteyip hem bir faaliyet göstermeyengillerden. Nasıl olacaksa artık :D
Gerçi şu an için erteledik bakalım artık nasip kısmet

Beninki de çocuk konusunda hem isteyip hem bir faaliyet göstermeyengillerden. Nasıl olacaksa artık :KK70:
Benimki de aynı. Çocuk istiyor ama icraat yok çünkü uyuyor. İcraat olsa boşalıp boşalmadıgını bilmiyor şansıma artık

İnsan 7 24 uyumak ister mi? Eşim masa basında calısıyor. Yogun bir işi yok, geç saatte işten çıkma durumuda yok yani yorgunluktan değil keyiften sürekli uyumak istiyor. Saat 5 te eve geliyor yemek yer cayını içer uyur 10 gibi kalkar bana bakar gider yine uyur haftanın 2 3 günü bu durumdayız diğer günlerde 10 oldumu yatar uyur ben azıcık yanına yaklasıversem bi uyutmadın der. Birde bebek düşünüyoruz artık düşünün halimi. Adamı zorla yataga götürüyorum zaten cogundada ben yanına gitmeden uyumuş oluyor. Çatlama günlerimde bak uyuma bu günler önemli diyorum 2 3 defa deniyoruz birde bana sorun. Boşaldımı boşalmadımı o bile belli değil farkında değilim diyor. Daha 1 yıllık evliyiz artık bunaldım bu durumdan. Daha az önce bi uyutmadın uykuya hasret kaldım diye söylenip duruyordu. Yakında bana hasret kalacaksın dedim. Herhangi bir saglık sorunuda yok kullandıgı ilaçta yok. Evlendigimiz ilk zamanlar böyle değildi yaklasık 3 4 aydır bu durumdayız. Var mı eşi benim gibi sürekli uyumak isteyen
Halsizlik yorgunluk vardır belki kronik

Bunu bitkisel kürler le halledebilirisin bı araştır dene fayda görürsün ins

Beninki de çocuk konusunda hem isteyip hem bir faaliyet göstermeyengillerden. Nasıl olacaksa artık :KK70:
Aynı aynı benimkide öyle. Bu şekilde doğal yollarla hamile kalma şansım az diyorum anlamıyor bide ben pkoyum yani her gün yapsak bile zor neyse zaten çoçuktan önce şu problemin düzelmesi lazım:işsiz:

Muhtemelen yazılmıştır ama tüm sayfaları okuyamadım o yüzden yazmak istedim: Bir uyku polikliniğine gitmesinde fayda var.

İlişki istememe durumu testosteron hormonu düşüklüğünden olabilir. Bir kan testi yaptırsın eşleriniz bence. Ayrıca bal, ginseng, arı sütü gibi besinler yedirirseniz ilişki istekleri olur, o enerji ile de olmazsa zaten iyice bir araştırılması gerek. Normal bir durum değil bu kadar isteksizlik.

İlişki istememe durumu testosteron hormonu düşüklüğünden olabilir. Bir kan testi yaptırsın eşleriniz bence. Ayrıca bal, ginseng, arı sütü gibi besinler yedirirseniz ilişki istekleri olur, o enerji ile de olmazsa zaten iyice bir araştırılması gerek. Normal bir durum değil bu kadar isteksizlik.
Geçen sene böyle değildi ama ne değişmiş olabilir sence? Geçen senede bu senede aynı şeyleri yiyor :)

Önce hangimizin ki gelcek bakalım ama asla bu konuda yanaşmıcaz söz mü kızz :KK70: eşi isteyip ilişkiye giren yazıcak buraya:KK70:
Anlastik hadi bakalim.anam bizimki çok inatçıdır gelirse bile bu hafta yumurtlama haftam dedim ona vicdan yaparsa işte diye düşünüyorum heralde galiba sanırsam :KK70:

Anlastik hadi bakalim.anam bizimki çok inatçıdır gelirse bile bu hafta yumurtlama haftam dedim ona vicdan yaparsa işte diye düşünüyorum heralde galiba sanırsam :KK70:
O zaman seninki gelir kesin önce, ben yumurtlamam geçti sana söylemedim dedim:63: yumurtlamıcamya bida zor gelir :D

Back
X