Merhaba arkadaslar..ben de bir senedir bebek hasreti cekiyorum.yumurta takibi,rahim filmi herseye baktik bende bi problem yoktu,esimde varikosel varmis,kesinlikle cocugunuz olmaz denmedi ama normal bi insana gore sizin sansiniz daha dusuk dediler.hareketli sperm sayimiz az,doktor klomen ve vitamin verdi esime,3 ay sonra sperm testi yaptik hic ilerleme olmamis,hatta spermde azalma vardi.esim ameliyat olmakta istemiyo,bende onu incitmemek icin israr edemiyorum.napalim ne edelim derken ibrahim saracoglu nun sitesine danistik,2 aydir ibrahim beyin hazirlamis oldugu 1.asama kurunu uyguluyoruz.bu kur bittikten sonra hamilelik olmazsa 2. Asamaya gecicez,kur bitince test verelim bakalim fayda ediyomu gorucez.allahtan umit kesilmez,hemen bebek olacagini dusunup kendimi cok hazirladigim icin cok buyuk hayal kirikligi yasadim,28 yasindayim iki senelik evliyim,cevreden cocuk yokmu olmuyomu baskilari yasamaktan da cok yiprandim.esimle birbirimize destek oluyoruz,hersey nasip,Rabbim bize nasip etmiyosa ne yapsakta olmaz bebegimiz ama nasibimizde varsada zamani geldiginde elbet olur.ne demisler her nasip vaktine esirdir...hepimiz icin hakkimizda hayirlisi olsun insallah,duanizi eksik etmeyin,belkide o kadar cok icten bi dua edersinizki nasibinizde yoksa bile rabbim o an ol der ve olur,dua her kapiyi acar.insallah hayirli haber vermeyi rabbim hepimize nasip etsin,bu sayfada bebek mutlulugumuzu paylasalim.