Eşim 1-2 yada 3 ay ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyor..

bende bugün arayacağım kadını sonra ailesi işi derken tüm çevresine duyuracağım tabi

valla benim yaşım küçük ablacım ben sadece kuzenimin yaptığını söyleyim de yardımcı olayım en azından diye yorum yaptım.
ilk önce kadını ararsan ailesi duymasın diye seni susturmaya filan kalkabilirler. bence önce babasını ara ama sen bilirsin burda evli bir sürü bayan var seni daha iyi yönlendirirler bir kaç yorum gelsin öyle hareket et derim ben

bende bugün arayacağım kadını sonra ailesi işi derken tüm çevresine duyuracağım tabi

+ggözünü iyice korkut babasıyla ailesiylede muhakkak konuş rezil olsun herkesee evli erkeklerden uzak olsun böylesil varlıklar

keşke bende böyle bulabilseydim babasının numarasını bilmeyi okadar çok istedim ki ama asla bulamamıştım

yanına kar kalmasın rezil et

bir de ben 23 yaşında olup giyim firmasında müdür olanını da görmemiştim hiç. mutlaka üstünde biri vardır. aman yoksa da ne olcak ki çalışanları duysa zaten rezil olduğunun simgesidir. ama ailesini mutlaka haberdar et derim ben

bu arkadaş haklı direk babasını ara eşin sana baskı yapabilir hemen duyar direk rezil et bencede o kadın sana olur olmaz şeyler sallaya bilir hamilesin üzülürsün onu dinleme bile seni yaralamasına izin verme sakın

sence kadin biliyomu kocanin evli oldugunu?? bide ovar.. ben olsam önce kadini ararim baktim tam kasar ve cazgir bi kari ozaman duyururum millete babasina vs...ve bide ben evimden gitmezdim.. insan bikacgün kalinca yalnizligada alisiyo... nasil olsa evide bana birakti diye kadini getirmesin bide... belli olmaz yani...sen isini saglama al..mis gibi evinden niye cikcan???

bana eşim öyle birşey demiş olsaydı benim cevabım :
1-2 aylığına olmasın, tamamen ayrılalım derdim, ne gerek var 1-2 ay daha vakit kaybedelim

Butun sayfalari okudum ve oyle yaziyorum madem numarasini buldun ne kendini uzuyorsun birak bu saatden sonra onlar uzulsun :)

ilk once kendi evime gider pasa pasa yasarim evin kilidini degistir iceri giremesin belki kadini getiriyor nerden biliceksin yollari kapamis olursun hem bu sekilde eve donmen bosanmiycagin anlamina gelmez zaten ayni cevredesiniz evimin kilidini degistirdim kendi evimdeyim esyalarinida bir ara kapiya birakirim mesaj yazarim gelir alir isterse istemezse aticak cop cok dersin olur biter

sonra kadinin babasini ara zaten bosanma noktasindasin bir soz vardir bogulcaksan buyuk denizde bogul diye sende rezalet cikaricaksan buyuk cikarki cevreye yuzleri kalmasin babasini ara ne soylemek istiyorsan soyle baktin babasi kizini savunuyor rezil edicem sizi demek haberiniz vardi kizinin rezilliginden de kapa teli bundan sonrasinida onlar dusunsun......

sunuda soyleyim rabbim kimseye yuva bozmayi nasip etmesin insaallah duzelirsiniz belki bu rezillikten sonra kocanin akli basina gelir utanir

Canım doğacak çocuğunu düşün öyle hareket et , ben daha gencim evli de degilim ama boyle olaylarla bi kaç sefer karşılaştım. Sana şunu deyim metres ilişkileri çok şükür eninde sonunda bitiyor Allah a şükür. Yuva yikanin da yikmaya çalışanın da yüzü gulmuyo. Onlar er geç ayrılacak. Ama bundan senin en karlı cikman lazım. Sen git evine otur bosanma dilekcesi gönder kaynanla falan muhatap olma kocanla da konusma. O kadın eğer kocanın evli olduğunu biliyosa başkasını ara çünkü rezil olmazsa başkasının canini yakmaya devam edecek. Kız olmadığı için onu kimsenin almayacağını düşündüğü için evlilerle gönül eğlendirmeye devam edecek ama bi rezil olursa bacağını kirar oturur. Onlar kızın babasını aradıktan sonra ya da bi süre sonra er geç ayrılır. Kocan senin ustune onu karı yapıp eve koyacak hali yok ya. Iki gün sonra oğluna nasıl anlatacak durumu. Sen kosene cekil dilekceyi de ver. O zaman kocanın niyeti belli okur. Tutuşup gelirse ne ala gelmezse de güle güle. Senin hayata tutunma sebebin var artik zaten onun için güçlü olmak zorundasın.

Canım doğacak çocuğunu düşün öyle hareket et , ben daha gencim evli de degilim ama boyle olaylarla bi kaç sefer karşılaştım. Sana şunu deyim metres ilişkileri çok şükür eninde sonunda bitiyor Allah a şükür. Yuva yikanin da yikmaya çalışanın da yüzü gulmuyo. Onlar er geç ayrılacak. Ama bundan senin en karlı cikman lazım. Sen git evine otur bosanma dilekcesi gönder kaynanla falan muhatap olma kocanla da konusma. O kadın eğer kocanın evli olduğunu biliyosa başkasını ara çünkü rezil olmazsa başkasının canini yakmaya devam edecek. Kız olmadığı için onu kimsenin almayacağını düşündüğü için evlilerle gönül eğlendirmeye devam edecek ama bi rezil olursa bacağını kirar oturur. Onlar kızın babasını aradıktan sonra ya da bi süre sonra er geç ayrılır. Kocan senin ustune onu karı yapıp eve koyacak hali yok ya. Iki gün sonra oğluna nasıl anlatacak durumu. Sen kosene cekil dilekceyi de ver. O zaman kocanın niyeti belli okur. Tutuşup gelirse ne ala gelmezse de güle güle. Senin hayata tutunma sebebin var artik zaten onun için güçlü olmak zorundasın.

aradım cnm saat 20,30 dan 10,00 a kadar açmadı en son msj attım dedim ki bu tlf nu açman için son şansın eğer yine bu tlf açılmazsa ilk işim babanla görüşüp yarın mağazana gelmek olucak dedim gülücük koydum (numaram belli ki onda vardı)

aradım hemen açtı pervinle mi görüşüyorum dedim siz kimsiniz dedi ben osman ın eşiyim dedim ismimi söledi nerden biliyosun dedim seni tanıyorum osman benim arkadaşım senden çok bahsetti sima olarak da biliyorum dedi. sen evli bir adamla nasıl bu kadar rahat bi arkadaşlık kurabiliyosun dedim geleyim yüzyüze konuşalım dedi kabul etmedim hatta osman ı da alıp gelecekmiş osman bana artık görüşmediğinizi söledi dedim öle mi dedi benim böle bişiden haberim yok dedi hamilesin seni üzmek istemiyorum ama düşündüğün gibi değil dedi sadece arkadaşım dedi ama bütün problerimizi biliyo nişanlılıkta dahi olan şeyleri kayınvalidemle olan şeylere kadar ama osman a hep demiş yapma karına çocuğunu taşıyo demiş. içi rahat edecekse tanışalım demiş benim eşim kalkar sana ters bişi söler kaldıramam demiş bi çok yerden falso verdi zaten gece de eşim bana allah belanı versin diye msj atmış bende cvp vermedim bu msj ı pervin e gönderdim hemen msj attı ben bişi anlatmadım bişi demedim de kendini savun seni beni aradığını bilmiyo o demiş ki ben yuva yıkan kadın olamam görüşmeyelim bundan sonra dedim dedi durumu anlatmadım dedi inkar et aramadım de diyo bana bundan ibaret canlarım

kızın iş yerine git babasına herşeyi anlat rezil rüsva olsun pislik kız bekar erkek mi yoktu evli barklı adamla "arkadaş" eşinden de hayır gelmez bu saatten sonra hem kıskancım diyosun affetsen bile unutamazsın evine git kilit değiştir. boşanma davasını da aç ben en çokta karnındakine üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun

abla sen bu palavralara inanmadın öyle değil mi?
siz denizlide (profilinde öyle yazıyor) kadın istanbulda çalışıyor. kadın denizliye sadece "arkadaş" olduğu bir erkekler buluşmaya geliyor gezip tozuyorlar. hadi bunu geçtim

kadın telefonlarını açmıyor açmıyor en son "babana haber vercem lafını duyduğunda açıyor. resmen g.t korkusundan açtı o telefonu ikimizde biliyoruz bunu :)

sonra da kendisini aklamaya çalıştı ben masumum da bilmem ne diye. hadi buna da inandık. gece yarısı eşinin attığı "allah belanı versin" mesajı bence son nokta.

kadının babasını arayıp haber verin bence utanmaz arlanmazlar hala salak yerine koymaya çalışıyorlar ya çok sinir oldum

sakin inanma belliki esinede anlatmis esinede yaz cocuk dogana kadar bu eve ve cocuga sahip cikicaksin yada bu kadinin babasini ariycam kaybedicek birseyim kalmadi benim, bir kac gun zaman ver verdigin tarih icinde maddi manevi (bebek icin doktor felan v.s ) sana yardimci olmaya calismaz ise kizin babasi ile gorusucem is yerini ariyip patronlarina bile elemanlarinin yaptigini rezaleti anlaticam diye mesaj yaz. patronu bulmak hicde zor degil bunu bilirler zaten

"osman bana artık görüşmediğinizi söledi dedim öle mi dedi benim böle bişiden haberim yok dedi "

bak bu bile zoruna gitti kizin

bunlar kendi aralarinda anlasiyorlar

tuzaklarina dusme ve esinle bu konuda kavga etme sadece bekle gor neler olacak de esine

telefon kayitlarinizin oldugunu
onlari beraber goren bir kisinin sahitlik yapmayi kabul ettigini soyle
blof yapsan bile!
etekleri bak nasil tutusacak

sana hakaret etmesine izin verme sakin
ve kiza yada babasina kizinada dava acacagini ispatlarinin oldugunu soyle

cok guclu ol

yaa cok sinirlendim yaaaa Allah ın belaları bu erkekler ulen madem evlilik nasıl bı kurum bılmıyorsunuz yapamıcaksınız ınsanların hayatlarını neden karartırsınız hamıle eşe elalemın kadını ıcın beddua nası okursun.iğrenç herıf

hemen boşanma davası acın pislik herıf yaaa etrafada o kadını ve kocanızı rezıl edın

bu durumlarda kesinlikle arkadaşmış dertleşmeymiş inanma düpedüz aldatma bu...2 ay dolmadı daha ben yakaladım kocamı.uzuuuuun uzuuuun uyumuşum ayakta.telefon dökümlerini banka kayıtlarını herşeyi çıkar önce.ben öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…