kızlar herkese mrb ben 4 yıllık evlıyım hıc korunmadım 2 yıl once esımde varıkosel oldugunu ogrendım amelıyat oldu 1 yıl oldu ama ben hala hamıle kalamadım esımın sperm sayısı 25 mılyon
gecen ay klomen ardından ovıtrelle vuruldum ama negatıf bu ay yıne vuruldum beklıyorum ama karın agrım cok kotu adet olcam galıba.benım durumumda olan varmı bu tedavıyı olan acaba dogru yoldamıyım.bu sekılde hamıle olan varmı
kızlar herkese mrb ben 4 yıllık evlıyım hıc korunmadım 2 yıl once esımde varıkosel oldugunu ogrendım amelıyat oldu 1 yıl oldu ama ben hala hamıle kalamadım esımın sperm sayısı 25 mılyon
gecen ay klomen ardından ovıtrelle vuruldum ama negatıf bu ay yıne vuruldum beklıyorum ama karın agrım cok kotu adet olcam galıba.benım durumumda olan varmı bu tedavıyı olan acaba dogru yoldamıyım.bu sekılde hamıle olan varmı
merhaba arkadaslar...
kendim konu acacaktim ama madem boyle bir konu varken baska bir konu acmayayim dedim.
nerden baslasam bilmiyorum aslinda...bir sure once jinekologa gitmeye basladim. biz yumurtluyormuyum yumurtlamiyormuyum diye ugrasiyoruz tabiiki..gectigimiz ayda bana klomen verdi kullanmak icin. cok sukur yumurta olusmus ve yumurta catlamis. haftaya salida kan tahlili yaptiricam progestron miktarina bakilacak..gel gelelim esimde urologa gidiyor. esim 3 defa sperm verdi. ilk 2 defasinda 0 hareketli sperm cikti sonuncusunda biraz daha iyiydi sonuclar.
lakin son verdigimiz test oncesinde 5-6 gun iliskide bulunmamistik ve ayriyettende esim keciboynuzu pekmezi icmisti sabahlari ac karnina. daha onceki sperm orneklerinden once sadece 2 gun once iliskide bulunmuyorduk. bu artisi neye borclu oldugumu hala anlamis degilim.
herneyse bizim seruven devam ediyor hala hamile kalmis degilim. bugunde urologa gittik bir kac hafta once testisleri icin film filan cektirmistik, sonuclara sevinsenmmi uzulsemmi bilemedim.
esimin spermleri cok iyi degilmis, ama ameliyat edecek kadarda kotu degilmis. yani ameliyat olursa %50spermleri daha iyiye gidebilirmis. belkide bosuna ameliyat olurmus. bunu yasamadan bilemeyiz yani.
bize 2 ay dusunme suresi verdi urologumuz. 2 ay sonrasi icin tekrar sperm testi yaptiricaz ve ameliyat olup olmama kararini o zaman vericez. kafam cok karisik maalesef bu konuda...esimde duydugu anda gozleri doldu aglayacakti.
benimle ayni durumda olanlar var mi? varsa bana bi tavsiyede bulunun. isyan etmek istemiyorum ama herkes nasil bu kadar kolay cocuk sahibi olabiliyor anlamis degilim. birde tek bir tarafta sorun olsa neyse ikimizdede farkli farkli sorunlar var. bi yanim diyor birak herseyi olmazsa olmasin ne yapalim, ama diger yanim hicte oyle demiyor. ne yapicami sasirdim
canım hepimizin serüvenleri aşağı yukarı aynı.ama sen böyle moralini bozma olur inşallah.güvenilir doktorlara git ve ne gerekiyorsa yaptır.araştır.bir sürü takviye ürünler var onlardan kullanın.olur inşallah.
pardon ya papatya dıye yazmısım world07 su an ne yapıyorsun 6 denemeden sonra daha dogrusu ne yapmayı dusunuyorsun
gunaydın benım esım sorun cıkarmıyor allahtan ne versem hayır demez 20 gundur kecıboynuzu kaynatıp ıcırıyoorum senın esın neden amelıyat olmayacak doktormu soyledı
merhaba arkadaslar...
kendim konu acacaktim ama madem boyle bir konu varken baska bir konu acmayayim dedim.
nerden baslasam bilmiyorum aslinda...bir sure once jinekologa gitmeye basladim. biz yumurtluyormuyum yumurtlamiyormuyum diye ugrasiyoruz tabiiki..gectigimiz ayda bana klomen verdi kullanmak icin. cok sukur yumurta olusmus ve yumurta catlamis. haftaya salida kan tahlili yaptiricam progestron miktarina bakilacak..gel gelelim esimde urologa gidiyor. esim 3 defa sperm verdi. ilk 2 defasinda 0 hareketli sperm cikti sonuncusunda biraz daha iyiydi sonuclar.
lakin son verdigimiz test oncesinde 5-6 gun iliskide bulunmamistik ve ayriyettende esim keciboynuzu pekmezi icmisti sabahlari ac karnina. daha onceki sperm orneklerinden once sadece 2 gun once iliskide bulunmuyorduk. bu artisi neye borclu oldugumu hala anlamis degilim.
herneyse bizim seruven devam ediyor hala hamile kalmis degilim. bugunde urologa gittik bir kac hafta once testisleri icin film filan cektirmistik, sonuclara sevinsenmmi uzulsemmi bilemedim.
esimin spermleri cok iyi degilmis, ama ameliyat edecek kadarda kotu degilmis. yani ameliyat olursa %50spermleri daha iyiye gidebilirmis. belkide bosuna ameliyat olurmus. bunu yasamadan bilemeyiz yani.
bize 2 ay dusunme suresi verdi urologumuz. 2 ay sonrasi icin tekrar sperm testi yaptiricaz ve ameliyat olup olmama kararini o zaman vericez. kafam cok karisik maalesef bu konuda...esimde duydugu anda gozleri doldu aglayacakti.
benimle ayni durumda olanlar var mi? varsa bana bi tavsiyede bulunun. isyan etmek istemiyorum ama herkes nasil bu kadar kolay cocuk sahibi olabiliyor anlamis degilim. birde tek bir tarafta sorun olsa neyse ikimizdede farkli farkli sorunlar var. bi yanim diyor birak herseyi olmazsa olmasin ne yapalim, ama diger yanim hicte oyle demiyor. ne yapicami sasirdim
bu konuyu görünce nedense hep yazmam gerektiğini düşünmüşümdür yaklaşık 5 yıl önce eşimin varikosel olduğunu öğrendik dr.doğal yolla bebeğiniz olmaz sizin ameliyat dedi ve ben zaten dr.bunları söylerken hamileymişim ameliyattan 5 gün önce öğrendim hamile olduğumu eşimin rahatsızlıı olmadığı için ameliyattan vazgeçtik ve dr.ye çok kızdık ve gelelim 3 hafta öncesine test yaptım ve çift çizgi anlayacağınız doğal yolla olmayacak olan biri yanımda biri karnımda 2 bebeğim var herkezin hakkında hayırlısı olsun olmayanın kucağını doldursun güzel rabbim
Merhaba arkadaslar..ben de bir senedir bebek hasreti cekiyorum.yumurta takibi,rahim filmi herseye baktik bende bi problem yoktu,esimde varikosel varmis,kesinlikle cocugunuz olmaz denmedi ama normal bi insana gore sizin sansiniz daha dusuk dediler.hareketli sperm sayimiz az,doktor klomen ve vitamin verdi esime,3 ay sonra sperm testi yaptik hic ilerleme olmamis,hatta spermde azalma vardi.esim ameliyat olmakta istemiyo,bende onu incitmemek icin israr edemiyorum.napalim ne edelim derken ibrahim saracoglu nun sitesine danistik,2 aydir ibrahim beyin hazirlamis oldugu 1.asama kurunu uyguluyoruz.bu kur bittikten sonra hamilelik olmazsa 2. Asamaya gecicez,kur bitince test verelim bakalim fayda ediyomu gorucez.allahtan umit kesilmez,hemen bebek olacagini dusunup kendimi cok hazirladigim icin cok buyuk hayal kirikligi yasadim,28 yasindayim iki senelik evliyim,cevreden cocuk yokmu olmuyomu baskilari yasamaktan da cok yiprandim.esimle birbirimize destek oluyoruz,hersey nasip,Rabbim bize nasip etmiyosa ne yapsakta olmaz bebegimiz ama nasibimizde varsada zamani geldiginde elbet olur.ne demisler her nasip vaktine esirdir...hepimiz icin hakkimizda hayirlisi olsun insallah,duanizi eksik etmeyin,belkide o kadar cok icten bi dua edersinizki nasibinizde yoksa bile rabbim o an ol der ve olur,dua her kapiyi acar.insallah hayirli haber vermeyi rabbim hepimize nasip etsin,bu sayfada bebek mutlulugumuzu paylasalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?