- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi Melekadennnn
-
Mide rahatsızlığın falan mı var, neden cesaret edemedin?Su an 2. Asilamamdayim. Dun oldum asilamaolmazsa tup bebege gecis yapıcaz geç kalmadan o sogan suyunu cok istiyorum denemeyi ama bir türlü cesaret edemiyorum
Insallah 1.5 senedir . Guzel haber bekliyoruzHadi inşallah güzel haberlerini alırız.
Yok yok midem falan rahatsiz olmuyor. Copluk gibi midem varMide rahatsızlığın falan mı var, neden cesaret edemedin?
Bende yapmıştım geçen sene. Midem rahatsız olduğu halde sıkıntı olmadı.
Bizde 2 senedir bekliyoruz o haberi :)Insallah 1.5 senedir . Guzel haber bekliyoruz
İnşallah gerek kalmaz, aşılamanın sonucu olumlu olurYok yok midem falan rahatsiz olmuyor. Copluk gibi midem varher ay basliycam diyorum nedense hic basliyamiyorum
Herseyin bi vakti vardır. Nasilda kia gelmeden kar yagmazken , bahar gelmeden cicek acmazken bizim de zamanimiz varmis demekki daha anne olmak icin ❤❤Allah daha buyuk acilar vermesinBizde 2 senedir bekliyoruz o haberi :)
Insallah ya bu sefer hic umudum yok ama yine deİnşallah gerek kalmaz, aşılamanın sonucu olumlu olur
Amin inşallah.Herseyin bi vakti vardır. Nasilda kia gelmeden kar yagmazken , bahar gelmeden cicek acmazken bizim de zamanimiz varmis demekki daha anne olmak icin ❤❤Allah daha buyuk acilar vermesin
Aslında takmamak en iyisi, sonra insan daha da üzülüyor.Insallah ya bu sefer hic umudum yok ama yine debosverdim artik
2 hafta sonra belli olurmusAslında takmamak en iyisi, sonra insan daha da üzülüyor.
Ne zaman belli olacak?
Gene de umudumuzu kaybetmeyelim2 hafta sonra belli olurmusgecen ay hic takmadim kafaya gelisi guzel oldu hersey aklimda hic yoktu bebek bi baktim 4 gunum gecti. Hic gecikmez normalde :) 5 .gun geldi iki gozumun cicegi
Elbette ki Allahtan umut kesilmez❤her iste vardir nir hayir diyip konu disina cikmak istemem daha fazla❤❤ insallah guzel sonuclar alirsinizGene de umudumuzu kaybetmeyelim
Yumurtayı nasıl içicezYumurta icin soğan suyu ve incir kürü var. Onu uygulayın.
Yumurta deği soğan suyu ve incir kürü. İnternette yazıyor ilk once soğan suyu içiliyor sonra incir kürü . Ben bende siiknti var diye içmiştim. Hem tadı kötü de değil sadece fazla koklamayin. Ben işe giderken sabah kahvaltı hazırlamadan önce yapardım ilikken içerdimYumurtayı nasıl içicez
İnşallah olur . Umudumuzu kaybetmek yok !Bende eşime şuan Promen k içiriyom ayrıca bitter çikolata, kabak çekirdeği , ceviz birde siyah üzüm suyu veriyorum adet günüm 29 kasım az kaldı umutluyum bu sefer ama arada kasıklarıma ağrı giriyo ve diyorum yine umudum kaybolacak
Bizimde ne kullanacağı 5 Aralık'ta belli olacakBende eşime şuan Promen k içiriyom ayrıca bitter çikolata, kabak çekirdeği , ceviz birde siyah üzüm suyu veriyorum adet günüm 29 kasım az kaldı umutluyum bu sefer ama arada kasıklarıma ağrı giriyo ve diyorum yine umudum kaybolacak
Bize ilacı eşimin doktoru vermedi . Benim doktorum kadın doğum uzmanı verdiBizimde ne kullanacağı 5 Aralık'ta belli olacak
Hmm anladım. Bizim sperm gen sonucuna göre Kaan hoca verecekBize ilacı eşimin doktoru vermedi . Benim doktorum kadın doğum uzmanı verdi
Işte iyi doktor böyle olurHmm anladım. Bizim sperm gen sonucuna göre Kaan hoca verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?