Kendisi bırakmak isteyecek ve bu ortamdan kacmali kendine bir meşgale bulmalı bilemiyorum askerden uzmanları içtiğini çok rahat anlar ve belki de eşimi çarşı ya bile gondermezler kardesimde askerde ve orda içenleri bir yerde tutup nöbetçi koymuşlar askerden gelince dee tedavi alacak mecbur bunaAllah yardımcınız olsun çok zor bir durum heleki söylediğiniz maddeler çok kötü bağımlılığı ve etkileri diğerlerinden daha kötü diye biliyorumbu arada askere gidince ulaşamayacak nasıl olsa diye düşünmeyin bunu içenler orda da bi yolunu buluyor nasıl oluyor anlamıyorum ama öyle dış çevrede de nereye gitse bulur çünkü ortak bi konuları var o da madde dünyanın neresine giderse gitsin bulur onu
Bende böyle düşünüyorum şuan bağımlı halde madde etkisinde ama tedaviyi isstememesi bir sorunMevcut arkadaşlardan uzaklaştırmak için şehir değiştirmek iyi olabilir ancak gittiği yerde eski arkadaşlarına benzer yeni arkadaşlar da bulabilir maalesef ki. Siz ne kadar onu kontrol altında tutabilirsiniz ki? Boşanmaya gelince bu direkt bir boşanma nedeni midir fikrim yok ama bence tedaviyi reddetmesi, bu bağımlılıktan kurtulmak için hiç isteğinin ve çabasının olmaması bir boşanma nedenidir. Size psikolojik zarar veriyor ve muhtemelen fiziksel zarar da verecek. Yatarak tedaviyi kabul etmesi lazım.
Bedelli askerlik yapmıyor sanırım. Yani 6 ay kullanamayacak olması büyük bir artı aslında. Döndüğünde kullandığını anladığınız an tedavi için ikna etmelisinizMerhaba ben evliyim ve iki çocuğm var eşim yaklaşık bir yıldır uyuşturucu kullanıyor ve biz bir kaç aydır farkındayız eşimin ailesi elinden geleni yapıyor ama eşim asla vazgeçmiyor normal içmediği bir zamanlar çok iyiyken içince uyumuyor yemek yemiyor yanlız kalmak istiyor artık içtiği zamanlar çok net anlayabiliyorum eşim yarın askere gidiyor dün akşam arkadaşlarıyla buluşmaya gitti ve döndüğünde içtiğini anlamıştım iki gündür onun etkisinde soğuk konuşmuyor yanından kovuyor çocuklarla ilgilenmiyor gidiyorsun yarın bu şekilde mi gideceksin bile diyemiyorum çünkü şuan normal bile değil asla anlamıyor bunları yaşayan var mı yargilamadan yorum yapılırsa sevinirim eşimin riledi ve ben ne yapacağımızı şaşırdık eşimn ailesi bekleyelim askere gitsin gelsin n'olacak dedi duruyoruz ama çok tuhaf bi halde gidiyor bilemiyorum
Kendisinin bırakmak isteyeceği hususunda emin misiniz?Kendisi bırakmak isteyecek ve bu ortamdan kacmali kendine bir meşgale bulmalı bilemiyorum askerden uzmanları içtiğini çok rahat anlar ve belki de eşimi çarşı ya bile gondermezler kardesimde askerde ve orda içenleri bir yerde tutup nöbetçi koymuşlar askerden gelince dee tedavi alacak mecbur buna
Evet benimde kızım ve oğlum var bende bunları istemem şuan sadece yarın askere gidiyor diye susuyor ailesi gelince tabiki tedavi olmazsa bu böyle sürmeyecek
Evet bir arkadaşı vardı abisi onun yanında başlamış şuan konuşmuyorlar ama o abisi sayesinde bir sürü içen arkadaş edindi zaten şu haliyle konuşulmuyor ve kabul etmiyor bıraktım diyor tedavi şart olduEşinizin arkadaş ortamında mutlaka içen vardır ki alışıp başlamış. Bağımlı hale geldiği için bu durumu konuşarak aşamazsınız. Kesinlikle tedavi olmaya ikna edin. Umarım kurtulursunuz bu durumdan Allah yardımcınız olsun.
Evet 6 ay yapacak eşimin ailesi ve bende böyle düşünüyoruz askerden gelince böyle bir girisimi olduğu an devamı gelecek ve tedaviye ikna olması şartBedelli askerlik yapmıyor sanırım. Yani 6 ay kullanamayacak olması büyük bir artı aslında. Döndüğünde kullandığını anladığınız an tedavi için ikna etmelisiniz
Hayır orda yazım yanlışı olmuş içtiğini kabul etmiyor asla zaten ailesi ve ben ikna etmek için uğraşacağız ikna olmazsa çocuklar ve ben dhaa fazla yanında kalamayizKendisinin bırakmak isteyeceği hususunda emin misiniz?
Allah yardımcınız olsunHayır orda yazım yanlışı olmuş içtiğini kabul etmiyor asla zaten ailesi ve ben ikna etmek için uğraşacağız ikna olmazsa çocuklar ve ben dhaa fazla yanında kalamayiz
Kesinlikle öyle askerden döner dönmez başka şehire taşının ve tedaviye ikna edin. Kocanızın maaş kartı da sizde dursun.Forumda bu konularda yorumlara denk geldim de ondan yazdım boşan sen salak mısın ne duruyorsun diye daha yeni anlayabildik biz ve bu bir bağımlılık eşimin normal haliyle alakası olmayan bir hal alıyor kullandığını kabul etmiyor aylar sonra evet o gün içmiştim şuan yok diyor ama bir süre uzak kaldıktan sonra bir arkadaşı arıyor ortama çağırıyor durum yine ayniya dönüyor askerden geldikten sonra sanırım devam ederse tadavi ile birlikte şehir de değiştirmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?