- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.885
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz henüz sevgili değiliz acaba aramızdaki ilişki ilerlerse o da planlarını beni de düşünerek ayarlar mı?
Evet öyle ama yine de " tabii ki öyle olacak, sevgili olunca her şey düzelecek" denmesini istiyorum sanırımBunu anlamanın tek yolu sevgili olmak :)
Evet öyle ama yine de " tabii ki öyle olacak, sevgili olunca her şey düzelecek" denmesini istiyorum sanırım:)
Benleyken benimle ilgilenir, bana da çok değer verir. Prenses gibi davranır tabiri caizse. Fakat henüz başlardayız, gözümü boyamaya mı çalışıyor bilemiyorum. Bir kaç gündür çok yoğun pek konuşamıyoruz bile. Dönem dönem değişiyor yani.Sizinle birlikteyken size odaklaniyor mu, yoksa surekli telefonla mi mesgul? Buna her zaman katlanamayabilirsiniz, yalnizligi sevmiyorsaniz, kendi kendinize oyalanamiyorsaniz cok zor. İsten sebep degil, iskolik olmaktan kaynakliysa bu durum degismez.
Hımm anladım. Teşekkür ederim. Çok zaman geçirmem gerek tabii, henüz anlayamıyorum işi mi yoğun yoksa işkolik miBenim esim iskolik, surekli telefonla konudur, bilgisayardadir, bunlar yokken bile onunla konustugumda kafasi başka bir yerdedir, cevap vermez, duymaz, yanlis anlar, yarisini anlar yarisini anlamaz en iyi ihtimalle. Bir yere gideriz ayri ayri takiliriz birlikte yürümeye baslasak da, cunku o telefonla konuşur, onemli bir sey soylerim, sorarim duymaz. Evde de ayri takiliriz, ben baska bir odada takilirim o baska. Yani iyi gozlemletin, iskolikse bunlari yasayabilirsiniz.
Belki gozunuzu boyamaya calismasa bile bir muddet sonra iliski siradanlasacak, bastaki heyecan ilk gorusmeler, ilk bulusmalar, evliligin ilk zamanlari olmayinca daha az onem gosterebilir, iskolik olup olmadigini gozlemleyin, cevresindekilere sorum hep mi boyle telefonda, iste diye.. Eve bir sey alinacak mesela buyuk, gidiyoruz adam telefon geliyor gezinip duruyor, biz bekliyoruz dakikalarca satis gorevlisiyle. Abla hep mi boyle diye soruyorlar, brn alistim tabii onlara garip geliyor. Kqyinvalidem sordu yine dolasalim diye ciktik adam onden onden gidiyor, hic arkasina bakmiyor bile nerdeyiz geliyor muyuz, ssleniyorsun duymuyor. Kadın da sordu hep boyle mi diye, boyle dedim. Yapacak bir sey yok. O yuzden iyi dusunun sorun sorusturun gozlemleyin, hayirlisi olsun.Benleyken benimle ilgilenir, bana da çok değer verir. Prenses gibi davranır tabiri caizse. Fakat henüz başlardayız, gözümü boyamaya mı çalışıyor bilemiyorum. Bir kaç gündür çok yoğun pek konuşamıyoruz bile. Dönem dönem değişiyor yani.
Off çok zormuş. Peki siz bunlardan bahsettiğinizde ne diyor? Kendini suçlu hissediyor mu? Ya da siz öncesine dönsem yine de evlenirdim diyor musunuz?Belki gozunuzu boyamaya calismasa bile bir muddet sonra iliski siradanlasacak, bastaki heyecan ilk gorusmeler, ilk bulusmalar, evliligin ilk zamanlari olmayinca daha az onem gosterebilir, iskolik olup olmadigini gozlemleyin, cevresindekilere sorum hep mi boyle telefonda, iste diye.. Eve bir sey alinacak mesela buyuk, gidiyoruz adam telefon geliyor gezinip duruyor, biz bekliyoruz dakikalarca satis gorevlisiyle. Abla hep mi boyle diye soruyorlar, brn alistim tabii onlara garip geliyor. Kqyinvalidem sordu yine dolasalim diye ciktik adam onden onden gidiyor, hic arkasina bakmiyor bile nerdeyiz geliyor muyuz, ssleniyorsun duymuyor. Kadın da sordu hep boyle mi diye, boyle dedim. Yapacak bir sey yok. O yuzden iyi dusunun sorun sorusturun gozlemleyin, hayirlisi olsun.
Zor ama alıştım, ne yapayim kendi isim diyor, bir yandan hak veriyorum. Yalniz memurken de boyleydi, o zaman da baska mesgaleleri vardi onlara boyle odaklanirdi. Mesele mizacinda. Kendini suclu hissetmiyor cunku ben cok sorun etmiyorum artik kabullendim, ben de kendime mesgaleler buldum onlarla oyalaniyorum. Yalniz cocugumuz yok, olsaydi daha buyuk bir sorun olurdu. Cocuk bir sey diyecek bir sey yapacak duymayip gormeyecek mesela, emanet etmeye bile korkarsin bakalim adam ilgilenecek mi diye. Sadece bu huyu icin evlenmezdim diyemem tabii, herkesin farkli farkli huylari var, evlilik icin ve evliligi devam ettirmek icin herkesin kriterleri de farkli. Ben cok ilgiden hoslanmiyorum mesela mizac olarak.Off çok zormuş. Peki siz bunlardan bahsettiğinizde ne diyor? Kendini suçlu hissediyor mu? Ya da siz öncesine dönsem yine de evlenirdim diyor musunuz?
Anladım, teşekkür ederim. Ben de aksine ilgi bağımlısıyım, biraz kendini çekse "sevmiyor beni artık" diye karalar bağlarım. Paniğim de bu yüzden aslında :)Zor ama alıştım, ne yapayim kendi isim diyor, bir yandan hak veriyorum. Yalniz memurken de boyleydi, o zaman da baska mesgaleleri vardi onlara boyle odaklanirdi. Mesele mizacinda. Kendini suclu hissetmiyor cunku ben cok sorun etmiyorum artik kabullendim, ben de kendime mesgaleler buldum onlarla oyalaniyorum. Yalniz cocugumuz yok, olsaydi daha buyuk bir sorun olurdu. Cocuk bir sey diyecek bir sey yapacak duymayip gormeyecek mesela, emanet etmeye bile korkarsin bakalim adam ilgilenecek mi diye. Sadece bu huyu icin evlenmezdim diyemem tabii, herkesin farkli farkli huylari var, evlilik icin ve evliligi devam ettirmek icin herkesin kriterleri de farkli. Ben cok ilgiden hoslanmiyorum mesela mizac olarak.
Sadece boyle olmasi sizi sevmedigi anlamina gelmez tabii :) dedigim gibi mizac meselesi. Her ne sekilde devam ederseniz mutlululuklar dilerim. konusarak hassasiyetinizi dile getirebilirsiniz. Ondan sonra tekrar gozlemleyin.Anladım, teşekkür ederim. Ben de aksine ilgi bağımlısıyım, biraz kendini çekse "sevmiyor beni artık" diye karalar bağlarım. Paniğim de bu yüzden aslında :)
Çok teşekkür ederim, çok naziksiniz. Deneyeceğim :)Sadece boyle olmasi sizi sevmedigi anlamina gelmez tabii :) dedigim gibi mizac meselesi. Her ne sekilde devam ederseniz mutlululuklar dilerim. konusarak hassasiyetinizi dile getirebilirsiniz. Ondan sonra tekrar gozlemleyin.
Denemeden bilemezsiniz kiBenleyken benimle ilgilenir, bana da çok değer verir. Prenses gibi davranır tabiri caizse. Fakat henüz başlardayız, gözümü boyamaya mı çalışıyor bilemiyorum. Bir kaç gündür çok yoğun pek konuşamıyoruz bile. Dönem dönem değişiyor yani.
Yoğun şrfsiz.E yoğunmuş yalan mıağır şerefsizmiş yalnız
Öyle tabii :) ama yine de hep anlayışlı kalabilir miyim bilmiyorum.Denemeden bilemezsiniz kiAyrıca da işine gücüne ağırlık veren insanlar bende hep saygı uyandırırlar. İtlik serserilik peşinde koşacağına işinin gücünün peşinden koşsun daha iyi değil mi?