- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.093
- 598
- Konu Sahibi milkshakesevengillerden
-
Doğru, kocası istemiyor koşa koşa gitsin aldırsın çocuğu değil mi? Pes yani.sen istiyorsun diye kocanda isteyecek değil..istemez istemez ..
Size ne?Su aldir diyenlere rabbim evlat hasreti cektirsin gorsunler aldir demeyi gayrimesru degil ya adam istemiyor diye aldiracak adamin istegi zerre kadar onemli degil o bebek yasamayi secmis istemis ki dunyaya adim atmis onun yasam hakkini kimse alamaz
Su aldir diyenlere rabbim evlat hasreti cektirsin gorsunler aldir demeyi gayrimesru degil ya adam istemiyor diye aldiracak adamin istegi zerre kadar onemli degil o bebek yasamayi secmis istemis ki dunyaya adim atmis onun yasam hakkini kimse alamaz
Beddua ediyorum ewet bundan size ne !!!!Size ne?
Günahı sizin boynunuza mı?
Aldıran-aldırmayı düşünen onu göze almıştır herhalde.
Böyle günahları bu kadar düşünenlerr az da bedduanın, yargılamanın günahını düşünseler ya. Neyse...
Bedduayi bu mesajimda degil bi sonraki mesajimda ettim orda daha acik okursniz beddua hemde apacik beddua oysa bu mesajda ne beddua var nede bir yerde gunah oldugunu yazdimBebeğin aldırılmasına karşıyım. Bana göre de kürtaj günah. Ama beddua etmeniz hoş olmamış. Beddua etmekte günah. Annem her zaman beddua döner dolaşır seni de bulur diye büyüttü beni bu yüzden ben bana en büyük kötülükleri yapanlara bile beddua etmedim.
Hala söylüyorum size ne.Beddua ediyorum ewet bundan size ne !!!!
Bir insani katletmeyi nasil da hak goruyorsunuz ben 4 cocuk kaybettim aldiranlara Allah evlat acisi versin dibine kadar hem de
Bedduayi bu mesajimda degil bi sonraki mesajimda ettim orda daha acik okursniz beddua hemde apacik beddua oysa bu mesajda ne beddua var nede bir yerde gunah oldugunu yazdim
O cocuk gelmeyi secmis gelmis kimse onun en temel hakkini elinden alamaz
Ben sizin mesajini mi alintiladim size ne benim bedduamdan size ne ben de ayni seyi tekrar ediyorum bir bebegi aldirabilmeyi canini almayi hak gorenlere dogru gorenlere Allah evlat acisi versin. Asil sen haddini bil birdaha rahatsizsan yazma hayirdir hem senin niye bu kadar zoruna gitti bu laf sana ne oldu haddini bil benim ne dusundugume ne yazdigima sen mi karisicaksin simdi baska birsey daha yazacagim da yeri degil burasi sen kendi etrafindakilere haddini yerini bildir onceHala söylüyorum size ne.
Siz 4 çocuk kaybettiniz diye yahut falancanın çocuğu olmuyor diye kıstas alıp doğuracak değil insanlar.
Hoş bir şey olmayabilir çocuk aldırmak ama burada ALDIR DİYENLERE evlat hasreti çeksinler diye beddua etmek de pek farklı değil.
Siz dediniz diye olacak işler değil zaten de, herkes haddini-yerini bilsin. Yaradan dahi özgür bırakmış her koyun kendi bacağından asılsın diye de size ne oluyor anlamıyorum.
Kurtaj cinayettt baska birsey degil insallah esi bunun farkina varir sakince dusununce bunun bir mucize oldugunu anlarO konuda size katılıyorum. Ben asla kıyamazsım. Kürtaja kesinlikle karşıyım. Resmen cinayet, bir cana kıyıyorsun. Zaten konu sahibi bebeği istiyor baksanıza doğum takvimini bile yapmış insanalr eşini ikna etmeye çalış, aldırma dierek destek olmak aldırda aldır diyor o mantığı çözemedim ben!
Hala söylüyorum size ne.
Siz 4 çocuk kaybettiniz diye yahut falancanın çocuğu olmuyor diye kıstas alıp doğuracak değil insanlar.
Hoş bir şey olmayabilir çocuk aldırmak ama burada ALDIR DİYENLERE evlat hasreti çeksinler diye beddua etmek de pek farklı değil.
Siz dediniz diye olacak işler değil zaten de, herkes haddini-yerini bilsin. Yaradan dahi özgür bırakmış her koyun kendi bacağından asılsın diye de size ne oluyor anlamıyorum.
Ben sizin mesajini mi alintiladim size ne benim bedduamdan size ne ben de ayni seyi tekrar ediyorum bir bebegi aldirabilmeyi canini almayi hak gorenlere dogru gorenlere Allah evlat acisi versin. Asil sen haddini bil birdaha rahatsizsan yazma hayirdir hem senin niye bu kadar zoruna gitti bu laf sana ne oldu haddini bil benim ne dusundugume ne yazdigima sen mi karisicaksin simdi baska birsey daha yazacagim da yeri degil burasi sen kendi etrafindakilere haddini yerini bildir once
Ben de öyle düşündüğüm için yazdım ancak uzun bir mesele değil, söyleyeceğimi 2 mesajda söyledim sanıyorum.tartışmanızın ne olduğunu uzun uzun okumadım ama bir anne olarak birine "Allah evlat acısı versin "demek
insanlık adına da dinimiz adına da ne kadar doğru bilemiyorum.
her türlü laf ,hakaret yada kötü düşünce söylenir ama ALLAH evlat acısı ile kimseyi sınamasın.
Size ne?
Günahı sizin boynunuza mı?
Aldıran-aldırmayı düşünen onu göze almıştır herhalde.
Böyle günahları bu kadar düşünenlerr az da bedduanın, yargılamanın günahını düşünseler ya. Neyse...
biz zaten fikirlere saygılı olmayı öğrendiğimiz zaman yol almaya başlayacağız ...Neden herkes benim fikrim doğru diyor anlamıyorum..Hiç tanımadığı bir insana insan nasıl bu kadar kolay beddua edebilir ..Yazık vallahi..Konu sahibin esi özür dilemiş sakinleşince..
Hala neyin tartismasindasindasiniz ki..
Kimseye fikirlerimizi dogrularimizi empoze etmeye calismasak daha iyi olmaz mi..
Bedduanın günah olmasını söylemedim. Kimin haddine ki Allah evlat acısı yaşatsın demek?Niye bu kadar tepki verdiniz ki kadına? beddua günah ise o zaman onunda günahı ona o zaman bu günah sizin boynunuzamı ?
Ben kendimce dusuncemi yazdim konu sahibine konu sahibi degil de 3. Kisiler atlayip hemde yazilan ortada oldugu halde kendince yorum yapilmasi ne kadar dogru bem evlat acisini hem hasretini yasayan biri olarak ne kadar zor oldugunu kimse bilemez bekari kari bosamak sizin dedigini yasayan biliyor sadece futursuzca adam istemiyorsa aldir ne olacak hangi din yonunden bakiyorsunuz bilmiyorum ama hicbir dinde kurtaja sicak bakilmaz bir insani oldurmeye hos bakilmaztartışmanızın ne olduğunu uzun uzun okumadım ama bir anne olarak birine "Allah evlat acısı versin "demek
insanlık adına da dinimiz adına da ne kadar doğru bilemiyorum.
her türlü laf ,hakaret yada kötü düşünce söylenir ama ALLAH evlat acısı ile kimseyi sınamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?