- Konu Sahibi heytbengeldim
Hayır değil boyu kilosu orantılıEşiniz kilolumu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır değil boyu kilosu orantılıEşiniz kilolumu?
Azıcıkta olsun ya emekli gibi takılmakta olmuyor. Daha akşam mercimegi fırına verelimmi dedim sahura mercimek yapma yarın aksama yaparsın dedi. Gülermisin aglarmısın :)
Aynı bennnn. Sapık gibi görüyorum artık kendimi. Normalde erkegın yaklasması gerekmıyor muOff kızlar benim eşimde hemen hemen böyle az önce iyi kavga ettik cinsellik yüzünden 3 yıllık evliyiz ilişki sıklığı en az 10 -15 günde bir deliriyorum çok konuştum kavga ettim olmuyor olmuyor iki aydır ciddi çocuk düşünmeye karar verdik ama ne zaman yumurtlamam olduğunu benim söylemem lazimmis yahu artık zoruma gidiyor %80-90 ben söylüyorum benimde bir gururum var ya![]()
Onada kesin birşey bulurlar :)![]()
ayy koptum yaa
niye böylelerki acaba evin içinde iç çamaşırla mı gezsek
![]()
Benim babam kiloluydu.Oda uyurdu oturduğu yerde hemde.Bir doktor kiloya bağlamışdı,Hayır değil boyu kilosu orantılı
Ayy valla yalnız değiliz benimkide ovulasyon testi yap ne zaman yumurtluyosan o gün yapalım diyor bende yapmıyorum çocuk istiyosan biraz çaba göster diyorum yok. Üşengeç adamın çocuğu olmazmış derler ne kadarda doğruuuOff kızlar benim eşimde hemen hemen böyle az önce iyi kavga ettik cinsellik yüzünden 3 yıllık evliyiz ilişki sıklığı en az 10 -15 günde bir deliriyorum çok konuştum kavga ettim olmuyor olmuyor iki aydır ciddi çocuk düşünmeye karar verdik ama ne zaman yumurtlamam olduğunu benim söylemem lazimmis yahu artık zoruma gidiyor %80-90 ben söylüyorum benimde bir gururum var ya![]()
Aynen bende öyle düşünüyorum ya etrafımdaki kimsede bu sorun yok deliriyorum bi dr a git diyorum belki hormonaldir diyorum yok bişeyim sen çok tavır yapiyosun ondan istemiyorum ben böyle düşkün değilim bu işlere diyo yahu 3 senedir süreklimi tavirliyim ben be adam bulmuş bi bahane oh ne ala memleket şuan sinirden kuduruyorum saydım sayistirdim ne olursa artık yeter ya!!!Aynı bennnn. Sapık gibi görüyorum artık kendimi. Normalde erkegın yaklasması gerekmıyor mu
Kesinlikle öyle ya ayda 2-3 kez yapmayla tutarmi ki ben önceden yumurtlamaya dikkat etmiyodum şimdi bilgilenince geçmişe bakıyorumda yumurtlamaya nerdeyse pek denk gelmemişki yeminle bıktım usandım!Ayy valla yalnız değiliz benimkide ovulasyon testi yap ne zaman yumurtluyosan o gün yapalım diyor bende yapmıyorum çocuk istiyosan biraz çaba göster diyorum yok. Üşengeç adamın çocuğu olmazmış derler ne kadarda doğruuu
Aynen istek var çaba yok. Benim çatlama günüm yarın artık nasıl sinirimi bozar bilmiyorumAyy valla yalnız değiliz benimkide ovulasyon testi yap ne zaman yumurtluyosan o gün yapalım diyor bende yapmıyorum çocuk istiyosan biraz çaba göster diyorum yok. Üşengeç adamın çocuğu olmazmış derler ne kadarda doğruuu
Sen istedigin kadar say sayıştır karısının gönlünü almak yerine arkasını dönüp uyumak daha cazip geliyor malesef.Aynen bende öyle düşünüyorum ya etrafımdaki kimsede bu sorun yok deliriyorum bi dr a git diyorum belki hormonaldir diyorum yok bişeyim sen çok tavır yapiyosun ondan istemiyorum ben böyle düşkün değilim bu işlere diyo yahu 3 senedir süreklimi tavirliyim ben be adam bulmuş bi bahane oh ne ala memleket şuan sinirden kuduruyorum saydım sayistirdim ne olursa artık yeter ya!!!
Benimde bu hafta yumurtlama ve 5 gün olmuş yapalı ki ben yanaştım ondada hiç ses yok patladım bende artık.gutti bu ayda belli oldu umurumdada değil artık çok sinirliyim şuan!Aynen istek var çaba yok. Benim çatlama günüm yarın artık nasıl sinirimi bozar bilmiyorum
Kesinlikle öyle yahu yakın arkadaşım kız kardeşim evli konuşuyorum onlarla mesela diyolar valla normal değil erkek o işi canı istedimi hicbiseyi takmıyor unutuyor ee benimki ne iş ozaman yahu!Sen istedigin kadar say sayıştır karısının gönlünü almak yerine arkasını dönüp uyumak daha cazip geliyor malesef.
Bende diyorum eşime ne zaman yumurtlarsam yumurtlayayım gün aşırı yaparsan %90 tıtar diyorum yok gün aşırı çok fazla diyor. Sanki acı çekiyor. Ben diyorum sanki ben o işe bayılıyorum zevkten ölüyorum sanki dışardan gören öyle sanır diyorum ee niye istiyosun o zaman diyo. Karı kocayız farkındamısın diyorum ne alakası var diyo. Bide benimki uzun süre yapmadığımız için rüyasında boşalıyo kızlar ona ayrı deliriyorum sizde varmı böyle bişe?Kesinlikle öyle ya ayda 2-3 kez yapmayla tutarmi ki ben önceden yumurtlamaya dikkat etmiyodum şimdi bilgilenince geçmişe bakıyorumda yumurtlamaya nerdeyse pek denk gelmemişki yeminle bıktım usandım!
Aynen cnm benimkinde de bi kaç farkettim sabahın köründe dusa girince delirdim evde karin dursun dokunma böyle ruyalan ne diyimki dedim valla bi ara kafayı yicektim beni aldatiyomu diye ama evden ise işten eve yani sabit hayatı saatleri belli off ne bilim yaa.Bende diyorum eşime ne zaman yumurtlarsam yumurtlayayım gün aşırı yaparsan %90 tıtar diyorum yok gün aşırı çok fazla diyor. Sanki acı çekiyor. Ben diyorum sanki ben o işe bayılıyorum zevkten ölüyorum sanki dışardan gören öyle sanır diyorum ee niye istiyosun o zaman diyo. Karı kocayız farkındamısın diyorum ne alakası var diyo. Bide benimki uzun süre yapmadığımız için rüyasında boşalıyo kızlar ona ayrı deliriyorum sizde varmı böyle bişe?
Ne olacak bizim sonumuz. Kafaya huni takmasak bari. Birde çocuk istiyoruz Allah sabır versinKesinlikle öyle yahu yakın arkadaşım kız kardeşim evli konuşuyorum onlarla mesela diyolar valla normal değil erkek o işi canı istedimi hicbiseyi takmıyor unutuyor ee benimki ne iş ozaman yahu!
Valla cnm bu ara yanlismi yapıyorum diyorum rabbim belkide olmaması için böyle gösteriyo yürümeyecek ondan tutmuyo galiba vazgeç diyorum da işte işte işte ne diyim...........Ne olacak bizim sonumuz. Kafaya huni takmasak bari. Birde çocuk istiyoruz Allah sabır versin
Valla ben onlarida denedim tamam ozaman hoş güzelde sürekli mi yapacaz yahu insanın bi yerden sonra zoruna gidiyo sanki paşam evin içinde brad pitt gibi dolasiyoBenim esimde cicim aylarindan sonra bi birakti kendini kanepeye coraplar bi yanda atleti cikmis disari, devrilir koltuga oylece. Cok erken uyudugunda sinirim bozuluyor cimciriyorum ne yapayimcimcirmem meshur o acidan sonra asla geri yatamaz. Erkege siddete de hayir ama yapacak bir sey yok
bir de sirnasma durumlarinda öyle bi ayilir ki sabaha kadar biraksan durmaz uyumaz. Eger iliski anlaminda yaklasmiyorsa biraz farklilik yapin derim. Guzel hos bi elbise, makyaj, sevdigi koku.. yada farkli seyler.. ic gidiklayici camasirlar... O zamanda yanasmiyorsa esiniz asiri problemli. Kendinizde asla suc aramayin...
Ben giysemde görmez üşürsün üstüne kalın birşey giy der. Döktüğüm paraya yazık valla. Daha 1 yıllık evliyiz ilerisini hiç düşenemiyorumBenim esimde cicim aylarindan sonra bi birakti kendini kanepeye coraplar bi yanda atleti cikmis disari, devrilir koltuga oylece. Cok erken uyudugunda sinirim bozuluyor cimciriyorum ne yapayimcimcirmem meshur o acidan sonra asla geri yatamaz. Erkege siddete de hayir ama yapacak bir sey yok
bir de sirnasma durumlarinda öyle bi ayilir ki sabaha kadar biraksan durmaz uyumaz. Eger iliski anlaminda yaklasmiyorsa biraz farklilik yapin derim. Guzel hos bi elbise, makyaj, sevdigi koku.. yada farkli seyler.. ic gidiklayici camasirlar... O zamanda yanasmiyorsa esiniz asiri problemli. Kendinizde asla suc aramayin...