yogun olmak ve duzensiz olmak ayri seyler. yogun ama duzenli bir isi mi var yoksa hem yogun hem duzensiz bir isi mi var?
benim esimin hem cok yogun hem de cok duzensiz bir isi var, sabah evden ciktiktan sonra aksam eve gelip gelmeyecegi belli degildir, 2 gun sonra da gelebilir, is durumuna gore 10 da da. bu aksam su saatte cikicam dedigi bir gunu duymadim. o yuzden surekli tetikteyim.
market alisverisi dahil alisveris yapmak, misafir cagirmak ya da herhangi bir program yapmak imkansiz, defalarca hazirlanip bekledigim ve o cikamadigi icin tum hazieligimin cope gittigi zaman yasadim. 6,5 yillik evliyim esim daha izmie kofteyi nasil yaparim bilmez bir kere bile yemedi, cunku hic denk gelemedi yaptigim zamanlarda.
cocuk yokken tamamen ayri takildiginiz bir evlilik oluyor, sizde kendinize ayri bir sosyal cevre kurup bireysel takiliyorsunuz. ancak cocuktan sonra bu epey zorlasiyor. tek basina buyutuyorsun cocugu kesinlikle ve bu inanilmaz zor birsey.
bu bir sure sonra suna donuyor bir de, zamanla yoruluyorlar ve evlendikten sonra da gelen rahatlamayla evde gecirdikleri kisitli zamani kendileri icin harciyorlar, en cok dinlenmek icin! ortak bir hayat gibi olmuyor yasanan, daha cok onun hayati ve onun isi...
ben esimle 6 yillik sevgiliydim evlendigimizde ve o son 1 yili calisiyordu sadece, bu is sistemini gordukten sonra 6 yillik iliskiye son veremedim ama bastan bilseydim asla baslamazdim.
muck