Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

Peki hergun skliymiydiniz cocugunuzda var birde ?

Birde kizim dedesine cok duskun zaten ama esim asla bise demiyor sanmam oyuzden istemiyor neblm hergun gorusmen bence anlamsz diyor okdr

Siz neden barışmaya çalışıyorsunuz? Neden bu şekilde tuhaf, haksız ve baskıcı tavrında haklı mı diye düşünüyordunuz? Adam sizi yalnız kılmaya çalışıyor. Kendisi istrmezse görüşmesin. Zaten kimse umursamıyor anladığım kadarıyla. Bu konuda ne yalan ne başka nokta kadar taviz vermeyin. Ailenizden uzak kalmanız için olağanüstü bir durum yoksa başka da bir kısıtlamaya ihtiyacınız yok. Kendi ailesibe her haftasonu gitmeye yola çıkarken nasıl yüzü kızarmıyor, garip. Siz gitmeyin derim. Brncr bu tamamen kıskançlıktan yaptığı bir şey.Çok şımartmışsınız. Sizin alttan alacağınızdan emin olduğu için bu kadar uzatabiliyor.Barışan siz olmayın derim yoksa bu saçma hareketlere daha çok maruz kalırsınız. Ve madem küssünüz evde de kendi işini kendi görsün

Biraraya geldiginde saygisizlik yapmaz anlasirlar.gecmiste bikac olay yasandi oyuzden anneme karsi mimlendi biraz baban saat basi gelsin ama annen gelmesin dyor zoruna gidiyo insanin nedeni bu ve hergun gelinmez filan diyor iste.s
Sizi evde görmek de zoruna gidiyor muymuş? Hani o kadının kızısınız ya. Kızından çocuk yapıyor ama kendi kızını görmesine müsade yok. Allah bu tip fesatlıklardan korusun herkesi

Birde kizim dedesine cok duskun zaten ama esim asla bise demiyor sanmam oyuzden istemiyor neblm hergun gorusmen bence anlamsz diyor okdr
Neden ? Ne gibi sakıncası varmış mesela? Eşiniz zaten evde yokken gidip annenizle buluşmanız ya eşinizin dediğim yönden kıskanmasına yol açıyordur..ya da ailesi ona karşı bunu dillendiriyordur. Siz ailenizle görüşmesi için onu darlarsınız ..her akşam oturmaya gidelim dersiniz o başka

İlk gun yanastim yok biraktim bnde ikinci gunu kendisi yanasti ve baristik.konustuk oturup guzelce ve suan hallettik

Oturup konusup hallettik zaten gelip kendisi konustu ve baristik haftasonu.

Birde haklimi dedigim konu yalan soyledim onu sormustum sorun yok artik dun sabahdan aksama kadar annemdeydm mesela.

Tatlım, tabiki de haklı değil. Sen haklısın aynısı benim başıma da gelmişti. Benim ailemi kabul etmedi şerefsiz. Boşadım gitti. Birkaç kez kapıma dayanınca polisi çağırdım defoldu gitti. Birkaç ay sonra arabasında ölü bulundu.

Niye korkuyosunuz yalan söylüyosunız bi de kızdın mı diyo. Ayyy ölcem. Annemle görüşürüm sen buna karışamazsın. Ayrıca neden görüşmeyecekmişim pardon ne sebeple???? Evet görüştüm her zaman da görüşücem. Bu kadar nokta. Siz bu pasiflikle yani ne diyim. Biri bana ananla görüşmicen dicek offf yani ortalığı toz duman ederim.

Konu sahibi çalışsa bakıcıya para vermemek için anneanneye baktırırdı ama. O zaman düşünmezdi düşkün olur bilmem ne diye

Konu sahibi çalışsa bakıcıya para vermemek için anneanneye baktırırdı ama. O zaman düşünmezdi düşkün olur bilmem ne diye
Ne diyorsun kayınvalidesinden nefret eden ama çocuğu baktırıp kayınvalidesinde akşam yemeğini yedikten sonra eve dönen insan kaynıyor etrafım...hep çocuk mağdur olmasın diye katlanıyorlar işte

Ne diyorsun kayınvalidesinden nefret eden ama çocuğu baktırıp kayınvalidesinde akşam yemeğini yedikten sonra eve dönen insan kaynıyor etrafım...hep çocuk mağdur olmasın diye katlanıyorlar işte
Kıyamam ben onlaraaa, insan çocuğu için nelere katlanıyor

Ama o yokken geliyolar gelselerde o isten gelmeden gidiyor
istemeyebilir hergün evde kaynana o yokken bile haklı tarafları var
bide anneniz sizde hergün yer içer mi? cimriliği var mı mesela annenizin aman onun evinde yenmesin sizde yensin gibi

annenizin yediği göze batmamalı tabi ama
evde masraf da artıyorsa zoruna gidiyor olabilir

Bence eşin çok CİMRİ yenileni içileni giden elektrigi düşünüyor. Yada sen annenelerdeyken evi ni aksatıyorsun

Takı mevzusu olmustu dugunde kinada anneme bayaa para toplanmisti ve vermemisti esimle bu muhabbet olmstu ve birkere tartstm evden gttm anneme annem beni eve yollamadgi icin geri git kizim demedgi icin anneme karsi boyle oldu.
anneniz mi vermedi size takılan parayı
öyleyse neden vermedi pardon da
ben olsam bende kızarım

Aaa ciddenmi

Bence eşin çok CİMRİ yenileni içileni giden elektrigi düşünüyor. Yada sen annenelerdeyken evi ni aksatıyorsun
Yok cimri degil oyle olsa gecinemem 10 senedir.aksatmiyorm sadece diyorki hergun gorusmek yerine az gorus ne anliyorsn diyir ikimizin ailesi icin de aynu seyi diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…