Aralikta beraat edip cikti. Ciktiginda temizdi. 2 ay daha temiz gezmis sonra baslamis bayram oncesi ogrendik. Amateme falan yatti cip falan taktilar. Taburcu olup eve dondugu gun yine icmis. Cunku salak. Anneme babama sinav iste. Cozumya ölmesi ya hapse girmesi gibi gorunuyoMerhaba kardeşinizin durumunu merak ettim bir çözüm bulabildiniz mi ? Benzer bir derdim var maalesef
O kadar tedaviden sonra neden içer ki insanAralikta beraat edip cikti. Ciktiginda temizdi. 2 ay daha temiz gezmis sonra baslamis bayram oncesi ogrendik. Amateme falan yatti cip falan taktilar. Taburcu olup eve dondugu gun yine icmis. Cunku salak. Anneme babama sinav iste. Cozumya ölmesi ya hapse girmesi gibi gorunuyo
Ne içtiğini söyleyebilseniz keşke ona göre yorum yapabilirdim.. maalesef çevrem de çok var hatta geçen kuzenim eşinden boşandı çünkü bi kaç uyuşturucu türüne bulaştıklarında kurtuluş yokMerhaba ben evliyim ve iki çocuğm var eşim yaklaşık bir yıldır uyuşturucu kullanıyor ve biz bir kaç aydır farkındayız eşimin ailesi elinden geleni yapıyor ama eşim asla vazgeçmiyor normal içmediği bir zamanlar çok iyiyken içince uyumuyor yemek yemiyor yanlız kalmak istiyor artık içtiği zamanlar çok net anlayabiliyorum eşim yarın askere gidiyor dün akşam arkadaşlarıyla buluşmaya gitti ve döndüğünde içtiğini anlamıştım iki gündür onun etkisinde soğuk konuşmuyor yanından kovuyor çocuklarla ilgilenmiyor gidiyorsun yarın bu şekilde mi gideceksin bile diyemiyorum çünkü şuan normal bile değil asla anlamıyor bunları yaşayan var mı yargilamadan yorum yapılırsa sevinirim eşimin riledi ve ben ne yapacağımızı şaşırdık eşimn ailesi bekleyelim askere gitsin gelsin n'olacak dedi duruyoruz ama çok tuhaf bi halde gidiyor bilemiyorum
Bizimki de karisiyla birlikte basladi ama kimsenin zoruyla yapilcak sey degil bu. Birakiyorum deyince de birakilcak bisey degil. 6 yildir suruyo bizimki. Annem babam aglayarak artk ölse yeri belli olur en azindan diyolar. Bi anne babaya bunu demek ne kadar zor. Allah kimseyi evladiyla sinamasinO kadar tedaviden sonra neden içer ki insan
Sabırlar diliyorum çok çok zor gerçekten
Bizde de aynı dert var kendi kendine bırakabileceğini sanıyor kız arkadaşı var onun zoruyla yapıyor ama dayanabileceği son noktaya kadar dayanıp sonra fırsatını bulup tekrar içiyor kıza da senin yüzünden gibi bir vicdan yaptırıyor
Ama sonra yine aynı epey bi içmiyor
Ne olacak böyle bilmiyorum aileme çok üzülüyorum onların başına bela bir durum
Ya bırakmak isteyecek ve tedavi görecekMerhaba ben evliyim ve iki çocuğm var eşim yaklaşık bir yıldır uyuşturucu kullanıyor ve biz bir kaç aydır farkındayız eşimin ailesi elinden geleni yapıyor ama eşim asla vazgeçmiyor normal içmediği bir zamanlar çok iyiyken içince uyumuyor yemek yemiyor yanlız kalmak istiyor artık içtiği zamanlar çok net anlayabiliyorum eşim yarın askere gidiyor dün akşam arkadaşlarıyla buluşmaya gitti ve döndüğünde içtiğini anlamıştım iki gündür onun etkisinde soğuk konuşmuyor yanından kovuyor çocuklarla ilgilenmiyor gidiyorsun yarın bu şekilde mi gideceksin bile diyemiyorum çünkü şuan normal bile değil asla anlamıyor bunları yaşayan var mı yargilamadan yorum yapılırsa sevinirim eşimin riledi ve ben ne yapacağımızı şaşırdık eşimn ailesi bekleyelim askere gitsin gelsin n'olacak dedi duruyoruz ama çok tuhaf bi halde gidiyor bilemiyorum
Bi arkadaşım met batagına düstü. Kokoin esrar bunlar metin yanında cok masum kaldı.Sanırım kokain ve en çokta metamfetamin
Icmek suc degil ki, ihbar da etseniz bi ise yaramazBi arkadaşım met batagına düstü. Kokoin esrar bunlar metin yanında cok masum kaldı.
O arkadasıma cok üzüldüm youtube da izlemedipim video aradrırmadıım uzman kalmadı.
Esinizin bırakma ihtimali cok ama cok düsük.
İciciyi devlete bildirmenin önemine inanıyorum cünkü her icen bi gün baska bi arkadasına ikram eder.
ya ihbar edin yada boşanın/
Çocuklarınızın sonunun es kisisi gibi olmaması icin. Temiz bi hayat yasamaları icin cocuklarınızı o adamdan uzak tutun
Siz hangi yasadan bahsediuorsunuz bilmiyorum ama tck da söyle 2 kez icicilikle yakalandın savcı denetiminizi kapatıyor bu artık hapis yolu gözüktü demek oluyor. İhbar etsenizde ise yaramaz diye bisey yok. Bu sekilde konusup uyusturucu icenlere hizmet eden cümleler sarf etmeyiniz. Üstelik uyusturucu kanunun tam bildiğinizi sanmam.pek cok ebeveyn kendi oglunu kızını veya es olan kisiyi ihbar etti. Bunun üzerine kurulmus whatsap hatları dahi var. Bu sekilde acılmıs mahkemelerde var.Icmek suc degil ki, ihbar da etseniz bi ise yaramaz
Büyük ihtimal MEF kullanıyor çok üzülerek söylüyorum ki eşin zaten çok yaşamaz günden güne ölüyor akıl sağlığını kaybetmeye başlar yakındaMerhaba ben evliyim ve iki çocuğm var eşim yaklaşık bir yıldır uyuşturucu kullanıyor ve biz bir kaç aydır farkındayız eşimin ailesi elinden geleni yapıyor ama eşim asla vazgeçmiyor normal içmediği bir zamanlar çok iyiyken içince uyumuyor yemek yemiyor yanlız kalmak istiyor artık içtiği zamanlar çok net anlayabiliyorum eşim yarın askere gidiyor dün akşam arkadaşlarıyla buluşmaya gitti ve döndüğünde içtiğini anlamıştım iki gündür onun etkisinde soğuk konuşmuyor yanından kovuyor çocuklarla ilgilenmiyor gidiyorsun yarın bu şekilde mi gideceksin bile diyemiyorum çünkü şuan normal bile değil asla anlamıyor bunları yaşayan var mı yargilamadan yorum yapılırsa sevinirim eşimin riledi ve ben ne yapacağımızı şaşırdık eşimn ailesi bekleyelim askere gitsin gelsin n'olacak dedi duruyoruz ama çok tuhaf bi halde gidiyor bilemiyorum
Valla kusura bakma ama boşan diyeceğiz ne diyeceğiz? İçtiği zaman beyni yerinde olmayan ne yapacağını kestiremeyeceğin Bi insana dönüşüyor. Çoluğun çocuğun var onları bu adamın yanında nasıl tutabiliyorsun? Ya çocuklarına sana Bi zarar verirse. İyiyken iyiydi ama mı diyeceksin?Forumda bu konularda yorumlara denk geldim de ondan yazdım boşan sen salak mısın ne duruyorsun diye daha yeni anlayabildik biz ve bu bir bağımlılık eşimin normal haliyle alakası olmayan bir hal alıyor kullandığını kabul etmiyor aylar sonra evet o gün içmiştim şuan yok diyor ama bir süre uzak kaldıktan sonra bir arkadaşı arıyor ortama çağırıyor durum yine ayniya dönüyor askerden geldikten sonra sanırım devam ederse tadavi ile birlikte şehir de değiştirmek gerek
Boyle konularda empati yapar gibi konuşmak manifest etkisi verebilirmiş. Aman diyeyim çilekli.ben hiç gözünün yaşına bakmam boşarım öyle adamı. hem benim hem çocuklarımın canı tehlikeye girmemeli.
çocuklarıma örnek teşkil edecek bir baba figürü o olmamalı. ailesinin adam edemediğini ben mi edeceğim.
ben o yoldan döndüm ciceğim nişan attım öyle birinden ve bilmeme rağmen bırakamıyordum zarar verir diye Allah bana farklı bir durum gösterdi de o bahaneyle benden ayrıldı. çok şükür. o yüzden o manifest bi kere buldu beni şimdi evliyim eşim emniyet mensubu ne kokolar ne tozlar geçiyor eline çok şükür bilinçli biri işi olmaz öyle şeylerle. :)Boyle konularda empati yapar gibi konuşmak manifest etkisi verebilirmiş. Aman diyeyim çilekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?