Eşim 1-2 yada 3 ay ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyor..

ayy bu pislik adamları ne yapmalı acaba eşin hamile be adam madem böyle haltlar yiyeceksin neden o bebeğin olmasını istedin Allah bildiği gibi yapsın böylelerini inş.. dünyada hiçmi bekar erkek kalmadıda bu kızlar gidip evli erkekleri ayartıyor anlamıyoru ki bende offff offff

Bugun bisey oldu mu :S hamileliğin nasıl bu arada bu streslerden etkilenme kolay sey yasamamissin dün

bugün kızla yüzyüze görüştüm güya eşime beni savunmuş ben aradım demiş bütün benim nişanlılıktan bu yana ne yaşadıysam hepsini biliyo hanfendi eşimi de güzel güzel savunuyo köyü biri değilmiş benim eşim onlar çok ii arkadaşmış falan filan zamana bıraktım ayrıca akşam üzeri beni aradı msj attın mı varmı bi gelişme falan diye ağzımı yokluyo

artık uğraşmıyorum bıktım artık ne yapıyosa yapsın

Arkadaşlıkmı? İnandınmı canım...Lütfen inandım deme.Zamana bıraktım demenede çok şaşırdım hakikaten...Boşan demiyorum hamilesin ama lütfen oyuna gelme canım.Zamana bıraktım deme aç davanı bakalım tebliğ eline gidince eşin bukadar rahat olucakmı?Adam çok rahat çünkü sizin onu boşamayacağınızdan çok emin.

evet en mantıklısı da bu olucak zaten

benm anlamadığım eğer gerçekten ortada bir aldatma varsa onun kendini size affetirmesi lazmken siz nye o hamile halinizle peşinden gidiyorsunuz ki?
bide kendi evinize niye dönmek istemiyorsunuz ?

canım inş iyisinizdir eşinden bahsetmiyorum ne hali varsa görsünki bu durumda Allahın da ona gün yüzü gösterceğini düşünüyorum. sen ve bebeğin.. işte tüm olay bu. sen annenin evinde huzurla kalmaya devam et ister istesiiin ister istemesin sen davanı tek taraflı aç anlaşamalı boşanmak zorunda değilsin. o çünkü bunları yaparken seni düşünmemiş sen neden düşünesin. inş ilerde bebeğinle mutlu olursunuz :)

arkadaşım sakın o kadının anlattıklarına inanma ... bunlar hep çok samimi arkadaşlardır zaten..... sanki ortada başka adam yok arkadaş olarak... sadece zaman kazanmaya çalışıyorlar... senin ikna olmanı bekliyorlar... o eşininde kafam çok karışık çok kötüyüm halleri de tamamen numara. ele güne karşı ben masumum ayakları hep...yani ben aslında eşimi seviyorum, ama o beni boşa suçlıyor imajı yaratma çabaları... boşanmak istememesi de tamamen bir taktik... hep böyle yapıyorlar artık... çünkü sen en sonunda bıkacaksn b durumdan ve ne olursa olsun diyip bişey bile istemeden ayrılmaya karar vereceksin belkide.. erkekler artık taktiksel haraketler yapıyorlar ne yazık kiii....

Ben o kadar depresyon yaşadım krizler yaşadım sevgilime hayatı dar ettim o zamanlarda bile benimlr ilgili sıkıntısini ne kiz arkadaşına ne erkek arkadaşlarına anlattı. Sevgilim olduğu halde boyle bişey yapsa cildirirdim senin eşin o evlisin birbirinizden başka kiminiz var ne olursa olsun cekilmez bi durum hayat dizilerdeki gibi degil öyle biz sadece arkadaşız olur mu o benim kardeşim diyen iki gün sonra sevgili oluyor. Fitrat meselesi bu bi kere. Ne erkegin ne kadinin fitratina yaradilisina uymaz bu durum

benm anlamadığım eğer gerçekten ortada bir aldatma varsa onun kendini size affetirmesi lazmken siz nye o hamile halinizle peşinden gidiyorsunuz ki?
bide kendi evinize niye dönmek istemiyorsunuz ?

evime dönmek istiyorum fakat annem hamile olduğum için yanlız kalamazsın diyor kendisi de çalışyığı için gelemiyor...

kızlar merhaba nasılsınız hayatımda o kadar farklı şeyler oluyor ki 1 haftadır pembe diziye döndüm resmen 2 gündür bebeğimin harekelerini hissetmiyordum oda çok üzgündüm belki ondan dolayı idi bilemiyorum eşimle görüştük cmt günü öğlen benimle ağlayarak tşf da konuştu bende ağladım geri dön madem falan dedim gelemem dedi. aradan birkaç saat geçti ben o arada msj atmıştım güzel şeylerdi aaaa bide arasın bana saysın sıvasın istemiyorum diyorum anlamıyomusun falan diye oda bi tanıdık gitmiş yanına konuşmaya zaten ne zaman biri gitse bana sarıyo o ayrı mesele. neyse 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum dün akşam aradım eşimi gidelim hastaneye dedim gittik 1 cihaz geldi kalp atışı yok 2 geldi yine yok 3 geldi yine yok tabi ben bu arada ağlamaktan helak oldum eşimde delircek gibi oldu bebek öldü diye neyse 4 cihazda gördüler içimiz rahatladı beni anneme geri bıraktı kendi gitti. abim bebeğime bişi olucak diye çok korkmuş abim delidir gece saat 2de eşimin ve ailesinin yanına gitmiş basmış lafı basmış lafı benim çirkef kaynana ağzını bile açamamış. neyse sabah ezanından sonra eşim msj atmış hakkını helal et benim kimseden korkum yok falan diye tabi ben 2 saatlik uyku ile duruyorum şu an bende bugün dedim ki

sana acıyanda suç bu dava hemen acılacak ne hakkım varsa fazlası ile talep edilecek cocuk falan yok size dedim annen kapımı camımı kırıp alcakmış ya gelsin dedim seni ben bitircem falan yazdım içim rahatladı son durum raporumuz bundan ibaret kızlar

kızlar merhaba nasılsınız hayatımda o kadar farklı şeyler oluyor ki 1 haftadır pembe diziye döndüm resmen 2 gündür bebeğimin harekelerini hissetmiyordum oda çok üzgündüm belki ondan dolayı idi bilemiyorum eşimle görüştük cmt günü öğlen benimle ağlayarak tşf da konuştu bende ağladım geri dön madem falan dedim gelemem dedi. aradan birkaç saat geçti ben o arada msj atmıştım güzel şeylerdi aaaa bide arasın bana saysın sıvasın istemiyorum diyorum anlamıyomusun falan diye oda bi tanıdık gitmiş yanına konuşmaya zaten ne zaman biri gitse bana sarıyo o ayrı mesele. neyse 2 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum dün akşam aradım eşimi gidelim hastaneye dedim gittik 1 cihaz geldi kalp atışı yok 2 geldi yine yok 3 geldi yine yok tabi ben bu arada ağlamaktan helak oldum eşimde delircek gibi oldu bebek öldü diye neyse 4 cihazda gördüler içimiz rahatladı beni anneme geri bıraktı kendi gitti. abim bebeğime bişi olucak diye çok korkmuş abim delidir gece saat 2de eşimin ve ailesinin yanına gitmiş basmış lafı basmış lafı benim çirkef kaynana ağzını bile açamamış. neyse sabah ezanından sonra eşim msj atmış hakkını helal et benim kimseden korkum yok falan diye tabi ben 2 saatlik uyku ile duruyorum şu an bende bugün dedim ki

sana acıyanda suç bu dava hemen acılacak ne hakkım varsa fazlası ile talep edilecek cocuk falan yok size dedim annen kapımı camımı kırıp alcakmış ya gelsin dedim seni ben bitircem falan yazdım içim rahatladı son durum raporumuz bundan ibaret kızlar

ayrılmakta kararlı mısın ablacım?

Çok benzer bir olay bende yaşadım 2 yıllık evliyim 4 yıldır tanışıyoruz o kadar temiz düzgün bir adam imajı çiziyorki o kadar efendiki bende konduramadım.2 yıl boyunca hep kavga ettik ben kıskançmışım aslında kıskanç olan ben değildim beni eksik bırakan oydu.20 günlük eğitime gitti koşup evine geleceğine orda tanıştığı kızı otobüs terminaline bırakıyor kız evine ulaşınca buna haber veriyor ya bunları yedim yuttum kız arkadaşlarıyla yemeye gidiyor sesimi çıkarmıyorum benim kıskanç olan.Sonra başka bir kızın mesajlarını yakaladım beni eve bırakır mısın alışverişe gidecek miyiz kızı aradım üstüne kız bana küfür etti salak kocam arayıpda kıza tek bir kelime etmedi millete bizim sorunlarımızı anlatıyormuş işe gidiyorum diye nişanlı bir erkek arkadaşıyla kızın evine gidiyorlarmış neymiş arkadaşlar iş için kız bunlara yerdım ediyormuş.Kızda bana diyorrki benim sevgilim var onlar benim arkadaşım evli barklı adamları evine almak neymiş diye.Nişanlı çocuğun sevgilisini aradım kızın sevgilisini aradım ortalığı birbirine kattım 10 gün annemin evindeydim bana benim oğlum yapmaz diyen kayınvalidemler yalvar yakar gelip aldılar.kocam şimdi el pençe divan ne faydası var beni bizi tüketti.ben bu halde kaldıramadım sen o hamile halinle allah yardımcın olsun.İstikrarlı ol sana hiç ulaşamasın kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz de Allahtan korkun yokmuş bu canı taşırken sen bana bu acıları yaşattın hakkımı helal etmiyorum birdaha sana ulaşamasın ağlasanda çatlasanda görüşme onunla.döneceksen süründür.Namus deyince kızlık zarından ibaret sanıyorlar, namuslu şerefli insan bunların yaptığını yapar mı?

Kızlar merhaba nasılsınız uzun süreden beri giremedim ben eve döndüm geri boşanma davasını açmıştım eşim açtığımı duyunca geldi geri dön diye ağladı bende dayanamadım döndüm ama yeni taktik geliştirmiş paşa sürekli evde yanlızım mesaiyeye kalıyo iş değiştirdi ama mesaiyeye kalmadığı günler sürekli bi bahane uydurup dışarda oluyo eve geç geliyo yine tartışmaya başladık eve gelmek istemiyorum ayaklarım geri geri gidiyo diyo ben yine aynı huzursuz mutsuz bi ortamdayım çevremeekiler o sana ne yapıyorsa sende aynısı yap diyor ayrıca ben k. Validemlerler konuşmucam gelip gitmicem dedim kabul etti ama ne zaman kendisi gitse hep bi prob çıkarıyo iyilikle yaklaştım olmadı tersledim olmadı nasıl yaklaşabilirim adam olması için bu arada bebeğim 6,5 aylık oldu doğuma az kaldı ben bu adamı nasıl yola getircem yardım edin bana......

ya seni anlayamıyorum...

bu kadar mı aşıksın, bu kadar mı çaresizsin?

aldatan, istemiyorum diyen bir adama nasıl hala dönme planları yapabiliyorsun?

o karnındakinin günahı ne? sen artık iki kişilik düşüneceksin.hatta kendinden önce onu düşüneceksin!!!!!!!!!

var ya şuan seni dizime yatırıp pataklayasım var

gerçekten inanamıyorum.

hiç psikoterapi almayı ya da bu alanda bir uzmanla görüşmeyi denedin mi? normal davranmıyorsun. takıntı haline getirmişsin bu koca diyemeyeceğim adamı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…