• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi sürekli uyuyan var mı ?

Geçen sene böyle değildi ama ne değişmiş olabilir sence? Geçen senede bu senede aynı şeyleri yiyor :)
Benim eşim bu sorunu yaşadı. İlk aylarda gayet normaldi her şey. Sonra birden eşimde isteksizlik olmaya başladı. Sizinki kadar azalmadı ama yine de azalma oldu. Çocuk istemeye başladığımız dönemde yumurtlama haftasına dikkat ederek oluyordu ama en azından haftada 1 kez kesin oluyordu. 6 ay geçip çocuk olmayınca doktora gittik, ikimiz de testleri yaptırdık. O zaman öğrendik biz de sorunu. Testosteron düşüklüğü olunca erkekte istek olmuyor, yani adam istese bile vücudu istemiyor. Halsizlik de oluyor aynı zamanda. Yani bir ay çok iyi giderken birden testosteron düşüklüğü başlamış da olabilir. Neden olduğunu bilmiyorum ama bizimkinde birden düşmüştü. Bal, ginseng, arı sütü, keçiboynuzu gibi ürünler tüketti. Bence kan verip testosteron ne durumda baktırsın eşiniz. Ben de bir zamanlar üzülüp kavga ediyordum beni çekici mi bulmuyorsun artık diye ama sağlık problemi çıktı. Belki sizin de öyledir.

Benim kocamda oyleydi.kan verdik kanda yag tiroid kolekstrol seker insilun direnci cikti.hap kullaniyor simdi tiroidle ilgili daha gec uyumaya basladi kiloda verdi

Valla benimkinde çok uyumak gibi bir durum yok ama sadece hafta sonları geceleyin ekşınların bitmeyeceği o iki gece uyumaya yeltenirse kadınsal yeteneklerimi kullanıyorum hoop uyku falan kalmıyor su çarpsam yüzüne böyle kendine gelemez yani erkek milleti işte:KK76:

Üşengecin çocuğu oluyormuş kızlar;) (ama nasıl oldu biz de anlamadık, pcosluyum)
Eşim uykuyu hep severdi, hafta sonlari falan 12-1e kadar uyurdu ama cocuk olduktan sonra daha da kötüleşti.
Haftaici 8-19 işe gidiyor. En gec 9 da uyumuş oluyor, hafta sonu 4 gibi kalkip bisiler yiyor 5te geri uyuyor, 9 da kalkip 9.30da tekrar uyuyordu. İse gidene kadar. Ve uyudugunu da hatirlamiyordu;))
Es kaza uyaniksa (doktora gitme vs gibi) surekli ay cok uykum var, eve gitsem de yatsam, of nasil uyunur simdi der durur, ve hep esner.
Cinselligi geçtim bu durum sosyal ve iş hayatını da etkiliyordu.
Sonra bir gün psikiyatristi mucize bir ilaç verdi. İlacı içerse normal insan, içmezse kış uykusuna yatmış ayı kişisi;)

İnsan 7 24 uyumak ister mi? Eşim masa basında calısıyor. Yogun bir işi yok, geç saatte işten çıkma durumuda yok yani yorgunluktan değil keyiften sürekli uyumak istiyor. Saat 5 te eve geliyor yemek yer cayını içer uyur 10 gibi kalkar bana bakar gider yine uyur haftanın 2 3 günü bu durumdayız diğer günlerde 10 oldumu yatar uyur ben azıcık yanına yaklasıversem bi uyutmadın der. Birde bebek düşünüyoruz artık düşünün halimi. Adamı zorla yataga götürüyorum zaten cogundada ben yanına gitmeden uyumuş oluyor. Çatlama günlerimde bak uyuma bu günler önemli diyorum 2 3 defa deniyoruz birde bana sorun. Boşaldımı boşalmadımı o bile belli değil farkında değilim diyor. Daha 1 yıllık evliyiz artık bunaldım bu durumdan. Daha az önce bi uyutmadın uykuya hasret kaldım diye söylenip duruyordu. Yakında bana hasret kalacaksın dedim. Herhangi bir saglık sorunuda yok kullandıgı ilaçta yok. Evlendigimiz ilk zamanlar böyle değildi yaklasık 3 4 aydır bu durumdayız. Var mı eşi benim gibi sürekli uyumak isteyen

Bu kadar uyku depresyon belirtilerinden, bir doktora görünmeli bence

Bir ben değilmişim bizde 10 15 gün her zaman bir bahanesi var adamın bugün mübarek gün derdi başka seylero_O benim isteğimle olurdu kanka gıbıyık olsa da olur olmasa da olur ama 2 çocuk var oda ceketını atsa hamile kalıyom

Depresyon gibi geldi ilk aklıma..
Bence siz çocuk işini erteleyin ne olur ne olmaz..

Benimkide evliligimizin 8.ayında bi başladı ben erken yatarım muhabbetine.4yıl boyunca 11 dedimi yattı hep. Muhabbetide sevmezdi senin eşin gibi.ben konuşsam bile karşılık vermez kafa sallardı. Tvden telden başını kaldırmazdı. 4 yıl bana kabus yaşattı.sonuçta ben depresyona girdim Son 2 yıldır düzeldi nasıl oldu bende anlamadım. Evliliğe yeni alışmış olabilir belkide yada bana

Bir rahatsızlığı yok demişsiniz ama yaklaşık 3-4 aydır bu durumdaysa bir rahtsızlığı vardır fiziksel/psikolojik.

Mesela demir eksikliği halsizlik, yorgunluk yapar. Psikolojikse depresyonda olabilir mesela?

Hiç konuşmuyor musunuz?
+1
Ayni seyi dusunuyorum. Muhakkak vardir bir sebebi. Normalde insan kirk yilda bir yorulup olur olmaz saatlerde uyur, boyle surekli degil.

Tamamen tembellikten benim eşim de böyle annesi de böyle zaten. Bizimki nin kendi isi canı isterse gider istemezse gitmez sürekli uyur ama çocuk konusunda hakkını yiyemem gece kalkıp bakardı yani. Bunlarda böyle model canım yapicak bişey yok bırak uyusun. Karpuz yata yata buyurmuş.

Back
X