eşi vardiyeli çalışanlar

bu gün konu açıldı ben yanlız kalmayı severim dedim oda yok oğlum vardiyedeyken ben kalırım dedi ya ısrarla napcam bilmiyorum

inat etmiş gibi yahu , acaba söylemeye çekindiğini mi düşünüyor

sen söyluyceni söylemişsin topu nişanlına atman lazım, o söylesin alışsın bırak diye

birde senin ailenle de aynı şehirdemi olucaksınız

nişanlımda tek birakmak istemiyor beni geceleri zaten evet aynı şehirdeyiz ailemle ama annem kalamaz kardeşim fln küçük okula gidiyor

Eşim bugün gece vardiyasında
Ben pek zorlanmıyorum aslında, 2 dünde bir değişiyor vardiyalar. Ben de çalışmadığım için şimdilik sorun olmuyor. Ama çalıştığım zaman herhalde en çok dert yanacağım vardiyası 4-12 olurdu
İyi ki çalışma saati 8 saat. 12 saat olsaydı daha zor olurdu.

nişanlımda tek birakmak istemiyor beni geceleri zaten evet aynı şehirdeyiz ailemle ama annem kalamaz kardeşim fln küçük okula gidiyor

sen ona gitsen hani kimi zaamn da gittim derdin sonra evine dönerdin eşine söylerdin oda söylemezdi ailesine falan hani düzen mkuruluncaya kadar

yada belki bi süre gelip sonra rahat bırakırlarmı acaba , sorun sürekli devam etmesi zaten , iyi niyetliyse neysede yıllarca böyle yaşayamazsın ki bunalırsın ,

eşimin vardiyaları haftada bir değişiyor ve ben çalışıyorum yani 4-12 ise 1 hafta görüşmüyoruz ama ben alıştım daha öncede yazmıştım hatta hoşuma bile gidiyo, kendime arkadaşlarıma aileme vakit ayırıyorum, hem özlüyoruz birbirimizi , kafaya taktımı insan daha çok stres yapıyor

Aslında doğru söylüyosun. Yani insanın kendine zaman ayırması da gerekli
Ama bi hafta görememek de kötü yavv

valla taktı kadın gelcem diye umarım kayınpederide alıp gel

valla taktı kadın gelcem diye umarım kayınpederide alıp gel

buserkan gülüm sen o kadına fazla yüz verme
aranda sürekli bi mesafe olsun
diğer konundan okudum çok cin fikirli yüzsüz de birine benziyo ama napacan sevdiğin için katlanacan
mesafeni koru taklif bile edemez o zaman hafif gözünü de korkut ki size gelirken senden izinsiz gelemesin
yani belki bunlar çok kötü düşünceler fakat kadını çok masum göremedim ben

canım bak son konu açtım sana onu okursan o yaşadıklarımdan sonra nişanlıma annenden soğudum gelip kalmasın evlendikten sonra dedım oda tamam dedi

ayrıca çok haksılısın valla sonra baş edemem tepe çıkmasınlar yani

Son düzenleme:

onu okudum zaten çok tehlikeli gördüm kayınvalideni
hakkında hayırlısı

amin canım umarım artık evlenıncede aynısı devam etmez

genelde daha beter oluyorlar, dediğim gibi hakkında hayırlısı
benim evlenmeden önce kayınvalideyle aram çok iyiydi herkes kankası derdi
şimdi ben çekiniyorum o çekiniyor sanki aramızda kalın bir duvar var
böyle iyi ama etliye sütlüye karışan yok

bak bugun nişanlımla buluşunca dedimki annenın yaptılarından dolayı artık eski sevgim kalmadı saygı duyarım ama sevgim bitti ne olur gelmesın evlenince kalmaya dedim oda tamam dedii

bak bugun nişanlımla buluşunca dedimki annenın yaptılarından dolayı artık eski sevgim kalmadı saygı duyarım ama sevgim bitti ne olur gelmesın evlenince kalmaya dedim oda tamam dedii

bi daha konusunu açma olurmu benden sana tavsiye
ters tepmesin tamam demiş ısrar etme genelde erkekler ısrardan hoşlanmaz
ne bu kinin deyiverir seni buz gibi eder

insan arada kafa dinlemekte istiyor gerçekten.. 1 hafta görüşmemk zor olur ama en azından sizin için özlem oluyor iyi olur

canım kardeşinle konuşsan olmazmı... kardeşin düzelirse eşinde düzelir

bu gün konu açıldı ben yanlız kalmayı severim dedim oda yok oğlum vardiyedeyken ben kalırım dedi ya ısrarla napcam bilmiyorum

bu konu iyi olmuş canım. ama bir daha açma bu konuyu sakın , zamanı gelince derseki kalcak diye,konumuştuk kalmıcaktı dersin.

kızlar iyi güzelde temizlik olayını nasıl hallediyorsunuz.

mesela eşim gececi iken o hafta ben süpürge bile açamıyorum..bazen öyle hassas uyuyor ki evde ses bile istemiyor ..:26::26:
sonra işler üst üste gelince zor oluyor yaaa..

misafir olaylarıda napıyorsunuz , her zaman kabul edemiyorum ki ben eşim evde diyorum. ayıp mı oluyor bilmiyorum.bazen arkadaşarım gelmek istiyor ama çoğunlukla kabul edemiyorum.

öncelikle arkadaşım kardeşim çok kırılgan bir çocuk ne dersem alınıyo küsüyo eşimle konuştum daha dikkatli olacağını söyledi

temizlik işine gelince eşim gecedeyken gündüz evde olduğu için uyuyup dinlenip uyandığında ben işte oluyorum ben gelene kadar çoğu zaman temizlik yapar ya da yemek yapar. temizliği bu şekilde hallediyoruz ama son zamanlarda dediğim gibi kardeşimden ötürü bazı sıkıntılar var.
misafire gelince benim burda hiç arkadaşım yok zaten ancak akrabalar gelirse geliyo
onlarda ayda yılda bir zaten
bizde böyle diğer arkadaşlar neler yapıyor acaba

merhabaa bayadır gelemedımmm

esım bu hafta 23:-07 mesaısınde 21:30da evden cıkıyor

gecelerı cocugumla yalnızım yanı

bugun reglı oldum tek basıma sahura kalkmak zor olurdu oda boyle denk geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…