bende bugün arayacağım kadını sonra ailesi işi derken tüm çevresine duyuracağım tabi
bende bugün arayacağım kadını sonra ailesi işi derken tüm çevresine duyuracağım tabi
valla benim yaşım küçük ablacım ben sadece kuzenimin yaptığını söyleyim de yardımcı olayım en azından diye yorum yaptım.
ilk önce kadını ararsan ailesi duymasın diye seni susturmaya filan kalkabilirler. bence önce babasını ara ama sen bilirsin burda evli bir sürü bayan var seni daha iyi yönlendirirler bir kaç yorum gelsin öyle hareket et derim ben
+ggözünü iyice korkut babasıyla ailesiylede muhakkak konuş rezil olsun herkesee evli erkeklerden uzak olsun böylesil varlıklar
keşke bende böyle bulabilseydim babasının numarasını bilmeyi okadar çok istedim ki ama asla bulamamıştım
yanına kar kalmasın rezil et
4 aylık hamileyim ve bir oğlum olacak fikirlerinize çok ihtiyacım çok kötü ruhsal bunalım yaşıyorum. eşimle birbirimizi çok seviyorduk bebek olayında çok mutluyduk doğum günüm 3 marttaydı ve benim için öle süprizler hazırlamıştı ki şaşırırdınız. şimdi çok yanlızım eşim 1,5 aydır çok değişti. sürekli kavga etmeye başladk ama aşılamayacak sorunlar yaşamadık. ben kıskancım ve onu çok sıktığımı sölüyor aslında bunlar hiç sorun olmamıştı.önce tartıştık aldattım seni dedi günü birlikti dedi sineye çektim saha sonra bana karşı tavırları çok değişti. devam ediyomu dedim biraz da üstüne gittim var dedi ben o sinirle git evden topla eşyalarını boşanıcam senden dava açıcam nafakamı tazminatımı alıcam dedim gideceğini tahmin etmedim akşamına gitmiş annesi de akşamına yanlarına gittiğimde hemen eşylarını yerleştirmeye başlamış ben evde yanlız kalmaktan her zaman korkardım ama pzt ye kadar bekledim gelecek diye gelmedi sonra bende anneme gittim nitekim hamileyim va yanlız olmuyor ben kıskançlık yaptım ama hiçbirzaman eşime kondurmadım bunu. kayınvalidemlerin de eline fırsat geçti onlarda bana her lafı sölediler bilmiyorum konuşuyolarmı ama eşimle bu süre zarfında 3 kez konuştum gidelim evimize bir daha bişi demicem dedim ama sen beni çok kırdın gelmeyeceğim bi sür böle dursun diyor evi boşaltmaktan bahsetti. korkuyorum beni bırakırmı yuvamı yıkarmı yüzüme dahi bakmıyor iş arkadaşlarından da kıskandım ama haftanın 6 günü aynı iş yerindeler akşam msj laşmalar pazar günlerimizi birlikte onlarla geçirmeler rahatsız etti beni hep birde bu yüzden kıskandım kıyamazdı bana çok severdi beni şimdi gözü görmüyor kaç kere konuştum olmuyor. çözemedim. boşanma sonrasını bile düşünmüş çocuğa bakarım dersen ben destek olurum bakamam dersen ben bakarım dedi.çok kalbim kırık ama evime de dönmek istiyorum ne yapıcam bilmiyorum. çok büyük problemler olduğunu düşünmüyorum çözülebileceğine inanıyorum ama o kesinlikle 1-2 yada 3 ay ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyor birde ben onu çok özlüyorum çok üzülüyorum ne yapabilirim sizce? konuşmakla olmadı başka tanıdıklarımızda var onlarda girdi devreye yine olmadı ne yapabilirim?
ablacım ne yaptın çok merak ettim seni[/
aradım cnm saat 20,30 dan 10,00 a kadar açmadı en son msj attım dedim ki bu tlf nu açman için son şansın eğer yine bu tlf açılmazsa ilk işim babanla görüşüp yarın mağazana gelmek olucak dedim gülücük koydum (numaram belli ki onda vardı)
aradım hemen açtı pervinle mi görüşüyorum dedim siz kimsiniz dedi ben osman ın eşiyim dedim ismimi söledi nerden biliyosun dedim seni tanıyorum osman benim arkadaşım senden çok bahsetti sima olarak da biliyorum dedi. sen evli bir adamla nasıl bu kadar rahat bi arkadaşlık kurabiliyosun dedim geleyim yüzyüze konuşalım dedi kabul etmedim hatta osman ı da alıp gelecekmiş osman bana artık görüşmediğinizi söledi dedim öle mi dedi benim böle bişiden haberim yok dedi hamilesin seni üzmek istemiyorum ama düşündüğün gibi değil dedi sadece arkadaşım dedi ama bütün problerimizi biliyo nişanlılıkta dahi olan şeyleri kayınvalidemle olan şeylere kadar ama osman a hep demiş yapma karına çocuğunu taşıyo demiş. içi rahat edecekse tanışalım demiş benim eşim kalkar sana ters bişi söler kaldıramam demiş bi çok yerden falso verdi zaten gece de eşim bana allah belanı versin diye msj atmış bende cvp vermedim bu msj ı pervin e gönderdim hemen msj attı ben bişi anlatmadım bişi demedim de kendini savun seni beni aradığını bilmiyo o demiş ki ben yuva yıkan kadın olamam görüşmeyelim bundan sonra dedim dedi durumu anlatmadım dedi inkar et aramadım de diyo bana bundan ibaret canlarım
Butun sayfalari okudum ve oyle yaziyorum madem numarasini buldun ne kendini uzuyorsun birak bu saatden sonra onlar uzulsun :)
ilk once kendi evime gider pasa pasa yasarim evin kilidini degistir iceri giremesin belki kadini getiriyor nerden biliceksin yollari kapamis olursun hem bu sekilde eve donmen bosanmiycagin anlamina gelmez zaten ayni cevredesiniz evimin kilidini degistirdim kendi evimdeyim esyalarinida bir ara kapiya birakirim mesaj yazarim gelir alir isterse istemezse aticak cop cok dersin olur biter
sonra kadinin babasini ara zaten bosanma noktasindasin bir soz vardir bogulcaksan buyuk denizde bogul diye sende rezalet cikaricaksan buyuk cikarki cevreye yuzleri kalmasin babasini ara ne soylemek istiyorsan soyle baktin babasi kizini savunuyor rezil edicem sizi demek haberiniz vardi kizinin rezilliginden de kapa teli bundan sonrasinida onlar dusunsun......
sunuda soyleyim rabbim kimseye yuva bozmayi nasip etmesin insaallah duzelirsiniz belki bu rezillikten sonra kocanin akli basina gelir utanir
aradım cnm saat 20,30 dan 10,00 a kadar açmadı en son msj attım dedim ki bu tlf nu açman için son şansın eğer yine bu tlf açılmazsa ilk işim babanla görüşüp yarın mağazana gelmek olucak dedim gülücük koydum (numaram belli ki onda vardı)
aradım hemen açtı pervinle mi görüşüyorum dedim siz kimsiniz dedi ben osman ın eşiyim dedim ismimi söledi nerden biliyosun dedim seni tanıyorum osman benim arkadaşım senden çok bahsetti sima olarak da biliyorum dedi. sen evli bir adamla nasıl bu kadar rahat bi arkadaşlık kurabiliyosun dedim geleyim yüzyüze konuşalım dedi kabul etmedim hatta osman ı da alıp gelecekmiş osman bana artık görüşmediğinizi söledi dedim öle mi dedi benim böle bişiden haberim yok dedi hamilesin seni üzmek istemiyorum ama düşündüğün gibi değil dedi sadece arkadaşım dedi ama bütün problerimizi biliyo nişanlılıkta dahi olan şeyleri kayınvalidemle olan şeylere kadar ama osman a hep demiş yapma karına çocuğunu taşıyo demiş. içi rahat edecekse tanışalım demiş benim eşim kalkar sana ters bişi söler kaldıramam demiş bi çok yerden falso verdi zaten gece de eşim bana allah belanı versin diye msj atmış bende cvp vermedim bu msj ı pervin e gönderdim hemen msj attı ben bişi anlatmadım bişi demedim de kendini savun seni beni aradığını bilmiyo o demiş ki ben yuva yıkan kadın olamam görüşmeyelim bundan sonra dedim dedi durumu anlatmadım dedi inkar et aramadım de diyo bana bundan ibaret canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?