- Konu Sahibi heytbengeldim
Aynen öyle cnm çok anlattım bunları inan çok.guzellikle konuştum kavgada ettim belli süre sonra gene aynı.
Bencillik var biraz demek ki. Hiçbir dilden anlamıyorsa kendi haline bırakmalı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle cnm çok anlattım bunları inan çok.guzellikle konuştum kavgada ettim belli süre sonra gene aynı.
Kendi halinede biraktimda işte benim kafada alışsa kuduruyorum sinirden.Bencillik var biraz demek ki. Hiçbir dilden anlamıyorsa kendi haline bırakmalı :)
Ay yok bu seferde uyuyor dersin. Fazlasıda insanı sıkıyor.sen vakıt gecirmek istiyorsun adam çoktan uyumuşBulamadım şöyle uyuyan koca
Benimki de pazar sabahı 8 de kalkar. Zaten gecenin bi körü yatmışız. 12 ye kadar beni bekler kedi gibi kahvaltı etmek için. Misafir misin be adam, git ye :) yok yalnız sıkılıyormuş.
Olaydı şöyle 12 saat uyuyan kocam, dalaydık beraber romantik romantik uykuya, göreydik güzel rüyalar![]()
Yok ben sıkılmam, kendim de uyuduğum için en sevdiğim aktiviteAy yok bu seferde uyuyor dersin. Fazlasıda insanı sıkıyor.sen vakıt gecirmek istiyorsun adam çoktan uyumuş
Ben öyle adamı evde yatırmam ,net :)Kapının önüde mantıklıymış. Bazen dıyorım annenın evine git güzelce uyu ayık bir halde eve gel diyorum. Tamam ben yatıyorum birşey diyormuşın der ve yatakodasına gider.
O nasıl soru ya ,tavuk musun sen ,sadece yumurta çıkarmak için sevisesinBide bebek istemeseler nolcak acaba? Ben eşime yaklaşıyorum bugün yumurtluyomusun diye soruyo hayır diyorum tamam o zaman boşver yapmayalım boşuna diyo. Sanki tek çocuk için yapılıyo o iş töbe töbe.
Birazda öyle deneyim aklı baska yere gitsin.belki de sorun eşimde değil bendedir.Ben öyle adamı evde yatırmam ,net :)
fazla giyinik durma yanında ,kafasını karıştır ,uykusu kaçsın![]()
O beni tavuk gibi görüyor bence. Sorun var desem 1 sene önce nişanlıyken hiç böyle değildi, düğünden önce evimizi temizlerken annem tuvalete girdiği an sıkıştırırdı beni. Şimdi 7/24 evdeyiz banamısın demiyor allahın cezasıO nasıl soru ya ,tavuk musun sen ,sadece yumurta çıkarmak için sevisesin![]()
Kendinden çok da ödün verme ,adama güzel görüncem diye ..seven ,isteyen adam her şekilde ister :) sadece biraz daha bakımlı ve özenli ol ,önce kendine olan saygından .Birazda öyle deneyim aklı baska yere gitsin.belki de sorun eşimde değil bendedir.
Yüzümde maske var ,gülemiyorum da ,ölüyorum şuanO beni tavuk gibi görüyor bence. Sorun var desem 1 sene önce nişanlıyken hiç böyle değildi, düğünden önce evimizi temizlerken annem tuvalete girdiği an sıkıştırırdı beni. Şimdi 7/24 evdeyiz banamısın demiyor allahın cezası![]()
Ben onuda denedim kız minicik şortla dolaştım evde git üstüne bişeler giy gözüm kayıyo diyo sanki abimBirazda öyle deneyim aklı baska yere gitsin.belki de sorun eşimde değil bendedir.
O zamanda diyoki elinde bi telefon beni görmüyosun bile, o telefonu bi bırak artık vs. Şikayet ediyor yani adım atmak yerine. Balayında günde 3 kez yapıyorduk hep ondan oldu ne var ne yok tükettikYüzümde maske var ,gülemiyorum da ,ölüyorum şuanevi temizlerken sıkıştırmasının sebebi açlık :)) azıcık değişiklik yap ,biraz da umursamıyormuş gibi davran ,dikkatini çekersin bir şekilde .bence hep öyle ol ..sonra ilgi manyağı oluyorlar ..
Benimki de üşütürsun diyor. Ayol azıcık bak keyfimizden mi giydikBen onuda denedim kız minicik şortla dolaştım evde git üstüne bişeler giy gözüm kayıyo diyo sanki abim![]()
Bence ikiside :)Kan değerleri veya psikolojisi iyi olmayabilir..
Balayında günde 3 nedir ya ,biz yataktan çıkmıyordukO zamanda diyoki elinde bi telefon beni görmüyosun bile, o telefonu bi bırak artık vs. Şikayet ediyor yani adım atmak yerine. Balayında günde 3 kez yapıyorduk hep ondan oldu ne var ne yok tükettik![]()
Ayy en azından balayinda olmuş senin benim onuda burnumdan getirdi şu kaydiraklarinda tüketti kendiniO zamanda diyoki elinde bi telefon beni görmüyosun bile, o telefonu bi bırak artık vs. Şikayet ediyor yani adım atmak yerine. Balayında günde 3 kez yapıyorduk hep ondan oldu ne var ne yok tükettik![]()