Eşi ya da sevgilisi yabancı olan var mı?

benim eşimin yartı türk yarı hollandalıı janımm benimmmm .))) pek seferim onu beennnn .))

artık abd erkek bebek doğar doğmaz sünnet edilir sağlık için...yabancı biri evlenmek ..bana göre zor..eşim 15 yıldır ..abd...türk olmasına rağmen ..ve yılda sacede 2 hafat türkiyede olan biri olraka..tükçe konuşmamıza rağmen zor anlaşıyoruz...kelime dar ağacı çok az..onun nedemek istediğini farklı anlıyorum oda aynı şekilde ...beni yanlış anlıyo ve tartışmalarımız hep bu yüzden oluyor..ben şimdi sorun yaşarken birde yabancı olmasını düşünemiyorum.....benm yapıma hiç uymaz..... mutlaka zorlanacağınız farklar olucaktır..

çok güzel bir açıklamaa.s.

ayrıca benim eşim de müslüman değil ama sünnetli
arkadaşımın da dediği gibi sünnetin faydaları tüm dünya tarafından biliniyor artık.en kısa zamanda oğlumu da sünnet ettiricem

tüm arkadaşlarıma at gözlükleri olmadan dünyaya bakmalarını rica ediyorum biraz da ..lütfen ama lütfena.s.

benim çok yakın arkadaşım bir almanla evlendi. çok iyi bir insandı. türkleri ve türkiyeyi çok severdi. 2 sene önce kalp krizinden kaybettik toprağı bol olsun... arkadaşımın üstüne titrerdi.. insan olsun önce. size saygı ve sevgi duysun...en önemlisi de bu değil mi........

Annem her zaman sunu demistir. yabancinin en iyisiyle evlenecegime, Türkün en kötüsüyle evlenirim:1shok:

ben sevgülümün kıskançlıklarını seviom ee zaten sevgülümüde seviommm . . keyfime diecek yokk yabancı falan istemiommm :)))

şafak 22

evet sünnet konusu..artık müslüman olmayanlarda sünnet olabiliyor..ben desperate housewife adlı dizide görmüştm doğan çocukları sünnet ettiriyorlardı..yabancı eş konusundaysa..benim bi yugoslav sevgilim olmuştu ama çok zor yani dil bilmedikten sora zor oluyor..bn çok ii ingilizce bilmiyodum oda türkçe bilmiyodu..onun ana dilini zaten bilmiyodm ama karşıma çıkan herkesten daha değerliydi benim için ağladığım zaman gözlerime bi bakışı vardı konuşmasına gerek duymuyodum hiç..dil bildikten sonra sorun yok bence..zaten dilini bilmiosa evlenmeyede kalkmas insanlar evlenmek için önce tanışmak tanışmak için konuşmak lazım eğer konuşamıosa zaten o ilişki ileri gitmez belki ilişki bile olmaz..yani bence..

Bence aşk için uyruğu önemli değildir. Ben yabancıyım, Avrupa'da geliyorum, benim eşim türk, internette tanıştık. Onunla tanışmaktan önce fark ettim ki türkçe adamları arasında birçok tutkulu, duygulu, şefkatli, aile insanı var ama doğru, kıskanç. Çok mutluyum :asigim:

Yabancı sevgilim olmadı ama pek çok milletten ve etnisiteden arkadaşlarım var,
Avrupalılar elbette bize göre daha rahatlar. Ya Saunaya anadan doğma çıplak giriyorlar kadın erkek beraber, ben şaşırmıştım, ben yapamam diyince de onlar şaşırdı
Fakat buna karşıt Rus erkekleri gayet otoriter olma çabası içinde.
Ortadoğulular ise aydın olanları çok geniş görüşlü ve iyi erkekler, nasıl sevgili olurlar bilmem.
ABD lileri pek genellemeye sokamayacağım çünkü binbir çeşit insanı var, ama arkadaşlarımdan sevgili olanlar, genel olarak tutucu olmadıkları yönünde birleşebiliyorlar.

konuyu merak edip açtım okudum
ama konuyla ilgili birşey yazan 1 veya 2 tane ...pöfff:bbo:kafamçokkarıştı

Benimde rus bi erkek arkadaşım vardı sarışın mavi gözLüydü birbirmize benzetirLerdi bizi çokta yakıştığımızı söyLerLerdi yaLnız herkonuda anLaşamazdık bizim espriLerimizden pek anLamazdı anLasa biLe en son o güLerdi :) iLginçtir ama çok kıskançtı kıskançLığı yüzünden bitti bizim iLişkimizde...

Bnm bosna herseklı bı sevgılım vardı bılırsınz boŞnaklar pek yakıŞıklı olurlar ama ne yazıkkı hep dıdıŞıoduk ama tam evlenılecek ınsandı Şımdıde araplara sardım ben yabancı gelın olacam bu gıdıŞle benım aÇımdan mÜslÜman olsun da farketmez uyruĞuuuu

benim sevgilim yunan. erkegin turku yabancisi olmaz. insanin iyisi denk gelirse iyidir degilse degildir. bana iyisi denk geldi cok sukur. bundan onceki sevgilim turktu. o da cok iyi bir insandi. 5 yil ciktik ayrilmak zorunda kaldik. yunan sevgilimle de 2 yili askindir birlikteyiz. cok mutluyum. gozumun icine bakar uzulmeyeyim diye. kiskanctir ama bogmaz.ben sana guveniyorum der. her gittigi yeri soyler kimle bulusuyorsa haberim vardir. onun bu dikkatine karsilik da ben kiskanclik yapmam.arkadaslariyla tanistirir beni, hepsi de surekli sevgilimin onlara benden bahsettigini soyluyor her ortamda. yani yabancilar icin sevgilileri saldim cayira mevlam kayira seklinde degil kesinlikle. yine bir arkadasimin da belcikali sevgilisi var. o kadar yakisiyorlar ki. cok tatli bir cift. eger iki kisi dogru zamanda dogru yerde bir aray gelmisse, milliyeti farketmez ortaya cok guzel iliskiler cikabiliyor. kismet iste....

benim sevgilim de azeri ve çooookk kıskançç kavgalıyız hatta ama çok iyi onunla çok anlaşıyoruz bir birimizin kültürünü keşfediyoruz birde o hristiyan yani kısaca o benden ben ondan kültürel bir etkileşim alıyorum çok iyide anlaşıyoruz türk hastası biri zaten azerilerin çocuğu türktür hatta o bana azerice ve rusça öğreticek anlaşmıştık bu konuda vereliniortak

Ben 1 sene yurtdışında okudum, onun öncesinde illa türk sevgilim/eşim olmalı diye düşünmüyordum ancak orada aradığım erkeğin Türk erkeği olduğuna karar vermiştim.
Çok fazla arkadaşım oldu, ancak sevgilim olmasını istemedim, daha arkadaşken bile öpüşmeye çalışan adamlardı biraz.Çıksak beklentileri fazla olurdu(benim gittiğim program erasmus'du, biraz o sebeple insanlar hemen öpüşelim yatalım triplerindelerdi).O sebeple mesafe koydum hep.Adım holy virgin(kutsal bakire)ye çıkmıştı.
Evet çok yakışıklıları var ancak ben kendi dilimde kendi kültürümde birisini istiyormuşum.Öyle de oldu zaten, aile yapımızın da çok benzediği birine aşık oldum Türkiye'ye dönünce.

yabancı sevgililerim olmadı,ama gözlemlerim şu,

rus erkekleri rahat,kıskançlık falan göremedim.ayrıca düşüncesiz de, (önceden birisiyle yakınlaşmıştık)

alman erkeklerini de çok şımarık buldum,türk erkekleri gibi ayrıntıya önem vermiyorlar.
(misal şuraya gitcem ben bugün diyosun,türk erkeği sorar nereye,kaçta döncen diye,onlar bu konuda gevşekti bi yere mi gidiyosun hee iyi..)

amaaa fransız erkekleri..fransaya gittiğimde inanın gözüm arkada kaldı.fransız erkek arkadaşlarım,biz türk kızların 1 saatlik alışverişinde yanında bulunmuş hatta yorum yapmışlardı aldıklarımıza.

bir türk erkeğine sorsan şunu mu alsam bunu mu diye ''hangisini istiyorsan onu al,hangisi ucuzsa onu al..''

ama fransız erkeklerinin cevabı şuydu,''bu rengi herşeyle giyersin hem önümüz yaz bu ayakkabı daha uygun,bi dene bakıyım yakışıyomu,aa yakıştı kesinlikle almalısın''

ayrıca zorla poşetlerimizi aldılar ve bi dolu poşedi çok uzun mesafede şikayet etmeden taşıdılar.

kibarlık incelik ne ararsan var.

amaaa...başka kızlarla çok rahatlar.en iyi arkadaşım diyerekten sevgilisinin yanında kız arkadaşıyla ççoookk fazla samimi olan bir erkek gördüm,üstelik bu sevgilisine de ona da garip gelmiyordu.bu demek oluyorki fransız erkeğini biraz eğitmek lazım bu konularda :jeyyar:

ayrıcaaa...aldatsalar ruhun duymaz.samimi olduğum bir erkek,2 hafta boyunca sabah 6dan akşam 8e bizim yanımızdaydı,ve başkasıyla telefonda yada yanyana konuştuğunu görmedik.ama sonradan öğrendikki sevgilisi varmış ve sevgilisiyle de aynı okuldaymışız ama görmemişiz

yani ayakta uyutuyolar kaydirigubbakcemile2

bu deneyimler 3-5 kişiden gördüğüm şeyler değil,ama tabi genelleme yapmıyorum ve 25 yaş altı için konuşuyorum.

iranlı kızlara benzetirler beni hep..o yüzden tatile gittiğimizde iranlı suriyeli bi kaç kişi gelip konuşmuştu..bende safım o zaman,mailleşmiştik. ing. aşığı olduğum için,geliştirmek adına.. bunların niyeti evliliğe kadr gitti. kestim selamı sohbeti-tatlicadiarzu-

kizlar neden genlerimizle oynatiyorsunuz ki!!! turk erkeklerini de bu hale getirenler bizler degilmiyiz... biz onlarin sadece sevgilileri esleri, kiz kardesleri mi oluyoruz??? ayni zamanda bizlerde anne olup erkek çocuk yetistirmeyecekmiyiz??? ben yurt disinda yasiyorum, her irk'tan arkadaslarim oldu benim, ama hiç bir yabanci erkege alici gözle sevgili gözüyle bakmadim!!! arkadaslik konularinda irkçilik yapmam ama konu evilik ise orda durun!!! nedir bu yabancilara meraki bu türk kizlarinin (yabanci bayanlara merakli erkeklerede ayni sekilde tepkiliyim yanlis anlamayin) ama konumuz bayanlar ise, ltf kizlar biz rahat kavga etmeyelim diye dinimizi, kulturumuzu ve dilimizi hiçe sayanlarla evleneceksek bosuna TÜRK diyoruz kendimize....

yorumunuzu hayretle okudum,

yabancıların dinimizi kültürümüzü ve dilimizi hiçe saydığını nerden çıkardınız..yabancı düşmanlığı gördüm sizde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…