Merhabalar :)
Şu anda flört ettiğim bir kişi var. Kendisiyle yıllar önce arkadaştık fakat iletişimimiz kopmuştu, bir kaç aydır konuşuyoruz. Başta arkadaştık fakat sonra iş flörte dönüştü.
Sorunum şu kendisi çok tatlı, kibar, anlayışlı biri. Eskiden de öyleydi bence hala öyle fakat çok yoğun çalışıyor. Kendi işi, her şeyiyle ilgileniyor ve işinde hırslı da biri bence. Bu dönem çok yoğun olduğunu yakında daha rahata ereceğini söylüyor ama bilmiyorum. İş yoksa da iş sorunları bitmiyor. Görüşmemiz bile zor oluyor. Tüm haftaki programını görüşeceğimiz günlere göre ayarlaması gerekiyor. Benim ailem memurdu, ben de maaşlı çalışıyorum; alışkın değilim temposuna ve işinin belirsizliğine.
Siz sevgili eşi veya sevgilisi çok yoğun çalışan hanımlar, beni neler bekliyor yardımcı olabilir misiniz? Hep mi böyle gidecek? Beni çok anlayışlı buluyor belli ki daha önce bu konulardan sorun yaşamış ilişkilerinde. Ben onu anlıyorum ama daha fazla zaman geçirmek de istiyorum. Biz henüz sevgili değiliz acaba aramızdaki ilişki ilerlerse o da planlarını beni de düşünerek ayarlar mı? Yoksa böyle gidecek ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin mi dersiniz?
Teşekkürler:)