- 12 Aralık 2015
- 346
- 169
- 33
- Konu Sahibi krizante-mmm
-
Yani dediginiz gibi herkesin kendi hayati.Ben oyle adamla evlenmem ,mevzu benim hayatimsa kendi fikrime gore sekillendiririm o ahlaktaki bi insanla bi omur geciremem bu ayri mevzu ve beni baglar. Genel olarak bakildiginda 'bu kadar normal 'karsilanmasi beni hayrete dusuruyor. Adam karisinin yaninda baska kadina baksa kiskanclik krizleri ,evde +18 video izlese gayet normal !!!! Bu celiskiyi ,zihniyeti ,anlayisi ,garipligi anlayabilmem mumkun degil.
Ha ayrica ,onlarin ne para kazandigi umrumda bile degil , onlarin o paralari kazanmalarinin ve ahlaksizliklarina devam etmelerine sebep onlari izleyen insanlardir ...ve sozde"musluman" diye gecinen adamlarin bu tur cirkinliklere pirim vermesinin ve bi yerde devamina destek olmasinin mantigini kim anlatcak bana !???
Aaa evet , aliskanlik dimi ! hihi tamam o zaman.
Yani dediginiz gibi herkesin kendi hayati.
Ama bence izlemeyen erkek yok ve ek olarak dini mevzulara girmeyelim derim ben.
Aldatma olmuyor izleyince senin hic begendigin bir sarkici oyuncu yok mu onu izleyince aldatmis mi oluyorsun. Adamlar istediklerinde zaten firsat yaratiyorlar etrafimizdaki her kadin bizim gibi degil malesef. Iradesi zayif olsa coktan aldatmis olurdu bence. Esine haksizlik ediyorsun. Bunun seninle alakasi oldugunu dusunmuyorum eminim cok guzel bir kadinsin. Huzurunu bu basit sebepten dolayi kacirma bence. Benjdarin onerisini uygulayabilirsin mesela.Takma izlesin etsin diyen arkadaşlara hayret ediyorum aldatma olmuyor mu izleyince.ben bir fark göremiyorum izleyen adam fırsatını bulsa zaten aldatacak iradesi zayıf insan demek. Beynim anlasa bile ruhum kusuyor bu olayı. Ben çalıştığım halde hiçbir şekilde ona hayır demedim bakımlı ve temizim bu çok onur kırıcı bir davranış benim açımdan ve izlemeyecegim hataydı diyor ama güvenim kalmadı.
Kendisi söylüyor hiçbir sorun olmadığını bencillikle ne alakası var bunun.Ben senin bencil oldugunu dusunuyorum. Sen kendine gore hayatinizda cinsel sorun olmadigini dusuyormusun? Bunu sakin bir ortamda esinle hic konustun mu? Duruma olumlu tarafindan da bak belki ikinizin cikarini dusunerekte izliyo olabilir biraz daha yapici olmalisin :)
Sen kendin izledigini dusunerek yola cikabilirsin bencillikten. Bu cok kotu bir sey degil bu kadar kafana takmamalisin. Cinsellik ve masturbasyon bence cok farkli birbirinden.Kendisi söylüyor hiçbir sorun olmadığını bencillikle ne alakası var bunun.
Ne değişecek beraber izleyincetamamen samimi söylüyorum:
beraber izlemeyi deneyin?
Bu problemi ancak eşinle konuşarak çözebilirsin küs kalmak doğru değil neden böyle birşey yaptığını sor bence ama azarlayarak değilTelefonunun izleme geçmişinde sık izlenenlerde +18 videolar gördüm ve şok oldum.bunlar ne diyince de elle tutulur hiçbir aciklama yapamadi.1 senelik evliyiz ve ondan asla böyle bir davranış beklemezdim çünkü kendini ekrandan tatmin etmeye çalışması çok aşağılıkça ve kabul edilemez. Cinsel hayatta da hiçbir sorunumuz yok oysaki ya da bana öyle geliyormus.çok kırgınım ve yüzüne bakasım dahi yok ne yapmalıyım ne olur yardimci olun.
siz onunla konuşmadığınızda, "küs" kaldığınızda birşeyler değişiyor mu?Ne değişecek beraber izleyince
Sizin düşünceniZe katılmıyorum sadece saygi duyuyorum cinsel hayatımızı renklerdirmek için bana kucak dansı mi yapacak ayrıca bu konuda herkes farklı dusunur ben kendini ekrandan tatmin etmeye çalışan benle birlikteyken başka kadının kalcalarini düşünen bir koca istemiyor ve bu duruma uzulmuss olabilirim öyle değil mi..
Gunah olmasina gunahta.Adam derseki ben bir kadinla daha evlenmek istiyorum. Allah izin vermis. Bir gece sende bir gece onda halvet olmak istiyorum ?....günahmış gibi derken?zaten günah canım. islamda haram kılınmıştır böyle şeyler..bir erkek kendi mahreminden başka bir kadına bakamaz..
......
Dini konular yasak diye biliyorum haberin olsun canimGunah olmasina gunahta.Adam derseki ben bir kadinla daha evlenmek istiyorum. Allah izin vermis. Bir gece sende bir gece onda halvet olmak istiyorum ?....
Yaradan beni boyle yaratmis madem bir baska kadinla.daha evlenmeme izin vermis bu hakkimi kullanmak istiyorum... Kisaca mahrem sayisinda dinin cevaz verdigi olcude artis talep ederse ne cevap verecegiz ? Ooo gel cik isin icinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?