- Konu Sahibi heytbengeldim
Valla böyle bi adama bide çocuk yapmayı düşünmekle hata mı yapıyorum diyorum ben artık nereye kadar çekilir ki böyle..Sizde bebiş için görev gibi yapın o zaman
Uyursa uyusun atlayın üstüne uyansın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla böyle bi adama bide çocuk yapmayı düşünmekle hata mı yapıyorum diyorum ben artık nereye kadar çekilir ki böyle..Sizde bebiş için görev gibi yapın o zaman
Valla ben onlarida denedim tamam ozaman hoş güzelde sürekli mi yapacaz yahu insanın bi yerden sonra zoruna gidiyo sanki paşam evin içinde brad pitt gibi dolasiyo![]()
HaValla böyle bi adama bide çocuk yapmayı düşünmekle hata mı yapıyorum diyorum ben artık nereye kadar çekilir ki böyle..
Ayol kendini uyandırsam üstüne atlasam başka yeri uyuyor :) töbe töbeSizde bebiş için görev gibi yapın o zaman
Valla cnm benimkide can bende bakımlı temiz olsun istiyorum ama erkeklerin aklına bunlar gelmiyo kadına geldi giyin süslen sırnaş ama nereye kadar yani dimi.Orasi öyle tabi ki. Kendilerinin de caba sarfedip bakimli olmalari gerekiyor. Eger siz giyinip suslendiginizde hicbir sorun yoksa sirnasiyorsa ona ozenmenizi bekliyor demekki, görev gibi geliyor diger turlu muhtemelen. Bu adamlar zaten cok degisik, hepsi ayri bi tür
Ben giysemde görmez üşürsün üstüne kalın birşey giy der. Döktüğüm paraya yazık valla. Daha 1 yıllık evliyiz ilerisini hiç düşenemiyorum
Ayol kendini uyandırsam üstüne atlasam başka yeri uyuyor :) töbe töbe
Sinirlenipte çok germe kendini hormonları en çok stres etkiliyormuş. Olacagı varsada olmaz en iyisi hiç kasmamak aslındaBenimde bu hafta yumurtlama ve 5 gün olmuş yapalı ki ben yanaştım ondada hiç ses yok patladım bende artık.gutti bu ayda belli oldu umurumdada değil artık çok sinirliyim şuan!
Benim derdim sadece uyku değil ki konu sahibi kadar değil bizimkide işte bu cinsel soğukluğu beni deli ediyo.Ha
Onu bilemicem valla
Ben sadece bebiş olayı üzerinden gittim
De şimdi adam çok uyuyor diye de boşanılmaz ki
Valla cnm benimkide can bende bakımlı temiz olsun istiyorum ama erkeklerin aklına bunlar gelmiyo kadına geldi giyin süslen sırnaş ama nereye kadar yani dimi.
Yok ya öyle şeyler gelmesin aklına benim eşim iş arıyor aylardır evdeyiz 7/24 o halde 20 gün yapmadığımız oluyor yani. Tabi doğal olarak rüyalanıyor arada bi bende deliriyorum konuşmuyorum o gün. Sen üşengeçliğinden duşa girmemek için yapma ama gecenim bi vakti kalk duşa gir yazıklar olsun diyorum bişey demiyor. Bide ilişki esnasında zevkte alıyor istekli oluyoruz ama çok zor karar veriyor buna. :/Aynen cnm benimkinde de bi kaç farkettim sabahın köründe dusa girince delirdim evde karin dursun dokunma böyle ruyalan ne diyimki dedim valla bi ara kafayı yicektim beni aldatiyomu diye ama evden ise işten eve yani sabit hayatı saatleri belli off ne bilim yaa.
Zaten hormonal bozuklugumda var cnm bana stres komple yasakta anlayana ki bunuda biliyo.Sinirlenipte çok germe kendini hormonları en çok stres etkiliyormuş. Olacagı varsada olmaz en iyisi hiç kasmamak aslında
Valla 1 ay 1 buçuk aya bile dayanmıştır bizim atismalardan yok aklım almıyor ya kesin hormonal bi sorunu var bunun başka halt yemiyosa!Cok cok haklisin. Kendilerini gormezler ama bakim isterler kadindan. Keske karsilikli ozveri olsa her konuda. Siz de bir süre uzak kalin ozletin kendinizi epey.
Aynen benimki de cnm.ee tabi böyle uzun aralık olunca afedersiniz ama 2 dk da ne olduğunu anlamadanda bitiyo ölün mü öldürün mü!Yok ya öyle şeyler gelmesin aklına benim eşim iş arıyor aylardır evdeyiz 7/24 o halde 20 gün yapmadığımız oluyor yani. Tabi doğal olarak rüyalanıyor arada bi bende deliriyorum konuşmuyorum o gün. Sen üşengeçliğinden duşa girmemek için yapma ama gecenim bi vakti kalk duşa gir yazıklar olsun diyorum bişey demiyor. Bide ilişki esnasında zevkte alıyor istekli oluyoruz ama çok zor karar veriyor buna. :/
İyide bu işin bir standardı olmaz kiBenim derdim sadece uyku değil ki konu sahibi kadar değil bizimkide işte bu cinsel soğukluğu beni deli ediyo.
Cnm tamam aynı olmazda ben bıraksam nerdeyse aklına gelmiyor diyebilirim ayda 2-3 kez de normalmi yani ya ?İyide bu işin bir standardı olmaz ki
Sen iki tabakla doyarsın ben bir tabakla
Bu ikimizde de bir sorun olduğu anlamına gelmez
Adamın libidosu düşük demek ki![]()
Valla 1 ay 1 buçuk aya bile dayanmıştır bizim atismalardan yok aklım almıyor ya kesin hormonal bi sorunu var bunun başka halt yemiyosa!
Evet canım uzun süre yapılmassa çok çabuk boşalınır. Napsak bilemedim bizde daha 1 sene evliyiz. Evlenmeden önce nasıldı konu sahibinede sordum az önce. Biz uzun süredir tanışıyoruz eşimle 8 yıldır kadar. Ve evlenmeden önce aşırı düşkündü, evlenince napıcam ben senle derdim hep. Kıyafet mağazında beni zorla kabine sokardı öpüşebilmek içinAynen benimki de cnm.ee tabi böyle uzun aralık olunca afedersiniz ama 2 dk da ne olduğunu anlamadanda bitiyo ölün mü öldürün mü!
Kesinlikle benimki de aynı cnm ödüm kopardı bu adam evlenince beni hiç rahat bırakmaz ben hapı yuttum diye nerdeee ben peşinden kosuyorum resmen.Evet canım uzun süre yapılmassa çok çabuk boşalınır. Napsak bilemedim bizde daha 1 sene evliyiz. Evlenmeden önce nasıldı konu sahibinede sordum az önce. Biz uzun süredir tanışıyoruz eşimle 8 yıldır kadar. Ve evlenmeden önce aşırı düşkündü, evlenince napıcam ben senle derdim hep. Kıyafet mağazında beni zorla kabine sokardı öpüşebilmek içinBende şimdi diyorum ki haram olduğum içinmi tatlıydım şimdi seninim ama dönüp bakmıyosun diyorum gençtik o zamanlar diyo daha 25 yaşında! Ama içi 70 yaşında.