- 17 Ocak 2015
- 408
- 250
- 53
- 35
- Konu Sahibi milkshakesevengillerden
-
Korundugu halde olmus..a rtik ona bisi olamaz. Dediklerinize tamamiyle katiliyorum.. hayat zor.. bir tanesini el icine cikarmak dahi cok zor ... simdiki ler oyle kolayca buyumuyor..bakamayip ikisine birden zorluk cektirmektense tek bir tanesini dogru duzgun yetistirmek daha mantikli..oyle 10 yy onceki gibi degil ki dunya..dogur buyut sal ortaliga illaki birseyler olur..cocugu dunyaya getirmek cok kolay ama 10 yil sonrasinida dusunmek lazim...Dogrudur veren Allah alanda Allah ama korunup zaten siz o ise mudahale ediyorsunuz...eger aldirirsanizda vicdan azabi cekmeyin lutfen
Aah ah kızlar hamile olduğumu öğrendim eşimi aradım ben çocuk istemiyorum Beril ancak yetiyor bize aldır onu bence sen korunmuyor musun gibi tepkiler yağdırdı sankitek başıma hamile kalmışım gibi ne yapmam gerek kahroldum senaglama
eğer korunup hamile kaldıysanız Allah size nasip etmiş o çocuk alınmaz fakat gherçekten bu devirde 2. çocuk zor benim görümcemin var biri yakasından diğeri paçasından yapışıyor ikisine yetemeyebilirsin...eşin haklı
Ne kadar kolay ya... Bi cocuk aldır demek.
Keşke eşinizide kayınvalideniz zamanında aldırsaymış....
Yalnız çocuğu ben oturup tek başıma yapmadım sonucunda?
Bir an ben eylülde doğum yapmadım ki Allah Allah dedim önemi yok :d
Korunma vardı aniden geldi diyebilirimyanlış anlamayın ben size birşey demiyorum.tabiiki tek başınıza yapmadınız ama korundugunuzu mu düşünüyordu acaba?
Amin :)siz doğum takvimi bile hazırlamışsınız hiç bir güç bebeği sizden ayıramaz artık bağlanmışsınız bile :) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
herkesin düşüncesi kendine...yani ben başka düşünürüm siz başka sadece yaka paçasına yapışmak değil maddiyatda önemli sevgi vermekte önemli yetebilmek ikisiede maddi manevi sürekli isteyecektir..sonra çiftler birbirine vakit ayıramayacak nefes alamayacak benim düşüncem sağlıklı anne baba ve bireyin oluşması yani psikolojik olarak maddi olarak...benim düşüncem tek olup tüm maddi manevi ihtiyaçlarının tam anlamıyla karşılanmasıdır...bence kesinlikle haklı değil!
ne olur yakasına paçasına yapışsalar?
en fazla 5-6 sene yapışacaklar zaten
ileride, büyüdüklerinde çok arayacağız o yapışmaları
herkesin düşüncesi kendine...yani ben başka düşünürüm siz başka sadece yaka paçasına yapışmak değil maddiyatda önemli sevgi vermekte önemli yetebilmek ikisiede maddi manevi sürekli isteyecektir..sonra çiftler birbirine vakit ayıramayacak nefes alamayacak benim düşüncem sağlıklı anne baba ve bireyin oluşması yani psikolojik olarak maddi olarak...benim düşüncem tek olup tüm maddi manevi ihtiyaçlarının tam anlamıyla karşılanmasıdır...
ayrıca sırf birinci çocuk tek kalmasın diy çocuk yapmayıda doğru bulmuyorum...hem birbini görmyene çok kardeş gördüm birbirine düşman olanda...ben çocuğumu hayatta tek başına yetebilecek özgüvenle büyüttüğümü düşünüyorum kimseye ihtiyacı olmadan Allah yeter diyebilen...
sen istiyorsun diye kocanda isteyecek değil..istemez istemez ..Aah ah kızlar hamile olduğumu öğrendim eşimi aradım ben çocuk istemiyorum Beril ancak yetiyor bize aldır onu bence sen korunmuyor musun gibi tepkiler yağdırdı sankitek başıma hamile kalmışım gibi ne yapmam gerek kahroldum senaglama
Aah ah kızlar hamile olduğumu öğrendim eşimi aradım ben çocuk istemiyorum Beril ancak yetiyor bize aldır onu bence sen korunmuyor musun gibi tepkiler yağdırdı sankitek başıma hamile kalmışım gibi ne yapmam gerek kahroldum senaglama
sen istiyorsun diye kocanda isteyecek değil..istemez istemez ..
herkesin düşüncesi kendine...yani ben başka düşünürüm siz başka sadece yaka paçasına yapışmak değil maddiyatda önemli sevgi vermekte önemli yetebilmek ikisiede maddi manevi sürekli isteyecektir..sonra çiftler birbirine vakit ayıramayacak nefes alamayacak benim düşüncem sağlıklı anne baba ve bireyin oluşması yani psikolojik olarak maddi olarak...benim düşüncem tek olup tüm maddi manevi ihtiyaçlarının tam anlamıyla karşılanmasıdır...
diğer yorumlar için topluca cevap verdim...tabi ki herkesin düşüncesi kendine
o yüzden yorumuma "bence" yazarak başlamıştım zaten
öyle bir yazmışsınız ki zannedersiniz hiç aklında çocuk olmayan birini 2. çocuk için zorluyoruz
"aman çocuğun tek kalmasın" diyoruz
kadıncağız zaten hamile ve istiyor bebeği
Allah'a şükür 2 çocuğum var, önceki yorumumda yazmıştım 2. si sürpriz
yine Allah'a şükür ikisini de çok seviyoruz, sevdiğimizi gösterebiliyoruz, sevgi anlamında yetebiliyoruz
maddi olarak sıkıntılarımız olmadı mı? tabi ki oldu. biraz özveriyle o da halledilebiliyor.
konumuz hamile kalmış bir kadın+ eşinin çocuğu istememesi ve kürtaj ol demesi + konu sahibinin bunu istememesiyken
"ben çocuğumu hayatta tek başına yetebilecek özgüvenle büyüttüğümü düşünüyorum kimseye ihtiyacı olmadan Allah yeter diyebilen..." cümlesini ne için yazdığınıza ise yorum yapamayacağım!
bu mudur?
kadıncağız diyor ki "durum bu, ne yapmam gerek? ", "kahroldum" diyor.
sonraki yorumlarında "ölsem aldıramam bu bebeği" diyor
bu mudur fikir paylaşımı, yardım etmeye çalışmak, yol göstermek, destek olmak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?