yabancı sevgililerim olmadı,ama gözlemlerim şu,
rus erkekleri rahat,kıskançlık falan göremedim.ayrıca düşüncesiz de, (önceden birisiyle yakınlaşmıştık)
alman erkeklerini de çok şımarık buldum,türk erkekleri gibi ayrıntıya önem vermiyorlar.
(misal şuraya gitcem ben bugün diyosun,türk erkeği sorar nereye,kaçta döncen diye,onlar bu konuda gevşekti bi yere mi gidiyosun hee iyi..)
amaaa fransız erkekleri..fransaya gittiğimde inanın gözüm arkada kaldı.fransız erkek arkadaşlarım,biz türk kızların 1 saatlik alışverişinde yanında bulunmuş hatta yorum yapmışlardı aldıklarımıza.
bir türk erkeğine sorsan şunu mu alsam bunu mu diye ''hangisini istiyorsan onu al,hangisi ucuzsa onu al..''
ama fransız erkeklerinin cevabı şuydu,''bu rengi herşeyle giyersin hem önümüz yaz bu ayakkabı daha uygun,bi dene bakıyım yakışıyomu,aa yakıştı kesinlikle almalısın''
ayrıca zorla poşetlerimizi aldılar ve bi dolu poşedi çok uzun mesafede şikayet etmeden taşıdılar.
kibarlık incelik ne ararsan var.
amaaa...başka kızlarla çok rahatlar.en iyi arkadaşım diyerekten sevgilisinin yanında kız arkadaşıyla ççoookk fazla samimi olan bir erkek gördüm,üstelik bu sevgilisine de ona da garip gelmiyordu.bu demek oluyorki fransız erkeğini biraz eğitmek lazım bu konularda :jeyyar:
ayrıcaaa...aldatsalar ruhun duymaz.samimi olduğum bir erkek,2 hafta boyunca sabah 6dan akşam 8e bizim yanımızdaydı,ve başkasıyla telefonda yada yanyana konuştuğunu görmedik.ama sonradan öğrendikki sevgilisi varmış ve sevgilisiyle de aynı okuldaymışız ama görmemişiz
yani ayakta uyutuyolar kaydirigubbakcemile2
bu deneyimler 3-5 kişiden gördüğüm şeyler değil,ama tabi genelleme yapmıyorum ve 25 yaş altı için konuşuyorum.
ben de internetten bir Avrupalı ile görüşüyorum, sonumuzun ne olacagını ben de çok merak ediyorum. çok anlayışlı, saygılı, değer veren, beni, kültürümü anlayan, kıyas yapmayan, eleştirmeyen, yapıcı, beni şimdiye kadar üzmeyen birisi. müslüman da oldu yeni... hayırlısı olsun.
hersyein hayirlisi ons iyi bir insan bulmustur ucnku yabancilarin icinde iyisi de var kotusu de gercekten ama yabancilar gercekten cok farkli
iyi bir insan oldugunu düşünüyorum canım, gerçekten merhametli, anlayışlı, sadık, dürüst, saygılı, sabırlı, nazik, olgun, ince düşünceli, sakin, daha ne olsun...eger bu iş olur da Türkiye'de yaşarsak, ben sorunların kendi içimizden değil, dışarıdan kaynaklanacagını düşünüyorum açıkçası... herkes için hayırlısını diliyorum. herkesin kısmeti hakkında hayırlı olur inşallah.
canim sen yine de biraz daaha tani bakalim zor zamanlrda yaninda olcak mi ?tavirlari nasil olcak?iyice olc bic.Ama gercekten oleyse ins hakkinda hayirlisi olur benim esim de yabanci cok sukur cogu turkten cok daha iyi.
Tanimaya devam ediyorum canim zaten. Ama benim ona olan guvenim tam sukur... Zor zamanlarda daha cok destek olmaya calisir. Burada hasta olurum oradan aile doktoruna sorar hastaligimi mesela...
İnsallah herkesin gonlune gore hayirlisi olur.
nereliydi erkek arkadasin?simdi tum yabanci erkeklerin heps i bir degil burasi kesin ama bazilarida ins seninkide oledir sadik,insani iliskilere,karaktere senin gorunusunden cok daha onem veriyorlar ve sen onun icin ne yapiyorsun bunu onemsiyorlar canim.Bizim Turkler gibi nankor degiller tabi genellemem yapmiyorum her 2 taraf icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?