zaten kayınvalidemle baştan beri anlaşamayız baştan beri cadalozun teki şimdide arkamda durmasını beklemem yani
Kayınvalidenin eline fırsat geçti desene canımArtık bol bol pohpohlar oğlunu.Hamileymişsinde Allahım yar ve yardımcın olsun canım.Ama ben yazdıklarından şunu çıkardım eşinin hayatında biri var sana itiraf ediyor ama ailesine yada millete demiyor tepki toplamamak için.Şimdide ailesine hep seni suçlu gösterip boşanmaya kadar gidicek.Ve ilişkisinide yavaş yavaş gün yüzüne çıkarıcak.İnş yola gelirde düzelirsiniz.Ve bu zorlu sürece girmezsin.
Hamilesin, üzülmeni istemiyorum ama bir adam bence sırf kızdığından hamile eşine aldattım demez ..
Peki aramıyormu canım sonuçta hamilesin? Yada ailesi aramıyormu?
Önce aldattım günü birlikti demiş, sonra evet hala devam ediyor demiş, daha sonra yok öyle bişey sadece dertlerimi dinliyor demiş anlamadım. Hadi anladım diyelim, hadi kötünün iyisi diyelim ve sadece dertlerini dinliyor diyelim. Ne münasebet ya, eşiniz kabul eder miydi siz dertlerinizi sürekli başka erkeklerle paylaşsanız. Tabi aldatma mevzusuna hiç girmiyorum. Hadi olmadı diyelim. Ama sanki burada ters olan bişeyler var arkadaşım. Sanki o senin peşinden barışmak için koşuyo olmalıydı şu anda valla ben hiçbişey anlamadım. Daha bir de siz adamın peşinden koşup, yaptıkları için veya konusu geçen mevzular için sırtını sıvazlayıp, "problem değil gel biz beraber olalım, sen yine istediğini yap, istediğinle dertleş", vs. mesajı veriyosunuz. Şu anda peşinden koşulan kişinin siz olmanız gerekmiyo mu?
ben şu an annemle kalıyorum zaten sadece kafasını toplamak istiyormuş bu zamanda karar verecek miş devam edip etmeyeceğine ben bu kadar bişi yapmadım diye düşünüyorum
benim bir tek annem var o da yanımda çocuğu göstermicem dedim onlara kayınvalidem kapımı camımı kırar alırmış çocugu benden aynen böle dedi
ailesi biliyor birtek ablası benim tarafımda kayınvalidem ben doğurdumu bilirim haram lokma yedirmedim yapmadım diyorsa yapmamıştır diyor daha bana laf sölemeyi uygun görüyor hanfendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?