Eşi ya da nişanlısı yabancı olanlar yardım!

Canım zaten erkek arkadaşım elinde olsa herkesi toplar.. Ama bahsettiğim gibi para meselesinden öte kimsenin gelmemesi mesele..

Bilmiyorum ne yapıcam kızlar..

Onu çok seviyorum ve benim için her şeyi göze aldı bugüne kadar, ama tek sorunumuz evliliğe kadar ki olan bu aile kısmı, kendi aramızda bir sorunumuz güvensizlik vs bir şey yok.. Buna da çare nasıl bulcam hiç bilmiyorum..

Aileni getir dememle bitmiyor ki iş, yani sadece bizim istememizle bitse keşke.. En başından beri biliyorum ben ailesyile bağı olmadığını, nasıl ortayı bulcam bilmiyorum

En erken yaza doğru düşünüyoruz bu ailemle tanışma konusunu, acaba o zamana kadar beklesem de onun aileden akrabadan birinin gelmesi için uğraşsam.. Bi yanım pes etme diyor ama korkuyorum da yaza kadar durumu değiştiremezsem diye..

Keşke böyle şeylerde kimseyi ikna etmek zorunda kalmasak da her şey kendiliğinden olsa

ne guzel iste, kalabalik yok, her kafadan cikan ses yok, sorun yok. kendi kendinize anlasin bitirin olayi.

benim esim annesiyle geldi beni istemeye.geldikleri gibi nisan taktik 3 ay sonrada dugunum oldu,ailem en azindan annesini gordugu icin rahatladi.
yakin bir arkadasimin esi de yabanci,onun ailesi ne kiz istemeye ne de dugune gelmisler.5 yillik evliler hala anne babalar birbirini tanimiyor ama cocuk o kadar iyi biri ki bende kizim olsa gozum kapali verirdim ona heralde.

Kızlar benim sevgilim de mısırlı benim için ülkesini bıraktı turkiyede yaşamaya çalışıyo .resmi bakımdan çok zor yabancı diye yapmadıkları kalmıyo çocuga .biz evlenmek istiyoruz ama bazen çok karamsarlığa düşüyorum.benim durumumda olanlar varsa konuşmak isterim

Bende merak ettim nereli sevgiliniz
ayrica bukadar aile baginin kopuk olmasi cok kotu ve üzücü bence

Yokmu yakin tanidigi tosun bi amca, kapsin ailesini temsilen onunla gelsin, durumuda izah edersiniz, bilet pahali falan diye...

Yabancıyla evlenen arkadaşlar,

Ailelerin tanışması bir araya gelmesi isteme vs nasıl oldu? Benim erkek arkadaşım istemeye tek gelmeyi düşünüyor. Napicam bilmiyorum
cnm bendede benzer durumlar var benim erkek arkadaşımda yabancı çok zor gerçekten iki arada kalmak seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…