- 4 Temmuz 2024
- 45
- -17
- 1
- 28
- Konu Sahibi eylullllllll
-
Ben çok fazla yüz verdıgımı düşünüyorum artık çünkü o sanıyo kı bensız bıse yapamaz rezıl olur parasız kalır ben ne yaparsam elıme bakar diye düşündüğünü sanıyorumBoşanın diyecegim bosanasınız yok. Sessizce oturun madem. Boşanmak siteyen şimdiye boşanırdı. Başkası mı var diyormuş ne derse desin size de boşan geç
Yahu adam orada evlenmiştir diyorum siz buna mı takılıyorsunuz.Ben çok fazla yüz verdıgımı düşünüyorum artık çünkü o sanıyo kı bensız bıse yapamaz rezıl olur parasız kalır ben ne yaparsam elıme bakar diye düşündüğünü sanıyorum
Bana karşı saplantılı olduğunu düşünüyorumSizi tutan ne o zaman ? Zaten yok yani adam hayatında bi değişiklik olmayacak, aksine yasadığın yer değişir işe girersin iki insan görür sohbet edersin kendine gelirsin. Belki kocanın orda ikinci hayatı bile vardır, kurmuştur düzeni
Sana saplantılı olsa seni bırakıp gitmezBana karşı saplantılı olduğunu düşünüyorum
Pekı günde 20 kere araması neyden sızce bana mı guvenmıyoYahu adam orada evlenmiştir diyorum siz buna mı takılıyorsunuz.
Ciddi para biriktirin, 2. Çocuk için korunun ve ona söylemeden boşanma davası açıp çocuğunuzla bir hayat kurun
Aynen aslında öyle ama günde 20 kez araması sureklı benı bırakma demesı artık bıkkınlık getırdıSana saplantılı olsa seni bırakıp gitmez
Kaç yaşındasınızKesınlıkle öyle düşünüyorum
28Kaç yaşındasınız
Günde 20 kere arayacağına 3 4 ayda bir gelse, size gezmeniz için vereceği paradan kısıp bilet alsa en azından oğlu "baba" figürü görürdü. Eşiniz kolay ve ucuz olanı yapıyor. Telefonla taciz etmek, psikolojik şiddet ve drama. Yaşadıklarınız hiç normal değil. Asarım, keserim dediklerinin kaydını alın ne olur ne olmaz, boşanma aşamasına gelebilirseniz kullanırsınız eliniz güçlü olur.Aynen aslında öyle ama günde 20 kez araması sureklı benı bırakma demesı artık bıkkınlık getırdı
Gerçekten de normal durumlar değil bunlr ama birde söyle bır durum var benim ıyı nıyetımı çok kullanıyor sürekli beni bırakacaksın sen zaten ben enayıyım gıbı kelımeler duygu sömürüsüGünde 20 kere arayacağına 3 4 ayda bir gelse, size gezmeniz için vereceği paradan kısıp bilet alsa en azından oğlu "baba" figürü görürdü. Eşiniz kolay ve ucuz olanı yapıyor. Telefonla taciz etmek, psikolojik şiddet ve drama. Yaşadıklarınız hiç normal değil. Asarım, keserim dediklerinin kaydını alın ne olur ne olmaz, boşanma aşamasına gelebilirseniz kullanırsınız eliniz güçlü olur.
Oğlum konuşmak bile ıstemıyo o da para verim konuş dıyo saçma muhabbetGerçekten de normal durumlar değil bunlr ama birde söyle bır durum var benim ıyı nıyetımı çok kullanıyor sürekli beni bırakacaksın sen zaten ben enayıyım gıbı kelımeler duygu sömürüsü
Yapmalar o kadar degısık bır ınsan kendine sevgım kalmadığını hıssedıyorum aldığı herseye ben aldım ben yaptım benim hesapları
Siz de gözünüzü açın biraz o zaman bu kadar iyi niyet göstermeyin, biraz daha ciddi durun. Karısına, oğluna para gönderiyor olmak enayilik mi oluyormuş? O zaman siz de ben de enayi gibi seni bekliyorum, böyle evlilik mi olur diye kendinizi savunun.Gerçekten de normal durumlar değil bunlr ama birde söyle bır durum var benim ıyı nıyetımı çok kullanıyor sürekli beni bırakacaksın sen zaten ben enayıyım gıbı kelımeler duygu sömürüsü
Yapmalar o kadar degısık bır ınsan kendine sevgım kalmadığını hıssedıyorum aldığı herseye ben aldım ben yaptım benim hesapları
Keşke anlasa keşke ama yok anlamaz bazen sıkıldım gelecegım dıyo sonra maaş alıyo kalacağım dıyo4 sene birisiyle ülkeler arası evlilik yaşamak için cok bır zaman degılmı?
Yaşlanıncamı birlikte yaşayacaksınız
Ben bukadar ayrı olup gelmeyen ınsanın ordada bır ortamı oldugunu dusunurum .
Millet size adamın ikinci bir eşi, hayatı olduğundan bahsediyor. Siz niye alakasız cevaplar veriyorsunuz?Bana karşı saplantılı olduğunu düşünüyorum
Belkı de ılgı görür başka yerden korkusu anlamadımBana karşı saplantılı olduğunu düşünüyorum
Paradır, ne olabilir başka…Kaçmış yani sorunlardan. Oh ne ala memleket. Evli kalma motivasyonunuz nedir? Çocuk demeyin çocuk zaten babasını görmüyor
Millet size adamın ikinci bir eşi, hayatı olduğundan bahsediyor. Siz niye alakasız cevaplar
Maalesef kı para kendi ayağımın üzerinde durmaktan başka çarem yokParadır, ne olabilir başka…
Ben 27 yaşındayım, yaşıtız ve senin kendine reva gördüğün şeylere bak, çok değil 5 sene sonra ne olacak sanıyosun. Yaşamadan yaş alacaksın giden senelerine olacak. 3-4 ayda bir gelen, geldiğindede ilgilenen çabalayan biri olsa ve bu belirli süre devam edecekse kesinlikle bu şekil yorum yapmazdım. Sizin eşiniz sanki ordada birini nikahlamış iki ayrı hayat yaşıyor gibi 1,5 sene dile kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?