- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.968
- 133
- Konu Sahibi kirmizi oje
-
Canım bence babanı üzme erkek arkadasına anlat burda mecburi olduğunu en azından ya babasınya annesi gelsin yani bi tane daha biletten çökecekse maddi olarak yandın o zamn öyle çadırda yaşarımla olmuyo canım evlendikten sonra değişir herşey
Sen nisanlisina baski yap o da ailesine baski yapsin gelsinler yani niye gelinmiyor sormamis bile daha niye hemen kabulleniyosun
Anladım cnm o zamn yapck bişey yok haklısın aileyle bağı yoksa babana anlatın durumunu mecbur kabul etcekCanım zaten erkek arkadaşım elinde olsa herkesi toplar.. Ama bahsettiğim gibi para meselesinden öte kimsenin gelmemesi mesele..
Belki onlarin kulturunde oyledir istemeye fazla kisi goturulmez yabanci oldugu icin sadece kendi anne babasi yeter bana gore mesela eger yabanciysaCanım bağı yok, aile ilişkisi yok yani pek.. Nasıl getirsin ki..
Belki onlarin kulturunde oyledir istemeye fazla kisi goturulmez yabanci oldugu icin sadece kendi anne babasi yeter bana gore mesela eger yabanciysa
Kulturumuz yakin demissin canim.eger yakinsa getirir veya getirmesi lazim diye dusunuyorum.hani ingiliz fransiz rus olsa anlarim ama kultur yakin dediyine gore getirmesi lazimBirini getirse sorun değil ki.. Mesele kimseyi getiremeyecek olması
Kulturleri bize yakin diyosun.. Ben de irakli suriyeli arabistan vs ortadoguyu hayal ettim. Nasil bu kadar aile iliskisi olmaz?Canım bağı yok, aile ilişkisi yok yani pek.. Nasıl getirsin ki..
Iyi fikir bencewebcam açın öyle istesinler,ciddiyim
En erken yaza doğru düşünüyoruz bu ailemle tanışma konusunu, acaba o zamana kadar beklesem de onun aileden akrabadan birinin gelmesi için uğraşsam.. Bi yanım pes etme diyor ama korkuyorum da yaza kadar durumu değiştiremezsem diye..
Keşke böyle şeylerde kimseyi ikna etmek zorunda kalmasak da her şey kendiliğinden olsa
cnm bendede benzer durumlar var benim erkek arkadaşımda yabancıYabancıyla evlenen arkadaşlar,
Ailelerin tanışması bir araya gelmesi isteme vs nasıl oldu? Benim erkek arkadaşım istemeye tek gelmeyi düşünüyor. Napicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?