Eşi yalan söyleyen var mı?

hazinem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
374
31
123
eşime artık hiç güvenemiyorum söyledikleri anlattıkları yalan geliyor.ne yapacağımı şaşırdım.

Yalan mı?
Hangi konuda?
Daha önce bir vukuatı var mıydı?:uhm:

Ben de aynı şeyi yaşıyorum canım.Benim eşim de genelde benim kızacağım şeylerle ilgili yalan söylüyor.Şimdi her söylediği yalan gibi geliyor,hiç inanmıyorum ama ne yapacağım bilmiyorum.Böyle sürerse heralde çok katlanamıcam.

bende birkaç yalanını yakaladım ama yüze vurmadım
birde yalanı ve yalan söyleyeni hiç sevmem der
şidi doğru söylesede güvenemiyorum yalanmış gibi geliyor

hazinem eşinle konuştun mu peki karşılıklı.bir uzmana gitmeyi deneseniz yani gider mi ya da ? yalan hayatta tahammül edemediğim şeylerden biridir.

Bu tur insanlarda hastalik olur...Herkese yalan soylemek mecburiyeti vardir, ve herseyi abartmak
çok zor kurtulur bu huydan...can çikarda huy çikmaz derler
Isiniz çok zor vallahi...
Mitomane derler bizim buralarda...

ne tür yalanlar söylüyor ki
ben onu anlamadım :uhm:
eğer hastalık haline geldiyde tedavi olması lazım

Yalan söylemeyen insanmı var acaba ne kadarda olsa sıkışınca kolay yalan geliyor ben eşimin yalanına rastlamadım aslında ama asla söylememiştir diyemem.
Yalan bir hastalık eğer herkese ve herhangi bir mazeret yokken yalan söylüyorsa o zaman bir psikiatra gitmelisiniz anca böyle düzelir ama eğer arada beyaz yalan dediğimiz şekildeyse karşılıklı konuşarak ve yalandan hoşlanmadığını daha doğrusu yalanın sadece güvensizlik getirdiğini onu kırmadan söyleyebilirsin.
Yalanını anladığında bunun yalan olduğunu ikimizde biliyoruz güvenimi yıkmadan doğruyu söylemeni bekliyorum diyerek onu doğruyu söylemeye teşfik edebilirsin.

herşeyi denedim bunun altında annesinin aşırı baskıcı olması yatıyor.ona yalan söylediği için banada söylüyo yani alışkanlık kötüü çok kötü hemde

arkadaşlar benim eşimde yalan söylüyor. daha bugün yakaladım bi yalanını. yani kadın meselesi felan değil ama çok kırıldım bundan sonrasıyla ilgili kararlar alma mecburiyetinde hissediyorum içimde çok büyük bir pişmanlık var. yani öylede kılıflar buluyor, söylemediğimde öyle normal davranıyorki kendimden şüpheye düşüyorum. lütfen daha önce bu durumu yaşamış ve halletmiş birileri varsa söyleyin napmalıyım? kafam allak bullak

Malesef benim eşim de yalan söylüyor. Hatta bu yüzden 6 yıllık evliliğimiz bitme noktasına geldi. Yalanlarının nedeni bir başka kadın değil. Genelde para ve işle ilgili yalanlar söylüyor. Çok iyi bir insan ama bu yalan huyundan vazgeçemediği için artık benim ona hiç güvenim kalmadı. Şu an sırf onun yalanları yüzünden kızkardeşimin evinde yaşamak zorundayım. Çünkü sağa sola dünyanın borcunu yapıp eve haciz getirdiği için bir evimiz yok. herşeyimiz gitti. Ben kızımı alıp kızkardeşime gittim. kendisi de ablasında kalıyor. Hala da bana yalan söylüyor. Kızım 5 yaşında ve sırf onun için henüz boşanma kararı vermedim. Babasına çok düşkün. Her gün onu soruyor. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum artık. babamdan kalan arsayı mütahide vermiştik. 2 ay sonra bitiyor. Gelip orada bizimle yaşamak istersen gel dedim ama yine de huzursuz ve güvensizim. Kızım olmasa çoktan boşanmştım.

senınkı daha vahımmıs valla benı esımde soyluyor ama bu dereceye varmadı daha varmazda ınsallah

şekerim benimkide söyler onunda annesi biraz baskıcı ama ben diyorum yalan konuşuyosun hep diye ama bişey değişmiyo bende evliliği sonlandırmayı düşünüyorum:enbuyukkk:

Aynen aynen. Ben de bıktım sürekli yalandan. Ona göre basit konular olsa bile inciniyorum. Bir de erkekler yalan konusunda o kadar acemi ki anında belli ediyorlar yalan söylediklerini. Güvenemiyorsun hiçbir şekilde. artık. Ha bir de çok inkarcı. Daha sonra kabulleniyor yalan söylediğini ama bir daha olmaz dediği halde yalan söylüyor gene. Sonra yine inkar ediyor vs.

Back
X