Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

Tamamiyle yanlış anlamışsın konuyu... Hatta hiç anlamamissin iki de bir de üyelere yanlış konu hakkında bilgi veriyorsun
Öff niye girmediğimi hatırlatıyorsunuz sürekli
He he veriyorum herkesin sesini kesip durup beni dinleyin böyle oldu oradaki para benim diyorum hatta, he ya hıhı tamam en doğru yerde algısı açık sensin, tamam tamam.

Yanlış anladığınız gibi herşeyi bir de cevabınız bile benim dediğim şeylerin tam zıtti

Yanlış anladığınız gibi herşeyi bir de cevabınız bile benim dediğim şeylerin tam zıtti
Ha siz doğrusunuz, karşınızda konuşabilmek ne mümkün, kural yasa sizinki değil mi?
Bizdeki hadde bakın ya, kusura bakmayın efendim, dikkat ederiz artık başımızdan arşın laf etmeyiz, beynimiz olmadığı için sizi tek biliriz.
Ok.

Herkesin fikri icin tesekkur ederim bazilari yok ezik bilmem ne demis esime karsi ezik durmuyorum ben surekli annemmi savunurum asla haksz olsa bile annem icin hakszmis demem asla konustrmam

Eşinize sordunuz mu ailemle görüşmem seni neden rahatsız ediyor diye?

Ben ev işlerimi aksatmadığım ve kocamı ihmal etmediğim sürece eşime bu konuda asla taviz vermem. Kendisi görüşmek istemiyorsa görüşmesin, ben gerekirse her gün de görüşürüm. Onu ne ilgilendirir? Bırakın istediği kadar küssün...

Haaaa sürekli gelip kalıyorsa, eşin uzanamıyor rahat edemiyorsa onu anlayabilirim ama böyle birşey de yok sanırım. Siz gün içinde görüşüyorsunuz

Annenizle gorusmeniz bir masrafa sebep oluyor mu? Otobus, benzin, yiyecek icecek gibi? Veya annenize gittiniz diye eve mi gec geliyorsunuz? Veya esiniz de her gun annenizi gormek zorunda mi kaliyor? Hepsi hayirsa, o zaman esinizi hakli gormuyorum. Evinize yansimiyorsa annenizle gorusmeniz, ona ne? Gidip annenizle esinizi cekistiriyorsaniz, bu da iliskinize yansiyorsa orasi ayri..

eşiniz için küserse küssün demişsiniz yanlış anlamadıysam siz zaten kararlısınız peki buraya yazma amacınız nedir???

peki ya eşiniz her gün annesine babasına uğrasa ne olur.
ben söyleyim eşiniz en ufak ters bi laf etse anan mı doldurdu dersiniz. belki de aynı durumu yaşıyorsunuz ve eşiniz de kalıcı üzüntülerin önünü kesmek için size her gün görüşme diyor. şimdi eğri oturalım doğru konuşalım. hiç kimse yoğurdum ekşi demez. belki sorun gerçekten annenizden etkilenip eve yansıtmanız. bence kendi muhasebenizi bi yapın. yanlış bir şeyler olabilir dimi.

canı sıkılmış bence eşiniizn takacak yer dert arıyor

Evlenip her gün ailenizle görüşmeniz doğru değil, bu kesinlikle çekirdek aile olmaya engel bir durum,ailenizin bunu düşünmesi gerekir.Ancak esinizin tavrı da çok itici ,iki tarafta baştan hatalı, nerden tutsanız elinizde kalacak bir konu.

Anlamsiz hergun gorusmeniz diyor ki ben hergun gorusmuyorum hergun telde gorusurum ama yuzyuze hergun gorusmeyiz annem ister ama isim oluyo yani cocuguma vakit ayiriyorm bide .

Dogru diyorsunuz

canı sıkılmış bence eşiniizn takacak yer dert arıyor
Gecmiste yasanan seylerden...asla saygzszlk yapmaz yanyanayken aksine cok iii anlasirlar.ama hergun gorusmek anlamsz onun yerine cocuguna ayir vaktini diyor bnde zten hergun gorusmekten yana degilim sadece esim boyle yaptgi icin takinti haline getirmistm ama aksam oturup konustk ve halletk sukur

Evet buda dogru katiliyorum size

Dediklerinizin hicbiri olmuyor tabiki hayir hepsi.aksam konustk cozduk aranzda sukur bir problem kalmadi

Anlamsiz hergun gorusmeniz diyor ki ben hergun gorusmuyorum hergun telde gorusurum ama yuzyuze hergun gorusmeyiz annem ister ama isim oluyo yani cocuguma vakit ayiriyorm bide .
Bence çocuğunuzun anneannesi ile büyümesini istemiyor..çocuk sizin ailenize daha düşkün olacak diye korkuyor bu çok net. benim ailem torununu haftada bir görüyor onlar da haftada bir görüşsün kafasında ..ama kendi hafta sonu sizi de beraber götürüp full aile ile görüşürken sizin hafta içi çocuğunuzla eşiniz olmadan görüştüğünüzü hesaba katmıyor.

Konu tam tersi olsaydı, eşim her gün annesi ile görüşüyor, öğle arasında yemeğe gidiyor yada iş çıkışı 1 saat annesi ile görüşüyor diye herkes sana ne derdi, annesi ile görüşmesine karışamazsın derdi. Niye bu çifte standart? Benim annem yakınımda olsa, çalışmıyorsam, annem 1-2 saatliğine çaya, kahveye gelse, arada ben çocuğu alıp uğrasam, arada birlikte dışarıda görüşsek kime ne? Eşi de yalana söylemeye itmiş. Bir tek sorunlu taraf var eşi.

Ornek veriyorum ailesiyle biraraya gelirsek 4 saat anca duruyoruz sabahdan aksama kadar durmuyiruz ki kendiside istemiyor skliyor hemen eve gelmeknistiyor bide ben istemedigim zaman gitmiyoruz beni aileme gidicez diye zorlamiyor zorlamadida hicbizaman ben kalabalik sevdigim icin ailesinide sevdigim icin gidiyorum.kendisi benm ailemle arada sirada biraraya gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…