Erkek İnfertilitesi Eşi yakın zamanda varikosel ameliyatı olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah bende aynı durumdayım her şeyin hayırlısı olsun canım 3 yıl oldu bizim fazlasıyla yoruldum psikolojik deyip duruyor insanlarda bilemiyorum kafamdan attım hamile kaldım diyenler çok nasıl atılıyorsa kafadan :)

Ameliyattan sonra 3 ay boyunca Promen K, Klomen, Solgar coenzyme ve keçiboynuzu üzüm çekirdeği tozu bal polenden oluşan bir macun kullandık.
Şimdide tekrar klomen ve Argifertil M verdi.
Bizede promen k ve klomen verdi. Promen k bitmedi ama klomen bitti dün. Devam etsek mi klomen e bilmiyorum. İlk kullanisi. Doktorlarda irtibata randevulu geçiliyor . Ama siz 3 ay boyunca kullandınız değil mi ?

Bizede promen k ve klomen verdi. Promen k bitmedi ama klomen bitti dün. Devam etsek mi klomen e bilmiyorum. İlk kullanisi. Doktorlarda irtibata randevulu geçiliyor . Ama siz 3 ay boyunca kullandınız değil mi ?
Evet ameliyattan sonra 3 ay, ayda sadece 10 gün kullandık.
Şimdide yarım tablet 3 ay boyunca hergün kullanacak.

Ben de bilmiyorum kafadan tam olarak atmak mümkün değişi bence sadece insanın umudu azalıyor bazen , Allah kısmet edince her türlü oluyor etmeyince de ne yapsak boş Allah dileyen herkese annelik duygusunu yaşatsın inşallah duadan başka çare yok hayırlısı olsun hakkımızda

Daha kimseden haber yok sanırım ? Arkadaşlar sperm testi yaptırıp yükselme olan varmı 3 ay olanlar bilgi verebilir mi ya da 6 ay olan varikosel den ameliyat olmus

Kizlar mrb esi varikosel olup da asilama yaptiranlar warmi ?
Benim eşimin değerleri sifirdi. Tüp bebek yaptircaktik. Ama ameliyattan 1 ay sonra hamile kaldım. Şu an hamileyim dün öğrendim ve şoktayım. Bize doktorlar olmaz dedi 4 tane doktora göründük. Hatta bu ay sonu sperm tahlili yaptircaktik. Doktor üzülürsünüz daha çok erken dedi yükselmesi için ama Allah bana mucize gönderdi sanırım. Halen şoktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…