- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.573
- 248
- Konu Sahibi sadem_karamel
-
cute hoşgeldin geçti kuuzm nasıl geçti tatiliniz. en başlarda sorunlar olduydu galiba, alabildiniz mi paranızı.merhabaa bayadır gelemedımmm
esım bu hafta 23:-07 mesaısınde 21:30da evden cıkıyor
gecelerı cocugumla yalnızım yanı
bugun reglı oldum tek basıma sahura kalkmak zor olurdu oda boyle denk geldı
Kızlar halinize sükredin!!!! En azından kocalarınız bir şekilde gelip evde uyuyor. Benim kocam şantiye mühendisi. 20 gün şantiyede 10 gün evde izinde. Ve ben de çalıştığım için onun evde olduğu 10 günde bile sadece aksamları görüşebiliyoruz... Daha birbirimize yeni alışıyoruz ayrılığın stresi yerini mutluluğa bırakıyor derken 10 gün doluyor kocam yine gidiyor....
Ben evlenmeden öncede 6 yıl yalnız yasamıstım bunun ıkı yılı da yurtdışında o yüzden yalnız olduğum bazı zamanlar dıyorum ki Böyle ilişkimiz daha diri kalıyor, boşver, üzülme. Ama sonra biraz düşündüğümde yalnızlık ve ayrılık öyle boğuyor ki beni kadere isyan noktası geliyorum. Hastalanıyorum kendı kendime bakıyorum, bir kap yemeği bir hafta yiyorum, düşünsene çocuk yapacak olsak nası yapıcaz ana işte baba şantiyede... Bazen çok yorulduğumu hissediyorum. Kocamla bu konuları konuştuğumuz zaman genelde kabga ediyoruz. Çünkü o da benim gib üzülüyor, adam yatağında uyuyamıyor, hastalanıyorum gelemiyor ben tek başımayaım telefonlarda kalıyor, bir yandan 20 gün deli gibi şantiyede koşturmaca. Bu arada yaşadığımız şehirde de yalnızız. Yani eşimin ailesi de benim ailem de farklı şehirdeler. Hal böyle olunca çözüm arıyoruz. Bulamıyoruz. Eşim çok kurumsal bir firmada epeyce iyi bir maaşla çalışıyor benim de işim çok şükür iyi. O yüzden işten de ayrılamıyoruz.
OFFFF Şuan yazaken yine daldım gittim düşüncelere.... Çoooook üzülüyorum kızlar en güzel yıllarımız ayrı geçiyor... Ama çözümde bulamıyorum. Allahtan hayırlı kapılar, hayırlı çareler dilemekten başka çıkar yol yok.... Gün doğmadan neler doğar demişler... O yüzden artık düşünmek de istemiyorum :2:
işyeri başka bir yere gönderiyor beni ve kadro madro da vaad etmiyorlar. ilerde belki deniyor.
eşim burda çalışıyor, bebek bekliyoruz ne yapar ne ederim oralarda. üstelik eşim gitmek istemediğini söyledi. o da haklı her yerde kolayca iş bulunmuyo sonuçta. ne yapacam ben ya
nasıl y anı baska sehırleremı?
tayin gibi düşün başka bi şehre gidip oraya yerleşmemi istiyor
ve hamılesın oylemı :S
bılemıyorum ne yapıcaksın?
yada yeğeni var kendi bölgesinde madem ilerde kadro düşünülüyo yeğenini göndermez miydi
haklısın pekı ne yapıcaksın sımdı :S
düşün ailenle konuş falan dedi
olmaz diyecem mecbursun derse de yapacak bişey yok
rızkı veren Allah çıkarım işten
2 yıldır kahırlarını çekiyom
güya burda şef var bişey olduğunda beni arıyolar şeften daha şef oluyom çoğu zaman
bi aksilik çıktığında imdatlarına ilk yetişen ben oluyom
biliyorum bunların hiç birinin değeri yok yanlarında
yapacak bişey yok
tek başıma büyütemem bebeği
burda ablamla yan yana oturuyoruz babamlar yakın
baska ıs bulursun en nıhayetınde ama hmaılesın galıba yenıde hamılesın bılemıyorum nasıl olur
bebek olduktan sonra calısmayı dusunuyormusun
bu işten dolayı ağzım çok yandı ne uğraşacam insanlarla diyorum
ama evde oturmak ne bilim eşimin vereceği parayla yetinmek falan bana göre değil
üniversiteye girdiğimden bu yana babamdan bile para istemedim 8 yıldır kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalışıyorum
doğumdan sonrada çalışırım diye düşünüyorum.
tabi hayat ne getireceği belli olmaz
bi de şunu da düşünüyorum
şimdi işten çıktım diyelim
7-8 ay sonra doğum iznine ayrılacak birini kim işe alır ki
en azından projelı bır ıse gırsende son 3 ay sgk odense dogum paranı alsan cok ıyı olur ama varmı oyle tanıdıklar ufak bır ofıs dukkan gıbı bısey olur dıcemde onlarda projelı almaz sen sıgorta paranı onlara verırsın onlar yatırır dogum paranı hakedersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?