• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi sürekli uyuyan var mı ?

İnanmıyorum 18 saatmi. Şu an uyuduğu 12 saate sükrettim :) Allah sabır versin bize. En azından bebek olmuş bizim oda muamma bazen sevişirken uyuyacakmı acaba diye korkuyorum
Bizdekilerin nasıl olduğunu ben de anlamıyorum zaten.
Adam saate bakar, 10 olmamışsa yanaşırdı.
Ki çoğu zaman uyuyakalırdı.
Bu uyku sevdasıyla nasıl 2 bebek oldu aklım almıyor.
Gören de tavşan gibiyiz sanıyordur, halbuki rüyalarda buluşuyoruz horlama seslerimizle:halay:
Eşimin tatil günlerinde 12 de kalkar kahvaltı yapardık, 2 de geri yatardı. 5 de falan kalkıp akşam yemeğe giderdik, eve gelince 10 da geri uyurdu.
Adam ha var ha yok gibiydi.
Çocuk oldu da yüzünü görüyorum:eğlence:

Türünün tek örneği olmadığına şükrediyorum :) benımkide aynı böyle
Bi tane akrabamız var kız 5 senelik evli 3 yaşında oğlu var. Kız yemin ediyor imkanı olsa kocam günde 2 kez yapıcak bıktım artık misafir gelcek ben çay demliyorum çay demlenirken misafir gelene kadar bari yapalım diyomuş oda çok abartı ama neye göre değişiyor bu huy acaba yedikleri içtiklerine göremiki :)

Bizdekilerin nasıl olduğunu ben de anlamıyorum zaten.
Adam saate bakar, 10 olmamışsa yanaşırdı.
Ki çoğu zaman uyuyakalırdı.
Bu uyku sevdasıyla nasıl 2 bebek oldu aklım almıyor.
Gören de tavşan gibiyiz sanıyordur, halbuki rüyalarda buluşuyoruz horlama seslerimizle:halay:
Eşimin tatil günlerinde 12 de kalkar kahvaltı yapardık, 2 de geri yatardı. 5 de falan kalkıp akşam yemeğe giderdik, eve gelince 10 da geri uyurdu.
Adam ha var ha yok gibiydi.
Çocuk oldu da yüzünü görüyorum:eğlence:
Seninki daha fenaymış.ben yine arada ayık yakalıyorum. Hele haftasonu 12 de kalkar gece12 ye uyutmam. Oda açısını hafta içi cıkartıyor. İşte uyusun uyumasın ona takılmıyorum da iletişim olmuyor yalnız kalıyorum o daha cok sınırımı bozuyor

Bi tane akrabamız var kız 5 senelik evli 3 yaşında oğlu var. Kız yemin ediyor imkanı olsa kocam günde 2 kez yapıcak bıktım artık misafir gelcek ben çay demliyorum çay demlenirken misafir gelene kadar bari yapalım diyomuş oda çok abartı ama neye göre değişiyor bu huy acaba yedikleri içtiklerine göremiki :)
Oda neymiş öyle insan bıkar. Ne yiyip ıcıyorsa ucundan azıcık bizimkilere vermeli.

Seninki daha fenaymış.ben yine arada ayık yakalıyorum. Hele haftasonu 12 de kalkar gece12 ye uyutmam. Oda açısını hafta içi cıkartıyor. İşte uyusun uyumasın ona takılmıyorum da iletişim olmuyor yalnız kalıyorum o daha cok sınırımı bozuyor
Zaten mesele o.
Benim eşim bir de sabah 8 de gider, akşam 9 da eve gelir.
1 saat için mi evlendim der, kendimi yerdim eskiden.
Şimdi o uykusuz ben uykusuz.
Sorun kalmadı:KK49:

Ay vallahi bende anlamadım. Dün dedimki boşaldın mı dedim ya bişeyler oldu galiba dedi. O ne demek dedim akıntı falan bişeyler olmıştur dedi. Sabır dedim.
O nasıl bir cümle yahu biseyler oldu galiba ne demek insan nasıl anlamaz bunu kendisini bırak senin bile anlaman gerekir yani

Gecen ay düşünmeye başladık bebegi.
Önceden geri cekılıyordu ama gayette boşalıyordu şu iki aydır ne oldu anlamadım.
Belli ki adamın bir rahatsızlığı var ya vitamini eksikliği ya kanı düşük vs biseyler var anlattıkların hiç normal şeyler değil arkadsim çok uyumak neyse de bosaldigini bilememektedir nedir ya insanın bir yüz ifadesi değişir bı gık der ayol tövbe tövbe

İnsan 7 24 uyumak ister mi? Eşim masa basında calısıyor. Yogun bir işi yok, geç saatte işten çıkma durumuda yok yani yorgunluktan değil keyiften sürekli uyumak istiyor. Saat 5 te eve geliyor yemek yer cayını içer uyur 10 gibi kalkar bana bakar gider yine uyur haftanın 2 3 günü bu durumdayız diğer günlerde 10 oldumu yatar uyur ben azıcık yanına yaklasıversem bi uyutmadın der. Birde bebek düşünüyoruz artık düşünün halimi. Adamı zorla yataga götürüyorum zaten cogundada ben yanına gitmeden uyumuş oluyor. Çatlama günlerimde bak uyuma bu günler önemli diyorum 2 3 defa deniyoruz birde bana sorun. Boşaldımı boşalmadımı o bile belli değil farkında değilim diyor. Daha 1 yıllık evliyiz artık bunaldım bu durumdan. Daha az önce bi uyutmadın uykuya hasret kaldım diye söylenip duruyordu. Yakında bana hasret kalacaksın dedim. Herhangi bir saglık sorunuda yok kullandıgı ilaçta yok. Evlendigimiz ilk zamanlar böyle değildi yaklasık 3 4 aydır bu durumdayız. Var mı eşi benim gibi sürekli uyumak isteyen
Herhangi bir rahatsızlığı var mı diyabet vs gibi?

Belli ki adamın bir rahatsızlığı var ya vitamini eksikliği ya kanı düşük vs biseyler var anlattıkların hiç normal şeyler değil arkadsim çok uyumak neyse de bosaldigini bilememektedir nedir ya insanın bir yüz ifadesi değişir bı gık der ayol tövbe tövbe
Yarın kan tahlili ver diye soyleyecem zaten kesin var bir vitamin düşüklüğü. Ay vallahi sesi solugu cıkmıyor gıt guk gak tepki yok adamda. Doğal olarakta anlamam cok zor. İçinden de çıkmayınca birşey boşalma ihtimali düşük diye düşünüyorum umarım öyle değildir

Yarın kan tahlili ver diye soyleyecem zaten kesin var bir vitamin düşüklüğü. Ay vallahi sesi solugu cıkmıyor gıt guk gak tepki yok adamda. Doğal olarakta anlamam cok zor. İçinden de çıkmayınca birşey boşalma ihtimali düşük diye düşünüyorum umarım öyle değildir
Depresyon da falan olmasın

Off kızlar benim eşimde hemen hemen böyle az önce iyi kavga ettik cinsellik yüzünden 3 yıllık evliyiz ilişki sıklığı en az 10 -15 günde bir deliriyorum çok konuştum kavga ettim olmuyor olmuyor iki aydır ciddi çocuk düşünmeye karar verdik ama ne zaman yumurtlamam olduğunu benim söylemem lazimmis yahu artık zoruma gidiyor %80-90 ben söylüyorum benimde bir gururum var ya :sinirli:

Back
X