Eşim 1-2 yada 3 ay ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyor..

canım benim ne desen haklısın o kadar büyük aptallıklar yapıyorum ki şimdi de ne yapcam diye düşünüyorum

canım benim ne desen haklısın o kadar büyük aptallıklar yapıyorum ki şimdi de ne yapcam diye düşünüyorum

ya sen içinde bir hallet olayı. bittiğini anla.

insan niye evlenir? niye çocuk yapar?

sen bu adamdan daha ne bekliyorsun?şaka gibi ya... topla eşyalarını, gelmeden neredeydin ailenin yanında mı, git oraya.... yahu millet kocası ölümle tehdit ediyor , dövüyor diye korkusundan gidemez, seninki afedersin ama kovuyor laf arasında sen hala ne yapacam diyorsun..

bak hamilesin, üzmek değil gözünü açmak istiyorum.

boşanmak da evlenmek kadar hak dinimizde ve beni bu forumda kolay kolay bu yönde yazarken göremezsin. ha hamile olmasan kendi seçimin belli ki aşağılanmaktan memnunsun derdim amaaaa

karnında can var. hele kokusunu al, kucağına al da görürüm kılına zarar gelsin ister misin.. bu adamda baba da olmaz

herkes herkesi sevecek, iyi geçinecek diye bir şey yok...kabul et, toparlan ve bebeğini huzurlu bir ortamda doğur, büyüt

ilk mesajını okudum sadece
ve madem ayrılmayı göze alamadın en başta adamı neden kovdun
tehdit ettin tazminat alırım,boşanırım diye
şimdi tekrar barışmış aynı eve dönmüşsün,
herşeyi kabullendiğini düşünüyorum.yine bir kavga anında
tekrarmı kovacaksın,boşanırım diyeceksin.sonra kovacaksın
geri gelmesi için bekleyeceksin.
bide çok rahatsız oldum resmen çocuğu kullanmış gibi olmuşsun
yazık değil mi ya.
ayrıca ne bekliyorsun adamdan değişmeyecek.sen bile bile lades demişsin

ben yapmamıştır diye düşünüyorum ama bana evet aldattım diyor annesine yemin ediyor yapmadım diye arkadaşlara da böyle biri var sadece dertlerimi dinliyor duygusal yada cinsel anlamda bişi yok diyor

ayrıca çok önceden yazdığın mesaja istinaden yazıyorum.
sen adamı çok bunaltmışsın.adam senle değil başka bir bayanla dertleşiyor.aile
içinde yaşanan aslında anlatılmaması gereken şeyleri anlatıyor.neden?
çünkü seninle konuşamıyor.adamı çok bunaltıyorsun.sürekli suçluyorsun.
böyle yaparsan eşini kaybedersin.istemedende aklına düşürürsün.
ben sana inat, aldattım dediğini düşünüyorum.geride dönmüşsün
bence daha fazla üstüne gitme.

çok kıskanç bayanların ilişkilerindeki sorunlar aşikar.
Sizin durumunuz bence bu.
Iş arkadaşlarını bile kıskanmışsanız adamın yapacağı yoksada teşvik eden siz olmuşsunuz.
Ama aldattığını düşünmüyorum.
Eşiniz haklı mı derseniz, sizi tanımıyorum ama o da abrtmış.
Hem bebek bekliyosunuz hemde ayrı takılıyosunuz.
Olmaz, olamaz ! Sende eşinde sorumluluklarınızı bilmiyosunuz ..
önce biryesel sorumlulukları öğrenin sonra anne babalık Provalarıyla ilişkinizi pekiştirin.
Saçma sapan kıskançlığın alınganlığın olduğu yuvada sağlıklı çocuklar yetiştiremezsiniz.
Bunun içinde kalkıp boşanmak ne kadar mantıklıdır bilemiyorum.
Bence ikinizde aklınızı başınıza alın.
Ne pohpohlayın eşinizi ne de üzerine giderek kaçırın.
Biraz soğusun olaylar sakince konuşun.
Zaten zamanla bu kızgınlık geçecektir.

Son düzenleme:
bi kadın hamile kaldımı vücudu değişiyor daha duygusal oluyor erekeğin bitakım ihtiyaçlarına karşılık veremiyor diye kocasını bi kadınla aldatması hadi aldatmadı diyeli kızdırmakiçin söyledi hamile kadına bu da söylenmez ne yani hamile olan sizmisiniz o mu da bunalıp kaçamaya çalışıyor.ne derdi varmışda başka bi kadınla dertleşiyormuş

kayınvalidende zor alır torununu polis denen bişi var polisin insaflısına denk gelirseniz o kaynananızi pişman eder. bu konuda hiç korkma

bence elinde sonunda köpek olup gelicek sen nasıl hissediyorsan içinde ne geçiyorsa onu yap ama bu adamdan busaatten sonra ne koca nede baba olur

gerçekten inanamıyorum.

hiç psikoterapi almayı ya da bu alanda bir uzmanla görüşmeyi denedin mi? normal davranmıyorsun. takıntı haline getirmişsin bu koca diyemeyeceğim adamı...

düşündüm ama hamileliktendir dedim ama gerçekten ihtiyacım var olaylara siz dışındayken böle bakabiliyosunuz ben neden bakamıyorum gerçekten kafayı yiyorum galiba

evet hiçkimsenin yaptığı akıl mantık işi değil düşündükçe deliriyorum ben neden döndüm diyorum ama o gelince sanki bağlandım kaldım çocuğum olcak dedim başka bişi demedim şimdide pişmanım

gerçekten teşekkür ederim gözümü açıyosunuz yol göstermenize ihtiyacım var susup bitakım şeylerin düzelmesini beklemek belkide en mantıklısı

gerçekten teşekkür ederim gözümü açıyosunuz yol göstermenize ihtiyacım var susup bitakım şeylerin düzelmesini beklemek belkide en mantıklısı

teşekkür ederim gözümü açmamı sağlıyosunuz belki de bi süre susmak en mantıklısı

gercekten onun dönmesine izin verdiinize çok şaşırdım..bu kdr vazgeçilemez olan nedir anlam veremiyorum..bi kadın saygı görmüosa deger verildiini hissedemiosa o adamla aynı evde yasasa nolur yasamasa nolur?çok büyük yanlış yapıosunuz o adam ayrılamıcağınıza inandığı sürece sizi aldatır da yalan da söler bi güzel de kandırır..biraz olaylara dısardan bakmaya calısın ve sizi ne kdr yıprattıını görün kendinize gelin..siz kendinize deger vermezseniz kimse de vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…