Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

Tek hatam yalan ve kimseyi kirmadan etmeden orta yolu bularak dengelicem olayi ve kendimize ayirdigim zamani daha cok cogalticam ve kimseyi takmicam

Aslinda oda icli disli deil caya cagirirlar ederler bana sorar bana sormadan karar vermez gunlerce ailesyle konusmaz
Anlatamadım sizin ailenizle icli disli olmak zorunda değil ama size de karışmasın diyorum ona ne diyorum yani kııaaz

ruh hastasına bak allahın delisi. ego tatminine bak annenle sık görüşme ya bu adamları bu kadar tepenize çıkartmayın. bi kere rest çekeceksin karışamazsın diye bu ne ya
Maalesef en basindan beri ayniydi hic degisme olmadi herseyi biliyordum yani

Canım benim ıyı yapmıssın başımızın tacı annelerımız ama evlenince gepımızın bır evı duzenı oluyor hele cocuk olunca ona gore ayarlıyoruz

Tüm yorumları okumadım sadece konunuzu okudum konu sahibi.

Ben ev işlerini aksatmıcam, ev temiz olacak, yemeği önünde olacak, üstelik çalışmayacağım onu zorla aileme sürüklemedikten sonra, her gün anneme gitmeme kimse laf edemez kusura bakmasın eşiniz. Ancak ailelere eve ve evliliğe çok müdahil olur sizde evinizi aksatırsınız o noktada haklı derim.

Burada aileden kopamamak olarak görmüyorum ben konuyu. Ben çalışmasam her gün haftaiçi uğrarım anneme ya da o bana gelsin veyahut dışarı çıkıp gezelim isterim. Haftanın beş günü evde ne yapabilirsiniz ki sıkılmaz mısınız ? Bir koca günü temizliğe ayırsanız bile dört gün evde boş boş sıkılır insan.

Eşinize yalan söylemekte haksızsınız. Çekinmeyin eşinizden bu kadar o nasıl görüşme demeyi kendinde hak buluyorsa sizde dik durun. Kendi annesine siz öyle yapsanız tavrı ne olur acaba ?

Gidersğn annene ne var bunda
Sanki yabancı yere mi gidiyorsun.
Eşin haddini aşmış.
Ayıp ya bundan kavga mı çıkar

Haklisiniz bisekil halledicez artik tek sorunhm yalan solemek.kendide diyor sorun annenle gorurusp gorusmemen deil bana yalan solemen diyor

Haklımı diye soruyorsunuz bir de? yok artık ya eşime ne ki benim annemle görüşmemden ,şöyle haklı olabilir,eve ondan sonra gelirim,günlük işlerimi yapmam, yemek yapmam belki haklı olabilir .ama onun dışında sen onun kölesimisin ki ,hangi hakla karışıyor,ve sen haklımı diye soruyorsun .önce ğüçlü bir kadın olun bence ,yoksa kocanız sizi çok ezecektir.

hergün eşiniz eve geldiğinde evde bulsa anneyi haklı derdim ama öyle bir durum yok belli ki...keşke anneme yakın olsamda hergün gelse gitsem kahve içip sohbet etsek...sizin yapmanız gereken tek şey eşinize annenizle olan görüşmenize karışma hakkı olmadiğını anlatmak

Taki diye yanlis soyledim para ve geri verdi cogunu.ufak tefek seyler yasandi annemide atamamki tek care biraz mesafe koymak herlde esim nezaman knusur benle acaba.s
Burda ki yazık tarziniz dan o kadar ezik ve ezik duruyorsunuz ki bana gına geldi. Eşim eşim eşim... Ailem ayrıdır hiçbir erkek için atmam.. bu kadar da ezik olmam. Eşim ailesine çok bağlı değil diye bana dayatmasina izin vermem. Aile için değil ama bu kadar ezik olduğunuz için ben evli kalmazdim sizinle.. Ezik kadın da erkek de sevmiyorum ben

Tamamiyle yanlış anlamışsın konuyu... Hatta hiç anlamamissin iki de bir de üyelere yanlış konu hakkında bilgi veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…