• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi sürekli uyuyan var mı ?

Bulamadım şöyle uyuyan koca :KK70:
Benimki de pazar sabahı 8 de kalkar. Zaten gecenin bi körü yatmışız. 12 ye kadar beni bekler kedi gibi kahvaltı etmek için. Misafir misin be adam, git ye :) yok yalnız sıkılıyormuş.
Olaydı şöyle 12 saat uyuyan kocam, dalaydık beraber romantik romantik uykuya, göreydik güzel rüyalar :KK45:
Ay yok bu seferde uyuyor dersin. Fazlasıda insanı sıkıyor.sen vakıt gecirmek istiyorsun adam çoktan uyumuş

Kapının önüde mantıklıymış. Bazen dıyorım annenın evine git güzelce uyu ayık bir halde eve gel diyorum. Tamam ben yatıyorum birşey diyormuşın der ve yatakodasına gider.
Ben öyle adamı evde yatırmam ,net :)
fazla giyinik durma yanında ,kafasını karıştır ,uykusu kaçsın :KK53:

Benim kuzenimin kocası uyur:) çalışmaz,arada hafif işlere girer çıkar ama 24 saatin20 saati yatar, geri kalan da wc ve yemek :)kuzenim kabullenmis durumda, kuzenim çalışıyor zaten ve kocası ezelden beri öyle, Allah yardımcısı olsun.

O nasıl soru ya ,tavuk musun sen ,sadece yumurta çıkarmak için sevisesin :KK70:
O beni tavuk gibi görüyor bence. Sorun var desem 1 sene önce nişanlıyken hiç böyle değildi, düğünden önce evimizi temizlerken annem tuvalete girdiği an sıkıştırırdı beni. Şimdi 7/24 evdeyiz banamısın demiyor allahın cezası :sinirli:

Birazda öyle deneyim aklı baska yere gitsin.belki de sorun eşimde değil bendedir.
Kendinden çok da ödün verme ,adama güzel görüncem diye ..seven ,isteyen adam her şekilde ister :) sadece biraz daha bakımlı ve özenli ol ,önce kendine olan saygından .

O beni tavuk gibi görüyor bence. Sorun var desem 1 sene önce nişanlıyken hiç böyle değildi, düğünden önce evimizi temizlerken annem tuvalete girdiği an sıkıştırırdı beni. Şimdi 7/24 evdeyiz banamısın demiyor allahın cezası :sinirli:
Yüzümde maske var ,gülemiyorum da ,ölüyorum şuan :D evi temizlerken sıkıştırmasının sebebi açlık :)) azıcık değişiklik yap ,biraz da umursamıyormuş gibi davran ,dikkatini çekersin bir şekilde .bence hep öyle ol ..sonra ilgi manyağı oluyorlar ..

Benim eşim de çok uykucudur. Çalışma şartları ve saatleri sizinki gibi. Gelir yemek yer uyur. Hatta bazen hiç uyanmadan ertesi sabaha kadar uyuduğu olmuştur. Çok kavga ettik bu yüzden. Ama şimdi iyi çok şükür. Uyumuyor. Çift terapistine gidiyoruz. Uyku insanlar için birşeylerden kaçıştır demişti. Benim eşim evlenmeden önce de böyleydi. Hatta biz tanışmadan önce de böyleymiş. Benden kaçmadığı kesin ama neyden kaçıyor anlamıyorum :)

Yüzümde maske var ,gülemiyorum da ,ölüyorum şuan :KK70: evi temizlerken sıkıştırmasının sebebi açlık :)) azıcık değişiklik yap ,biraz da umursamıyormuş gibi davran ,dikkatini çekersin bir şekilde .bence hep öyle ol ..sonra ilgi manyağı oluyorlar ..
O zamanda diyoki elinde bi telefon beni görmüyosun bile, o telefonu bi bırak artık vs. Şikayet ediyor yani adım atmak yerine. Balayında günde 3 kez yapıyorduk hep ondan oldu ne var ne yok tükettik :D

O zamanda diyoki elinde bi telefon beni görmüyosun bile, o telefonu bi bırak artık vs. Şikayet ediyor yani adım atmak yerine. Balayında günde 3 kez yapıyorduk hep ondan oldu ne var ne yok tükettik :KK70:
Balayında günde 3 nedir ya ,biz yataktan çıkmıyorduk :D on seneye yaklaştık hala aktifiz.

Bak hemen dikkatini çekiyor onunla ilgilenmeyince ama sen alistirmissin. Şimdi de tersine alıştır .

O zamanda diyoki elinde bi telefon beni görmüyosun bile, o telefonu bi bırak artık vs. Şikayet ediyor yani adım atmak yerine. Balayında günde 3 kez yapıyorduk hep ondan oldu ne var ne yok tükettik :KK70:
Ayy en azından balayinda olmuş senin benim onuda burnumdan getirdi şu kaydiraklarinda tüketti kendini :skandal:

Back
X