Aslinda oda icli disli deil caya cagirirlar ederler bana sorar bana sormadan karar vermez gunlerce ailesyle konusmazAnlıyorum da ona ne yani o olmasın içli dışlı yahu
Tek hatam yalan ve kimseyi kirmadan etmeden orta yolu bularak dengelicem olayi ve kendimize ayirdigim zamani daha cok cogalticam ve kimseyi takmicamSize geliyorlarsa ve eşiniz geldiğinde de hala evderlerse bundan hoşlanmıyor olabilir, kim hoşlanır.
Ama dışarda veya evinizi ihmal etmeden orda görüşmenize laf ediyorsa "Sen kim köpeksin" diyemediğimiz için yalan söylüyorsunuz.
Anlatamadım sizin ailenizle icli disli olmak zorunda değil ama size de karışmasın diyorum ona ne diyorum yani kııaazAslinda oda icli disli deil caya cagirirlar ederler bana sorar bana sormadan karar vermez gunlerce ailesyle konusmaz
HeeeAnlatamadım sizin ailenizle icli disli olmak zorunda değil ama size de karışmasın diyorum ona ne diyorum yani kııaaz
Maalesef en basindan beri ayniydi hic degisme olmadi herseyi biliyordum yaniruh hastasına bak allahın delisi. ego tatminine bak annenle sık görüşme ya bu adamları bu kadar tepenize çıkartmayın. bi kere rest çekeceksin karışamazsın diye bu ne ya
yani ne diim bilmiyorum. anladığım siz yükselseniz sert karşılık verecek. bi şekilde uzlaşın.Maalesef en basindan beri ayniydi hic degisme olmadi herseyi biliyordum yani
Canım benim ıyı yapmıssın başımızın tacı annelerımız ama evlenince gepımızın bır evı duzenı oluyor hele cocuk olunca ona gore ayarlıyoruzKendimizede zaman ayiriyoruz tabiki ama bazen abartiyilar iste boguluyorm enguzel kirmadan etmeden enaza indrmek. Mesela annm biraz once gelim kahve icelim yazms bende baska zaman icerz anne kizi uyutcm dedm ki oyle kirmadan etmeden yapck bse yok bunda darilcak birsey yok degilmi
İste o yalan olmasın canımTek hatam yalan ve kimseyi kirmadan etmeden orta yolu bularak dengelicem olayi ve kendimize ayirdigim zamani daha cok cogalticam ve kimseyi takmicam
Evet karsilik verdgide oluyor vermedigide sozleri agir biraz hakaret kufur gibi seyler asla yok ama sozleri agirryani ne diim bilmiyorum. anladığım siz yükselseniz sert karşılık verecek. bi şekilde uzlaşın.
Haklisiniz bisekil halledicez artik tek sorunhm yalan solemek.kendide diyor sorun annenle gorurusp gorusmemen deil bana yalan solemen diyorTüm yorumları okumadım sadece konunuzu okudum konu sahibi.
Ben ev işlerini aksatmıcam, ev temiz olacak, yemeği önünde olacak, üstelik çalışmayacağım onu zorla aileme sürüklemedikten sonra, her gün anneme gitmeme kimse laf edemez kusura bakmasın eşiniz. Ancak ailelere eve ve evliliğe çok müdahil olur sizde evinizi aksatırsınız o noktada haklı derim.
Burada aileden kopamamak olarak görmüyorum ben konuyu. Ben çalışmasam her gün haftaiçi uğrarım anneme ya da o bana gelsin veyahut dışarı çıkıp gezelim isterim. Haftanın beş günü evde ne yapabilirsiniz ki sıkılmaz mısınız ? Bir koca günü temizliğe ayırsanız bile dört gün evde boş boş sıkılır insan.
Eşinize yalan söylemekte haksızsınız. Çekinmeyin eşinizden bu kadar o nasıl görüşme demeyi kendinde hak buluyorsa sizde dik durun. Kendi annesine siz öyle yapsanız tavrı ne olur acaba ?
EvetCanım benim ıyı yapmıssın başımızın tacı annelerımız ama evlenince gepımızın bır evı duzenı oluyor hele cocuk olunca ona gore ayarlıyoruz
Evet esimde gorusup gorusmemekden cok yalan soledigime takiliyo ilk ve sonduİste o yalan olmasın canım
Burda ki yazık tarziniz dan o kadar ezik ve ezik duruyorsunuz ki bana gına geldi. Eşim eşim eşim... Ailem ayrıdır hiçbir erkek için atmam.. bu kadar da ezik olmam. Eşim ailesine çok bağlı değil diye bana dayatmasina izin vermem. Aile için değil ama bu kadar ezik olduğunuz için ben evli kalmazdim sizinle.. Ezik kadın da erkek de sevmiyorum benTaki diye yanlis soyledim para ve geri verdi cogunu.ufak tefek seyler yasandi annemide atamamki tek care biraz mesafe koymak herlde esim nezaman knusur benle acaba.s
ALLAH razı olsun paşa hazretlerin den. Tabi lütfediyor paşa özlerler diyeSık gorusme diyor haftada 1 gorusun diyor torunlarini tbiki gorsunler ozlerler ama haftada 3 4 cok fazla diyor
Tamamiyle yanlış anlamışsın konuyu... Hatta hiç anlamamissin iki de bir de üyelere yanlış konu hakkında bilgi veriyorsunBenim olaydan anladığım kısım, kınada ya da düğünde hediye edilen paraları vermemiş, o zaman ek koymuş işte.
Bunu anlayan damat kavga çıkarmış bir kısmını vermiş ama asla tamamını vermemiş, konu sahibi ailesinin evine dönmüş bu kavgalar yüzünden, annesi de pişkin pişkin kızına destek çıkmış kendi hırsızlığına.
İhtiyacın varsa ‘oğlum kızım böyle böyle, ben alacağım, geri ödeyeceğim dersin’ sinsice nifak sokmazsın bir aileye, hiç masum değil anne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?