Eşim 1-2 yada 3 ay ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyor..

kesinlikle benim yanımda olmayacaklar daha ellerine fırsat geçti oğlu yanında öpüp kokluyomuş bana bunları anlatıyo açıkçası onlardan da kaçtım hiçkimseyi gözüm görmüyo ama canını yakmak istiyorum

canım kendıne dert etme bukadar cunku karnında herseyden etkılenen bır can var,ve esın bu kadar herseyı yıkmayı goze aldıysa hayatında bırı oldugunu dusunuyorum fakat,aılesıne acıklamaya cekınıyor bence ayrılık vesaıre olunca zamanla ortaya cıkarmayı planlıyo,sırf tepkı almamak ıcın, bence sen bır sure sessız kal,donerse doner dıcektım ama dondukten sonra ondan sana ne hayır gelıcek atesını baska yerde sonduren,her dumanlandıgında ,solugu dısarda alır tatlım unutma ve bır kere affedınce gerısı gelıyor malesef tek tavsıyem bılmıyorum aılen yanındamı?onların destegıyle kendıne yenı bır yol çiz olur mu?

anlayamadım senin ailendemi durmuyor arkanda ? eğer o konuda sorun yoksa eşi ve onun ailesine en güzel intikam cocugunu görememek olur tabı eger dogurcaksan

ben şu an annemle kalıyorum zaten sadece kafasını toplamak istiyormuş bu zamanda karar verecek miş devam edip etmeyeceğine ben bu kadar bişi yapmadım diye düşünüyorum

hiçbir zaman çocuk aldırın vs gibi yorumlar yapmadım, yapılmamalı da bence.
ama 1.5 ay önce seni aldattım demiş ve sen yine de çocuğu doğuruyorsun.
kusura bakma da çocuk hakedene yapılır. bundan baba bile olmaz.

anlayamadım senin ailendemi durmuyor arkanda ? eğer o konuda sorun yoksa eşi ve onun ailesine en güzel intikam cocugunu görememek olur tabı eger dogurcaksan

benim bir tek annem var o da yanımda çocuğu göstermicem dedim onlara kayınvalidem kapımı camımı kırar alırmış çocugu benden aynen böle dedi

biliyorum cnm aldırma süresi 2 ay benim bebeğim nerdeyse 4,5 aylık oldu kıyamam hamilelik düşündüğümüz zamanlar böle şeyler yaşamamıştık en azından ben mutlu olduğumuzu sanıyordum

benim bir tek annem var o da yanımda çocuğu göstermicem dedim onlara kayınvalidem kapımı camımı kırar alırmış çocugu benden aynen böle dedi

böylesne bir şey derdim de neyse terbiyemi bozmak istemiyorum...yni gdebiliyorsanız baska bir ile gidin ne biliyim ..aldır demeye dilim varmıyor benım

simdi sne hamile oldugun icin hormonlar tavan yapmistir kiskanclik biraz artmistir ama bir suru olay cikarmisisn haksizsinda demiyorum gorusmuste olabilir goruemsmiste bence asil mesele snein bu kadar kavga edip bosanicam diyip arkasinda duramaman eger bunu kabule demiyceksen hic bence kiskanclik yapip aile huzurunuda bozmiycaktin yada bosiyacam diyip geri bakmiycaktin yavuz hirsiz ev sahibini evden kovarmis misali olmus elaman hem suclu ama burda sen onu hakli konumuna dusurmussun birde su var genelde erkrklerde kadinlar hamile kalinca cinsel anlamda kendinlerini yanliz hissederler malum durumlardna dolayi ama adamin uzrine cok gdiersne iycie kacar eger sen ben yuvami korumak istiyorum diyorsan biraz kendine guvenin gelsin ben olsam hamileyken hic bu kiskanclik olaylarina girmezdim cunku mumkun oldugunca cocugumun parcalanmis bir ailede yasmasina izin vermem ayrica sunuda dusun karninda bir bebek var bence aritk once onu dusunmelisin cunku sne ne kada ruzulursen emin ol oda bunu hissediyor onun icin her syei yapman laizm sakin morlaini bozm allah muhafaza cocugun cok kotu etkilenir sen degil koca 40 koca gelse bunun pismanligini uzerinden atamazsin once cocugunu dusun onun icin karara ver sakin kocana yalvarma gel don diye iyice kici kalkmasin

arkadaşlara katılıyorum sen hamilesin bırak onu bunu kendini düşün seni bu durumda iken üzen birini değil eşin olacak o kişi eve gitmekle çok büyük bir hata yapmış üzme kendini Allah yardımcın olsun umarım düzelir aranız ama eşinizin tepkisi çok çirkin olacağı varsa olur önce kendin sonra bebek canım bebeğin hayırlı olsun Rabbim yardımcı olsun

zaten kayınvalidemle baştan beri anlaşamayız baştan beri cadalozun teki şimdide arkamda durmasını beklemem yani

O zaman arayıp da bulamadığı olmuş bu ayrılık.
Eşin neden bu kadar net kestirip atmış anlamış değilim,her ailede kavgalar oluyor.
Bazı laflar ediliyor hepsi uygulamaya geçse aile kalmaz ki ortada ?
Eşinle ilk kavganız mıydı,böyle hassas bir tip miydi hep ?

bunlar hamileliğimde olan tartışmalar değildi zaten o bana başkası var deyince ben boşanalım dedim sanki bugüne kadar her dediğimi yaptıda evden git deyince gitti zaten cnm cım ben bir daha aramayacağım onu

sakın ama sakın intikam düşünüp nasıl canını yakarım deme. sen kendini geri çek. kimseye de birşey anlatma. sadece hamileliğini annenden yardım alarak geçir. zaten seni gören akrabalar ona gidip sen nasıl duruyorsun? o orada yalnız hamile hamile, sen de burada annenle der. toplumumuzda bu tip şeyler çok iyi görülmez. ama sen de ortalığı karıştırmamaya bak.

hayır değil her evlilikte olduğu gibi bizde kavgalar ettik ama bu neden böle oldu anlam veremedim büyütülecek bi sorun yok yani

sağol cnm allah razı olsun

hayır değil her evlilikte olduğu gibi bizde kavgalar ettik ama bu neden böle oldu anlam veremedim büyütülecek bi sorun yok yani

Arkadaşım sorun da olabilir.
Bu mudur yani yapılacak olan,hamile kadına bu yapılır mı ?
Hormonlar yüzünden ruh halin değişmiş zaten hadi eşin öküzcan anlamıyor diyelim kayınvalidenin vs eşine telkinde bulunması lazım.
Çok üzüldüm cidden,yazık yani böyle çocuk oyuncağı gibi.
Kafasını dinleyecekmiş falan sanki sen ihanet etmişsin de affedip affetmeyeceğine karar verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…