Eşim 1-2 yada 3 ay ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyor..

zaten kayınvalidemle baştan beri anlaşamayız baştan beri cadalozun teki şimdide arkamda durmasını beklemem yani

Kayınvalidenin eline fırsat geçti desene canım Artık bol bol pohpohlar oğlunu.Hamileymişsinde Allahım yar ve yardımcın olsun canım.Ama ben yazdıklarından şunu çıkardım eşinin hayatında biri var sana itiraf ediyor ama ailesine yada millete demiyor tepki toplamamak için.Şimdide ailesine hep seni suçlu gösterip boşanmaya kadar gidicek.Ve ilişkisinide yavaş yavaş gün yüzüne çıkarıcak.İnş yola gelirde düzelirsiniz.Ve bu zorlu sürece girmezsin.

Hamilesin, üzülmeni istemiyorum ama bir adam bence sırf kızdığından hamile eşine aldattım demez ..

bende bunu düşünmeye başladım artık

Peki aramıyormu canım sonuçta hamilesin? Yada ailesi aramıyormu?

Allah yardimcin olsun canim korktugun yerlere ugratmasin insallah
sen simdilik sadece bebegini dusunmeye bak hersey olacagina variyo
hakkinizda hayirlisi olur insallah

Oy BUZ kesildim desem yeridir, bu ne vicdansız bir adam böyle yaaa!!!

Bence erkekler hep böyledir, benim bir komşum da benzer bir problemi yaşamıştı, adam aldattığını eşine söylüyor hatta kadın bulmuştu o kişinin mesajlarını da telefonda, sonra bir ara yok aldatmadım sadece dertlerimi dinliyor demişti. ( TAMAMEN AYNI ) Ailesine de hayır aldatmadım o çok kıskanç demişti...Hatta bu bayan da eşinin davranışlarının birden değiştiğini herşeye bağırır çağırır olduğunu söylüyordu ki sonunda BAKLA çıktı....

Yaniiiii diyeceğim o ki, aslında sizi aldatıyor tepki toplamamak için ailesine ELBETTE ALDATTIM DEMEYECEK.

Sonra da suçu üzerinize atıp, bıktırdı bu kadın beni kıskançlıklarıyla ne yapayım ben de yaptım artık MODUNA GİRECEK.

Hamilesin ya nasıl başka bir kadın bir erkeğin gözünü böyle dönderebiliyor, içim ürperiyor resmen.

Sizi yalnız bırakıp hamileyken, çevip gitmiş...

Hayır barışsanız nasıl olacak? Siz sineye çekeceksiniz ama erkek kadın sineye çektikten sonra daha bir güçle aldatıyor, çünkü NASIL OLSA GİDEMEDİ diye düşünüyor.

A'sindan Z'sine kadar katılıyorum. Hamile olduğunuz icin korkuyormusunuz yoksa ciddiden gururum yok sizde bende anlamadım.. Bence bari onun dediği süre bekle ama kendi evinde bekle ve korkuyorsansanda aileden biri gelsin yaninisa. Evinizi terketmeyin.

hamılesınız dıye yorumsuz kalayım dedım..
ama yazmadan duramadım..
ıklemde şuan zaman bulmak ıstıyor..
ıcının fıkır fıkır olmasına hoşuna gıttı tabı..
neyse daha fazla yazıpta ıcın ıcın aglamanıza sebep olmak ıstemıyorumm..
sız bu zaman zarfında kendınıze meşgale bulun ınanın o anlıkta olsa ıyı gelecek sıze..
mumkun oldukca ıyı yonlerını asla duşunmeyın..
sızın ıcın cıkmaz bır yol alır..
ve yanlış hatalar yaparsınız..
peşınden koşan sız olursunuz..
şuanda ne yaparsanız yapın bırşey degışmeyecek bana gore..
bır duşunun sızde..
hamılesınız ve ayrılmayı bıle duşunmuş..
yalvarmak konuşmak bır yere kadar kı yapmışsınız zaten..
artık durun ve bekleyın ama beklerken kendınıze ezıyet etmeyı acımayı bırakın..
bunları yazmak benım ıcın cok kolay bılıyorum..
sızın ıcınde yapmak bır o kadar zor..
belkı yıllar gerekecek belkıde bır cırpıda bıtecek bunu zaman gosterecek sana..
senın elınde olmuyor (duadan başka)bır yerden sonra onu anlatmaya calıştım..
ınşaallah kalbını kırmamış uzmemışımdır..
allah hakkında herşeyın hayırlısını versın..

ben şu an annemle kalıyorum zaten sadece kafasını toplamak istiyormuş bu zamanda karar verecek miş devam edip etmeyeceğine ben bu kadar bişi yapmadım diye düşünüyorum

Hala kendinde hata mi arıyorsun???

Adam seni aldatmış ,sonra tepkılerden korkup aldatmadım demiş,ve bu evlılığın geleceği olup olmadığına o mu karar verecekmiş.??????

Lütfen kendine gel,Senin hiçbir suçun yok.
hangı kadın olursa olsun kocası gizli gızlı mesajlaşıp ,o mesajları sılerse kıskanır.

Kocan resmen boşanırken kendini aklamak ıçın suçu sana atıyor.

Neden bu erkekler dertlerini eşlerine anlatmaz yoksa eşlerini dertleriyle üzmek mi istemez.
Sen şimdi dünyanın en iyi kalpli paşasını nasıl büyütüceğini düşün,o paşaya hanımını asla üzmiyeceğini öğret ona hem anne hem baba ol,karşısında seni örnek alsın.Şİmdi biraz rahatla gez toz annenle alışverişe çık ama bir süre eşinle ilgilenme.Bırak ne hali varsa görsün.Hamile bi kadını yüz üstü bırakabiliyorsa Rabbim de bütün foyasını çıkarır meydana .Umarım eşin seni aldatmamıştır ve küçük bir depresyon yaşamıştır ve inşallah 1 ay bile dolmadan elinde bir buket gülle kapına gelir: HADİ KARICIĞIM EVİMİZE GİDELİM der.senin için dua ediyorum eğer hakkınızda hayırlısıysa birleşin tekrar.Seni de küçük paşanıda kocaman kucaklıyorum...

cnm senin ne suçun var da eşini poh pohluyorsun eve dön bir daha bişey demiycem de ne demek

evlilikte herşey olur iyi kötü (aldatma ,dayak,hakaret,küfür hariç) elbettee eşinizi kıskanıp söyleneceksiniz

eger ki eşin eve dönerse birlikte yaşamaya devam ederseniz bu söylediklerinizi yapabilecek güçtemisiniz

eşin bir kere düşüncel olsa hamile hanımını üzmez el üstünde tutar ve en önemlisi de yanlız bırakmaz

sizinki kolayı seçmiş suçu üzerinize atmaya çalışıyor,ayrıcaa ana evinde durmak da ne demek 4 aylık hamilesin birde

yazık sabii çocuğa olan oluyor bir an evvel toparlanmalısınz

toparlanmayacaksa eşin sen davanı aç yazık değilmi size olmaz böyle lütfen karnındaki bebeğe yazık

senin için gerçekten üzüldüm. kendini neden haksız görüyorsun onu gerçekten anlamadım..eşin bu durumda %100 suçlu bana göre..siz barışmak için elinizden geleni yapmışşınız artık biraz geri çekilin arayıp sormayın bakalım o size gelecek mi..inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

benim bir tek annem var o da yanımda çocuğu göstermicem dedim onlara kayınvalidem kapımı camımı kırar alırmış çocugu benden aynen böle dedi

O biraz zor. Hangi sifatla aliyormus cocugu.Hic bir mahkeme kayinvalideye cocuk vermez.Birakin kirsin daha iyi sikayetci olursunuz geceyi nezeratte gecirir.
Nefret ediyorum boyle kadinlardan.Sanki bir zamanlar kendisi anne olmadi.Hamile kalmadi.Ne yasadiginizi ,nasil bir psikoloji icinde oldugunuzu bildigi halde caninizi yakmaya calisiyor.Bilmiyormu bir anneye bu yapilmaz gunahtir.
Ben sizin yerinizde olsam kacar kurtaririm kendimi.

ailesi biliyor birtek ablası benim tarafımda kayınvalidem ben doğurdumu bilirim haram lokma yedirmedim yapmadım diyorsa yapmamıştır diyor daha bana laf sölemeyi uygun görüyor hanfendi

al iste o kadinin ekmeginede yag surmus oldun.sen kendini uzmemeye calis bir can tasiyorsun her sey olacagina varir ama kocan hic masum degil,erkekler bunu hep yapar sen hakliyken oyle bir piskolojik baski uygularlar ki hakliyken haksiz durumuna dusersin,asla bir erkegi kiskanmak evlilik bitirme nedeni olamaz erkekler severler kiskanilmayi,baska biri var aksi halde hamile bir esi birakmak hangi vicdana sigar.sabret canim zaman en iyi ilactir;(

Keşke küfretmek yasak olmasaydı bu forumda

Konunun başlığını gördüğüm an gerildim ve içimden dedim ki : "Allah allah olur mu öyle şey ?"

Evlilikte böyle şeyler olmaz çünkü bana göre.

Sonra içeriği okudum, "aldatma" mevzusunda cinlerim iyice tepeme çıktı ...

+ Bir de hamileliğin var.

Sen sonuçta o adamın bebeğini taşıyorsun. Ve buna rağmen sana bunları yapıyor ...

Yani doğumu bekleyebilirdi evden gitmek için ... Yani sonuçta sana değer vermiyorsa, bebeğe değer vermeliydi.

Ne seni, ne de bebeği düşünmemiş.

Ben , senin yerinde olsam demek istemiyorum ama yapman gereken, boşanma davasını açmak.

2-3-4 ay beklemek değil. Hayır hadi evlililkte böyle şeyler olmaz dedim, hadi oldu diyelim de, sen hamilesin yani.

Ona,en çok ihtiyacının olduğu dönemler bu aylar .... Ayıp çok ayıp.

Evlat olsa sevilmez böylesi bir insan valla ya! Çok sinirlendim.

Sevsende, bas bağrına taşı, boşa bu adamı. İnan değmez. Er geç bitecek bir evlilik bu zaten.

Anlaşıldı , eşinin tavırlarından.

Ha birde kaynanan çocuğu mu alacakmış ... Haaaaaaaaaaaaa.... ordan ! Sıkıyorsa alır.

Son düzenleme:
Acaba eşinize karşı yaptığınız gereksiz kıskançlıktan dolayı bi anlık sinirle mi aldattığını söyledi yoksa gerçek mi?Bu ayrıntı önemli bence

Hamile eşine bunları söyleyecek, ayrı kalmak isteyecek eşiniz malesef sizi sevmiyor.
Bunun altında da dediği gibi ya aldatma ya da bahsettiği gibi cinsellik olmasa bile
birşeyler paylaştığı biri var, bence bunu size açık açık söylemiş.
Ama siz kondurmak istemiyorsunuz.
Yoksa sizden ve karnınızda ki çocuktan daha önemli olan ne olabilirdi ki eşiniz için.
Kendinizi geriye çekin, nasıl bir yol izlemek istiyorsa izlesin, boşanıyorsa boşansın.
Hatta keşke siz boşanabilseniz, üzgünüm ama eşiniz sizi aldatmış.
Hayırlıysa güzel bir hamilelik geçirir ve sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…