Eşi yurt dışında olanlar?

Anlayan birisi değil sureklı para para para her lafı para ben yoruldum dıyorum anlamıyo bencıl bır ınsan anlamaz benı

Sizi götürememesini anlarım. Çünkü genelde böyle ülkelere şirketlerle toplu gidip erkekler bi yerde hep beraber kalıp çalışıyorlar. Sizin için vize- ev vs ayarlamak zor olabilir.
Ama izine gelmemesi felan bahane.
Eşimde böyle işçi çalıştırıyor ama senede bir ailelerini görmeye gidiyorlar 4 hafta.
Asla içine kurt düşürmek istemem ama gitmeyenlerde maalesef burda imam nikahıyla veya nikahsız birliktrlik sürüyor.
Eşlerine sadece para gönderiyorlar.

Anlayan birisi değil sureklı para para para her lafı para ben yoruldum dıyorum anlamıyo bencıl bır ınsan anlamaz benı
Bi şekilde farkına varmalı, açık açık anlat böyle devam etmez bende insanın bende hayatımı yaşamak istiyorum resmi olarak evliyim ama evli değil gibiyim de istemiyorum bu şekilde yaşamak de

Her şey para mı ya ne biçim adam bu? Çocuğunu eşini 1.5 yıl görmemesi hangi parayla karşılanabilir ? Boşanın da bari kağıt üzerinde evli kalmayın boş yere siniriniz bozulmasın

Her şey para mı ya ne biçim adam bu? Çocuğunu eşini 1.5 yıl görmemesi hangi parayla karşılanabilir ? Boşanın da bari kağıt üzerinde evli kalmayın boş yere siniriniz bozulmasın
Ailesı ıle anlaşamadım sonra yurt dışı ısı çıktı gıttı gıdıs o gıdıs oturmak ıstemedıgım evde benı oturtuyor psikoloji 0 ne kadınlığımı hıssettım ne de duygusal bır yakınlaşma araba aldı verdı ıstedıgın Gıbı gez dıyo sonuç ne aynı ev aynı yer aynı hüzün mutlu degılım kı ama anlamıyo

İzine gelmeme sebebi sadece para çok fazla önem veren bırısı paraya huzur aşk ya da sağlık kavramlarını bilmıyor herseyın para olduğunu ileri sürer her konuşmamızda
Bari bi mal mülk edindi mi yani evi arabası ve bir yıl işsiz kalsa sizi gecindirecekk parasi var mi. 8 yıl demişsiniz, parayı seviyor demişsiniz hadi 2 yıl daha idare etti diyelim 10 yıla tamamlar, gelsin burda kursun işini

Kaçmış yani sorunlardan. Oh ne ala memleket. Evli kalma motivasyonunuz nedir? Çocuk demeyin çocuk zaten babasını görmüyor

Üzülerek söylüyorum ki aldatılıyor olabilirsiniz hiçbir erkek eşinden 1-1, 5 sene ayrı kalamaz. Eşinize 3 ayda bir gelmediği takdirde ondan ayrılacağınızı söyleyin illaki izin günleri vardır. Yani bi kadınla nikah kıymış bile olabilir orada üzgünüm ama hayatın gerçekleri. O kişiyi beklemek zorunda değilsiniz.

Onun seni anlamasını bekleme çünkü onun keyfi yerinde.
Senin kendi iraden yokmu?
Yolladığı paraları biriktirip kendine yeni hayat kur.
Gençliğine yazık.
O oralarda başkalarıyla keyif yaparken sen niye üzülesin

Benim aklıma da orda biriyle dini nikah kıymış olma ihtimali geldi ve maalesef çok yüksek ihtimal. Başka çocuk bile olabilir şakasız. Böyle insanlar var evlerden ırak

Ev aile apartmanı ben orada oturmak ıstemıyorum anlamıyo benı yıllarım kavga ıle gectı en sonunda oraya gıttı

Benim aklıma da orda biriyle dini nikah kıymış olma ihtimali geldi ve maalesef çok yüksek ihtimal. Başka çocuk bile olabilir şakasız. Böyle insanlar var evlerden ırak
Çok yüksek ihtimal çünkü erkek eşini sevdiği kadını yurt dışında bile olsa ayda bir de olsa gelir görür yani, soruyu soranı üzmek istemem lakin bunu görmesi de gerekiyor bekleyerek ömrünü tüketmek yerine burada yeni bi evliliği hak ediyor fazlasıyla. O kadının da duygusal, cinsel ihtiyacı var 1 sene ne demek sinir oldum şahsen ki evli bi erkek 1 sene hayatta ilişkiye girmeden durmaz yani inanmıyorum.

Onun ıcınde ayrı tehdıt edıyo beni ben kendi hayatımı kurarsam öldururum keserım ya da farklı boyutlar benı aşırı sıkboğaz edıyo günde 20 kere arar beni bırakma falan fılan beni sevıyomusun falan

Durun ya adamın günahını almayın akşam akşam. :)
Kadin da iyice bilenecek simdi

Ona göre hersey ılıskı degıl benım de ıhtıyacımın olmadığını öne sürüyor ama tam tersı sevgı ılgı herseye hasret kaldım ve aynı zamanda psikolojik ılaclar kullanıyorum bana dönüp senın bıseyın yok sen yapıyorsun dıyo kendi hasta

İzine gelmeme sebebi sadece para çok fazla önem veren bırısı paraya huzur aşk ya da sağlık kavramlarını bilmıyor herseyın para olduğunu ileri sürer her konuşmamızda

Bir öğrencimin babası da bu şekildeydi. Çocuklar rezil gibi büyüdü, it kopukluk dahil. Adam emekli yaşına gelince döndü ama olan kadına ve çocuklarına oldu. Ne anladık bu evlilikten? Başlarında baba yok, kadının eşi yok. Evlisin ama değilsin gibi de.

Açık açık da eşinizle konuşun. Mutlu olmadığınızı ya sizlerin de oraya geleceğinizi ya onun dönmesi gerektiğini ya da boşanmayı dile getirin. Seçsin tercihini.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…