Eşim 1-2 yada 3 ay ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyor..

desireden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
116
1
46
Denizli
4 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak fikirlerinize çok ihtiyacım çok kötü ruhsal bunalım yaşıyorum. eşimle birbirimizi çok seviyorduk bebek olayında çok mutluyduk doğum günüm 3 marttaydı ve benim için öle süprizler hazırlamıştı ki şaşırırdınız. şimdi çok yanlızım eşim 1,5 aydır çok değişti. sürekli kavga etmeye başladk ama aşılamayacak sorunlar yaşamadık. ben kıskancım ve onu çok sıktığımı sölüyor aslında bunlar hiç sorun olmamıştı.önce tartıştık aldattım seni dedi günü birlikti dedi sineye çektim saha sonra bana karşı tavırları çok değişti. devam ediyomu dedim biraz da üstüne gittim var dedi ben o sinirle git evden topla eşyalarını boşanıcam senden dava açıcam nafakamı tazminatımı alıcam dedim gideceğini tahmin etmedim akşamına gitmiş annesi de akşamına yanlarına gittiğimde hemen eşylarını yerleştirmeye başlamış ben evde yanlız kalmaktan her zaman korkardım ama pzt ye kadar bekledim gelecek diye gelmedi sonra bende anneme gittim nitekim hamileyim va yanlız olmuyor ben kıskançlık yaptım ama hiçbirzaman eşime kondurmadım bunu. kayınvalidemlerin de eline fırsat geçti onlarda bana her lafı sölediler bilmiyorum konuşuyolarmı ama eşimle bu süre zarfında 3 kez konuştum gidelim evimize bir daha bişi demicem dedim ama sen beni çok kırdın gelmeyeceğim bi sür böle dursun diyor evi boşaltmaktan bahsetti. korkuyorum beni bırakırmı yuvamı yıkarmı yüzüme dahi bakmıyor iş arkadaşlarından da kıskandım ama haftanın 6 günü aynı iş yerindeler akşam msj laşmalar pazar günlerimizi birlikte onlarla geçirmeler rahatsız etti beni hep birde bu yüzden kıskandım kıyamazdı bana çok severdi beni şimdi gözü görmüyor kaç kere konuştum olmuyor. çözemedim. boşanma sonrasını bile düşünmüş çocuğa bakarım dersen ben destek olurum bakamam dersen ben bakarım dedi.çok kalbim kırık ama evime de dönmek istiyorum ne yapıcam bilmiyorum. çok büyük problemler olduğunu düşünmüyorum çözülebileceğine inanıyorum ama o kesinlikle 1-2 yada 3 ay ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyor birde ben onu çok özlüyorum çok üzülüyorum ne yapabilirim sizce? konuşmakla olmadı başka tanıdıklarımızda var onlarda girdi devreye yine olmadı ne yapabilirim?

ben yapmamıştır diye düşünüyorum ama bana evet aldattım diyor annesine yemin ediyor yapmadım diye arkadaşlara da böyle biri var sadece dertlerimi dinliyor duygusal yada cinsel anlamda bişi yok diyor

sizi kırmak istemem ama bu kadar barışmak için çabalamadan önce bunun doğruluğunu öğrenmeye çalışın

çünkü çok önemli bi detay bu eğer gerçekten böyle birşey varsa sizden bu yüzden soğumuş olabilir

yoksa kimse 4 aylık hamile birisini bu kadar üzmeye kıyamaz

size de kıskançsın şöylesin böylesin diyerek boşanmanın suçunu sizin üstünüze atıyor olabilir

öğrenebileceğim bi yer yok ki nasıl yapıcam bilemedim bende çok düşündüm bunu

evli bir erkeğin dertlerini dinleyen bir kadın da ne demek yahu?bu ne saçma bişey? derdi varsa sizinle paylaşsın insanın en yakın arkadaşı aile ve eştir.derdi sizinleyse eğer bunu da apaçık konuşmalı.sizi hamile halinizle üzmeye ne hakkı var? başka büyük problemleriniz oldu mu bilemiyorum tabi ama burada anlattığınız şeyden hemen boşanma fikri oluşmamalıydı.

bence eşin dünden razı senden ayrılmaya
seni üzmek istemiyorum, hamilesin çünkü ama bence böyle işte....
geri çek kendini biraz, o kadar yalvarma ona

inanın detayı nı ben dahil hiç kimse bilmiyor sıkıldım beni sıktın çok kıskandın diyor diğer türlü karım bana ailem yapmadığı iyilikleri yaptı o çok iyi bir insan diyede savunuyor ayrıca

bence eşin dünden razı senden ayrılmaya
seni üzmek istemiyorum, hamilesin çünkü ama bence böyle işte....
geri çek kendini biraz, o kadar yalvarma ona

ben yalvarmıyorum artık tel no mu değiştirdim hiçbir şekilde yanında ismimi geçirtmiyorum bende arayp sormuyorum ama çok üzgün gibi duruyor yemiyor içmiyormuş anlayamadım ben bunu

Eşiniz kendındekı değışıkişlerin sebebini anlatmış,sizi aldatıyormuş.

önce bu gerçeği kabullenın ve zamana bırakın.

Hamıleymışsınız o yüzden çok duygusal düşünüyorsunuz sanırım.kendinizle ve bebeğiizle meşgul olun ve kocanızın daha fazla egosunu yükseltmeyın.

öğrenebileceğim bi yer yok ki nasıl yapıcam bilemedim bende çok düşündüm bunu

şüphlendiğin birşey olmadı mı mesaj geç gelmeler gizli konuşmalar gibi

size bi ders vermeyi düşünüyor desem kendi aile içinizde de yapabilirdi

eşin kararını vermiş gibi gözüküyor

herkese başka başka konuşmuş tutarlı bi yanı yok

birden değişen ,boşanmadan bahseden,evi terkeden kocada pek masum gelmedi bana

bi şekilde öğrenmeye çalışın

Önce aldattım günü birlikti demiş, sonra evet hala devam ediyor demiş, daha sonra yok öyle bişey sadece dertlerimi dinliyor demiş anlamadım. Hadi anladım diyelim, hadi kötünün iyisi diyelim ve sadece dertlerini dinliyor diyelim. Ne münasebet ya, eşiniz kabul eder miydi siz dertlerinizi sürekli başka erkeklerle paylaşsanız. Tabi aldatma mevzusuna hiç girmiyorum. Hadi olmadı diyelim. Ama sanki burada ters olan bişeyler var arkadaşım. Sanki o senin peşinden barışmak için koşuyo olmalıydı şu anda valla ben hiçbişey anlamadım. Daha bir de siz adamın peşinden koşup, yaptıkları için veya konusu geçen mevzular için sırtını sıvazlayıp, "problem değil gel biz beraber olalım, sen yine istediğini yap, istediğinle dertleş", vs. mesajı veriyosunuz. Şu anda peşinden koşulan kişinin siz olmanız gerekmiyo mu?

evet msjlaşmalar oldu siliyordu hepsini göremedim

doğru sölüyosun cnm çok aciz duruma düştüm ama ilk defa böle bişi yaşıyoruz ve bebek var karnımda bitmesi çok zor olur benim için

kesin olarak eminsen bence ailesiyle paylaş bilsinler oğullarının yaptıgını sen sorumlu olma bazı seylerden

ailesi biliyor birtek ablası benim tarafımda kayınvalidem ben doğurdumu bilirim haram lokma yedirmedim yapmadım diyorsa yapmamıştır diyor daha bana laf sölemeyi uygun görüyor hanfendi

bence ilk önce eve gelmesi için çaba gösterin. fakat ona bunun için çabaladığınızı belli etmeyin. bunu dememin sebebi çevresinden etkileniyor olabilir. özellikle ailesinden.
daha sonra iş size kalıyor.

Aranızda geçenlere bakınca eşinizin size ilgi göstermesi gerekmiyor muydu ?
Hala öteki hanıma ilgi duyuyor olabilir,kendisini sınıyor olabilir.
AMa hamile bir kadına böyle davranmak için bahane olamaz,depresyona mı girdi,başka bir derdi mi var?
Bilemiyorum,size yaptığı sürprizlere gelince erkekler bazen kabahatlerini gizlemek için büyük hareketler yapabiliyorlar..

bence ilk önce eve gelmesi için çaba gösterin. fakat ona bunun için çabaladığınızı belli etmeyin. bunu dememin sebebi çevresinden etkileniyor olabilir. özellikle ailesinden.
daha sonra iş size kalıyor.

yeterince çaba gösterdim cnm ama benden de buraya kadar ne yaparım da canını yakarım onu düşünüyorum

ailesi biliyor birtek ablası benim tarafımda kayınvalidem ben doğurdumu bilirim haram lokma yedirmedim yapmadım diyorsa yapmamıştır diyor daha bana laf sölemeyi uygun görüyor hanfendi

hepimiz dogdugumuz gibi masum mu kaldık ? hangimiz değişmedik ki bu hayatta nasıl böyle emin olabiliyor anlamıyorum valla canım bir kere yoldan cıkmıssa devamıda gelecektır emın ol ailenin sana karsı tavrı nasıl eger arkanda duruyorlarsa durma git bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…