- 4 Temmuz 2024
- 45
- -17
- 1
- 28
- Konu Sahibi eylullllllll
-
Boşanmayı çok ıstedım ama yok onu da anlamıyo başkası mı var ıftıraları atıyoKaçmış yani sorunlardan. Oh ne ala memleket. Evli kalma motivasyonunuz nedir? Çocuk demeyin çocuk zaten babasını görmüyor
Eşi yurtdışında çalışıyor ve izine 1 1buçuk sene gelmıyor çok zor günler yaşıyorum.
Sureklı ben aldım ben yaptım benım sayemde gıbı laflar da mevcut çalışmak ıstıyorum ona da karşı her zaman karşıydı benim sadece onun eline bakmamı ıstıyorPara göndermiyorsa boşayın gitsin. Gönderiyorsa da maddi durumunuza göre düşünün.
Bir öğrencimin babası da bu şekildeydi. Çocuklar rezil gibi büyüdü, it kopukluk dahil. Adam emekli yaşına gelince döndü ama olan kadına ve çocuklarına oldu. Ne anladık bu evlilikten? Başlarında baba yok, kadının eşi yok. Evlisin ama değilsin gibi de.
Anlayacak bir şeyi yok, gidip avukatla konuşacaksınız zaten bu kadar aileden uzak kalması husur kabul edilir. Boşanırsınız direk, evli olayım kocası var desinler diye çok saçma hayatlar yaşıyosunuz kusura bakmayın hiç üzülmüyorum sizin gibi kadınlara.Boşanmayı çok ıstedım ama yok onu da anlamıyo başkası mı var ıftıraları atıyo
Yüzünü görmedikten sonra sayelerindeleri ne işe yarar? Sizde bunu yüzüne vurun.Sureklı ben aldım ben yaptım benım sayemde gıbı laflar da mevcut çalışmak ıstıyorum ona da karşı her zaman karşıydı benim sadece onun eline bakmamı ıstıyor
Dinen ve hukuken sizin bu eşten ayrılma hakkınız var ilaç kullanmaya başlamışsınız kendinize bunu yapmayın! Dava açın tek celsede boşanın adam yok zaten alışmışsınızdır da onsuzluğa yolunuza bakın.Ona göre hersey ılıskı degıl benım de ıhtıyacımın olmadığını öne sürüyor ama tam tersı sevgı ılgı herseye hasret kaldım ve aynı zamanda psikolojik ılaclar kullanıyorum bana dönüp senın bıseyın yok sen yapıyorsun dıyo kendi hasta
Ona göre hersey ılıskı degıl benım de ıhtıyacımın olmadığını öne sürüyor ama tam tersı sevgı ılgı herseye hasret kaldım ve aynı zamanda psikolojik ılaclar kullanıyorum bana dönüp senın bıseyın yok sen yapıyorsun
Ona göre hersey ılıskı degıl benım de ıhtıyacımın olmadığını öne sürüyor ama tam tersı sevgı ılgı herseye hasret kaldım ve aynı zamanda psikolojik ılaclar kullanıyorum bana dönüp senın bıseyın yok sen yapıyorsun dıyo kendi hasta
Anlayacak bir şeyi yok, gidip avukatla konuşacaksınız zaten bu kadar aileden uzak kalması husur kabul edilir. Boşanırsınız direk, evli olayım kocası var desinler diye çok saçma hayatlar yaşıyosunuz kusura bakmayın hiç üzülmüyorum sizin gibi kadınlara.
Evet yokluğuna alıştım hatta sevgım bile kalmadı sadece çocuğumun babasıDinen ve hukuken sizin bu eşten ayrılma hakkınız var ilaç kullanmaya başlamışsınız kendinize bunu yapmayın! Dava açın tek celsede boşanın adam yok zaten alışmışsınızdır da onsuzluğa yolunuza bakın.
Mısır'da yeni bir ailesi vardır muhtemelen. Mısır öyle yaşanmayacak bir ülke değil çünküKardeşimin arkadaşının ailesi böyle. Nerdeyse 25 yıldır evlilerdir. Adam mısır'da gemicilikle uğraşıyor, kaptan değil, karısı ve çocukları istanbul'da yaşıyorlar. Adam yılda bir iki kez gelirse geliyor. Ama çok lüks bir yaşamları var, kızlarının okulu için yıllık 500 binden fazla ödeyebiliyor, karısının giyimi vs hep lüks, avrupa'yı gezdi ailesiyle beraber. Bu çiftte evet adam uzakta, az gidip geliyor, ama ailesine lüks konforlu bir hayat sunuyor.
Mısır'da yeni bir ailesi vardır muhtemelen. Mısır öyle yaşanmayacak bir ülke değil çünkü
Bu adamın karısını aldatmadığına inanamıyorum o halde. 25 sene az değil. böyle bir aile hayatı istemezdim neden tercih edilir anlamıyorum. Gemi işi Türkiyede de var. 6 ay gidip 6 ay kalan iyi paralar kazanan çok insan var.Hayır ailesi yoktu, bir kızları bir oğulları var, oğlu liseyi bitirince 18 olunca ara ara gidip babasıyla kalıyordu. Ama anne ve kız gitmiyorlardı.
Onayını beklemeniz gerekmiyor gidin açın davayı böyle evlilik olmazBoşanmayı çok ıstedım ama yok onu da anlamıyo başkası mı var ıftıraları atıyo
Bırıkım yapıyo bıze yolluyo ama huzur sevgı yuva olmadıktan sonra ne geregı var paranın doğru degılmıBenim babam da bir ara Afganistanda görev yapmış 1.5 sene her 6 ayda 1 ay izni olurmuş ücretli. Ne yapıyor eşiniz parayla peki
O sizi özlemiyor demekki. Başka açıklmaası yok çocuk babasız büyüyor siz kocasız zaman geciriyorsunuz. Şartları düzeltsin söz de gidin ya da o gelsin. Bence orada evlendi ailesi var. Başka akla yatan hiçbir durum yok şahsen. Bu dört yılda ev falan aldın8z mı bari. Ya i para da yoksa iyice sacmalık olacakGittiği ülke Arabistan şartlar zor olduğu için.Hayır eşim kendi istiyo aslında kalmayı bende ona üzülüyorum her yönden eksık hissediyoruz çocuğumla.Ama anlayan yok.Bana 6 ayda ızıne gelırım diye gıttı 4 senedır bu durumdayız
Araba aldı sadece ev ıstıyordum ama onu da yapmadı harca gez dıyo sadece ben herseyden sıkıldım gez gez nereye kadar bosanacam dedıgımde ben enayıyım paramı yedın dıyoO sizi özlemiyor demekki. Başka açıklmaası yok çocuk babasız büyüyor siz kocasız zaman geciriyorsunuz. Şartları düzeltsin söz de gidin ya da o gelsin. Bence orada evlendi ailesi var. Başka akla yatan hiçbir durum yok şahsen. Bu dört yılda ev falan aldın8z mı bari. Ya i para da yoksa iyice sacmalık olacak
Boşanın diyecegim bosanasınız yok. Sessizce oturun madem. Boşanmak siteyen şimdiye boşanırdı. Başkası mı var diyormuş ne derse desin size de boşan geçGelince sadece 1 2 ay inşaat firmasında çalışıyor
Kaç senedir yeterli birikim olmuştur Türkiye'ye dönüp kendi işini kurabilir. Arabistan öyle çok kötü bir yer değil gidin bir bakın eskisi gibi değil. Hangi şehirde yaşıyor?Bırıkım yapıyo bıze yolluyo ama huzur sevgı yuva olmadıktan sonra ne geregı var paranın doğru degılmı
Hanımefendi anlamak mı istemiyorsunuz adam istediğini der agzı olan konusuyor. Sen boşan geç ne yapacan ne diyor. Ev almadıgınıza göre orada evlenmiş o zaten çocuğu falan vardır boş bekliyorsunuzAraba aldı sadece ev ıstıyordum ama onu da yapmadı harca gez dıyo sadece ben herseyden sıkıldım gez gez nereye kadar bosanacam dedıgımde ben enayıyım paramı yedın dıyo
Ne işi yapıyor kaç senedir bir ev alamamışAraba aldı sadece ev ıstıyordum ama onu da yapmadı harca gez dıyo sadece ben herseyden sıkıldım gez gez nereye kadar bosanacam dedıgımde ben enayıyım paramı yedın dıyo
Sizi tutan ne o zaman ? Zaten yok yani adam hayatında bi değişiklik olmayacak, aksine yasadığın yer değişir işe girersin iki insan görür sohbet edersin kendine gelirsin. Belki kocanın orda ikinci hayatı bile vardır, kurmuştur düzeniEvet yokluğuna alıştım hatta sevgım bile kalmadı sadece çocuğumun babası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?