Eşi uyuşturucu kullanmış veya kullanan var mı

Kendisi bırakmak isteyecek ve bu ortamdan kacmali kendine bir meşgale bulmalı bilemiyorum askerden uzmanları içtiğini çok rahat anlar ve belki de eşimi çarşı ya bile gondermezler kardesimde askerde ve orda içenleri bir yerde tutup nöbetçi koymuşlar askerden gelince dee tedavi alacak mecbur buna

Eşinizin arkadaş ortamında mutlaka içen vardır ki alışıp başlamış. Bağımlı hale geldiği için bu durumu konuşarak aşamazsınız. Kesinlikle tedavi olmaya ikna edin. Umarım kurtulursunuz bu durumdan Allah yardımcınız olsun.

Bende böyle düşünüyorum şuan bağımlı halde madde etkisinde ama tedaviyi isstememesi bir sorun

Bedelli askerlik yapmıyor sanırım. Yani 6 ay kullanamayacak olması büyük bir artı aslında. Döndüğünde kullandığını anladığınız an tedavi için ikna etmelisiniz

Boşanmaktan başka bir çare göremedim ben uzaya da çıksanız böyle insanları gene bulur

Kendisinin bırakmak isteyeceği hususunda emin misiniz?

Evet benimde kızım ve oğlum var bende bunları istemem şuan sadece yarın askere gidiyor diye susuyor ailesi gelince tabiki tedavi olmazsa bu böyle sürmeyecek

Allah kolaylık versin.

Ben sadece annelik duygumla yazdım. Ne kızımın ne oğlumun böyle bir ortamda olmasını istemem. Kendi evlatlarım böyle bir hata yapsalar Allah korusun eşleri yanında kalsın istemem.

Evet bir arkadaşı vardı abisi onun yanında başlamış şuan konuşmuyorlar ama o abisi sayesinde bir sürü içen arkadaş edindi zaten şu haliyle konuşulmuyor ve kabul etmiyor bıraktım diyor tedavi şart oldu

Bedelli askerlik yapmıyor sanırım. Yani 6 ay kullanamayacak olması büyük bir artı aslında. Döndüğünde kullandığını anladığınız an tedavi için ikna etmelisiniz
Evet 6 ay yapacak eşimin ailesi ve bende böyle düşünüyoruz askerden gelince böyle bir girisimi olduğu an devamı gelecek ve tedaviye ikna olması şart

Kesinlikle öyle askerden döner dönmez başka şehire taşının ve tedaviye ikna edin. Kocanızın maaş kartı da sizde dursun.

Arkadaslarini taniyor musunuz? Polise arkadaslarini ihbar etseniz? Saticilari ogrenip iceri alirlar belki. Ozellikle buyuksehirlerde surekli ve duzenli olarak uyuşturucu operasyonlari yapiliyor. Kaynagi kökünden kurutmadiginizsurece esiniz gittigi sehirde yine uyuşturucu bulur ve kullanir.

Eğer bağımlı olduysa askerde sorun yaşar

Maalesef arkadaşımın eşi bu durumda.
Evlendikten sonra başladı yapılabilecek her şey yapıldı. Başka ile taşındılar tedavi gördü düzeldi. Ama sonra yine başladı. Bağımlılıktan kurtulmanın tek yolu gerçekten kararlı olup kendi istemek. Başka ile de gitse orada onu satıcılar buluyor kaçırmak istemiyorlar para kaynağını.
Şikayet edebilirsin yazanlar için kullanıcılar hapse girmiyor.
Satıcı ise de devlet bu küçüklerle çok uğraşmıyor. Hatta bunları öğrense bile bilerek dışarıda bırakıyor asıl başlarına ulaşmak için. Daha sonra alıyor içeri ama daha geç bir zamanda. Zannedildiği kadar oo satıyor hapse atılsın maalesef olmuyor. Bizde arkadaşımın sürecinde öğrendik.

Şunu demeyi unuttum bağımlılık arttıkça ulaşamadığı her an size çocuklarınıza zarar verebilir. Şuan olmasa da ileride tehlikeli bir boyutu da var.
Parası olmadıkça evden eşyalar götürecek. Misafirlikten bile bir şeyler çalacak belki. Bunların hepsinin yaşandığını bizzat gördüm. Maalesef bıraktığından emin olana dek ayrılmaktan başka çareniz yok. Çok zordur biliyorum ama.

Kokain ve metamfetamin çok tehlikeli maddelerdir. Özellikle metamfetamin...böyle bir durumda eşiniz gerçekten kurtulmak istemeli, yoksa kurtulması çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…