Eşim 2. Çocuk Istemiyor :(

Korundugu halde olmus..a rtik ona bisi olamaz. Dediklerinize tamamiyle katiliyorum.. hayat zor.. bir tanesini el icine cikarmak dahi cok zor ... simdiki ler oyle kolayca buyumuyor..

Walla şu an hamile kalsam ilk tepkim eşini gibi olurdu kendime... Ama tabiki aldıramazdım ve şoku stlatınca ancak mantıklı düşünmeye başlamıştır.

hayat çok zor. olay sadece maddiyat değil. eskiden çocuk büyütmekte ne var mış. herkes sokaktaydı akşama kadar. şimdi çocuğunu komşuya hatta en yakınına bile güvenip bırakamıyorsun. ama çocuksuzda olmuyor tabi. 2 de güzel bir sayı. bence 2den sonrası çok çok zengin olunmadığı takdirde büyük sıkıntı.

eşinizde bi anlık şokla öyle söylemiştir. çok kırılmayın. sonrada aramış zaten. bence şanslısınız arkadaş gibi olacaklar birlikte büyüyecek bebişleriniz:)çalışmıyorsanız çokta iyi zamanlama bence.

bence kesinlikle haklı değil!
ne olur yakasına paçasına yapışsalar?
en fazla 5-6 sene yapışacaklar zaten
ileride, büyüdüklerinde çok arayacağız o yapışmaları
herkesin düşüncesi kendine...yani ben başka düşünürüm siz başka sadece yaka paçasına yapışmak değil maddiyatda önemli sevgi vermekte önemli yetebilmek ikisiede maddi manevi sürekli isteyecektir..sonra çiftler birbirine vakit ayıramayacak nefes alamayacak benim düşüncem sağlıklı anne baba ve bireyin oluşması yani psikolojik olarak maddi olarak...benim düşüncem tek olup tüm maddi manevi ihtiyaçlarının tam anlamıyla karşılanmasıdır...
ayrıca sırf birinci çocuk tek kalmasın diy çocuk yapmayıda doğru bulmuyorum...hem birbini görmyene çok kardeş gördüm birbirine düşman olanda...ben çocuğumu hayatta tek başına yetebilecek özgüvenle büyüttüğümü düşünüyorum kimseye ihtiyacı olmadan Allah yeter diyebilen...

tabi ki herkesin düşüncesi kendine
o yüzden yorumuma "bence" yazarak başlamıştım zaten

öyle bir yazmışsınız ki zannedersiniz hiç aklında çocuk olmayan birini 2. çocuk için zorluyoruz
"aman çocuğun tek kalmasın" diyoruz
kadıncağız zaten hamile ve istiyor bebeği

Allah'a şükür 2 çocuğum var, önceki yorumumda yazmıştım 2. si sürpriz
yine Allah'a şükür ikisini de çok seviyoruz, sevdiğimizi gösterebiliyoruz, sevgi anlamında yetebiliyoruz
maddi olarak sıkıntılarımız olmadı mı? tabi ki oldu. biraz özveriyle o da halledilebiliyor.

konumuz hamile kalmış bir kadın+ eşinin çocuğu istememesi ve kürtaj ol demesi + konu sahibinin bunu istememesiyken
"ben çocuğumu hayatta tek başına yetebilecek özgüvenle büyüttüğümü düşünüyorum kimseye ihtiyacı olmadan Allah yeter diyebilen..." cümlesini ne için yazdığınıza ise yorum yapamayacağım!

sen istiyorsun diye kocanda isteyecek değil..istemez istemez ..

sen istiyorsun diye kocanda isteyecek değil..istemez istemez ..

bu mudur?
kadıncağız diyor ki "durum bu, ne yapmam gerek? ", "kahroldum" diyor.
sonraki yorumlarında "ölsem aldıramam bu bebeği" diyor

bu mudur fikir paylaşımı, yardım etmeye çalışmak, yol göstermek, destek olmak?

diğer yorumlar için topluca cevap verdim...

İstemez istemez nasıl bir cevap ya kadın bizden destek bekliyor her zaman üslubu böyle ise yazık etrafında ki insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…