Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

Bende hava almaya cikariyorum hergun deil haftada 3 yada 4 kez goruyorlar hasta oldgmda annem gelir yemegimi yapar esim geldgnde gider isim oldgnda gelir eder geri gider hayir annemm cocugu gbi deil o soyleminjz gbi deil

Eşini her gün görmesin mi dedim? Günde tek kişiye vakit ayırma kotamız mı var?
Konuya duygusal yaklaşmayın. Annesini üstün tutuyor, hayır diyemiyor işte apaçık ortada. Kendisi de memnun değil bu durumdan. Eşinin anneye bilenmesi normal düğünden sonra takıları vermemiş. Mesafe koyabilir yani . Gaz vermek doğru değil

Para almisti sadece istedikleri icin cogu parayi annem verdi geri.s
Ama siz annenize toz kondurmuyorsunuz ki. Ben erkek olsam sizinle evli kalamazdım. Belki eşiniz de size inat her hafta sonu ailesiyle görüşmek istiyordur.
Yani ana baba atılır mı tabi ki görüşülecek. Ama sorunlar çözülmeden bir şeyler konuşulmadan devam ediyorsunuz. Bu böyle gittikçe daha kötü olur. Önceliğiniz kendi aileniz olsun bir kere. Sonra da eşinizle annenizi yüzleştirin içlerinde ne varsa döksünler.

Takı mevzusu olmustu dugunde kinada anneme bayaa para toplanmisti ve vermemisti esimle bu muhabbet olmstu ve birkere tartstm evden gttm anneme annem beni eve yollamadgi icin geri git kizim demedgi icin anneme karsi boyle oldu.

Ustteki taki konusu hakkinda yorum yapamicam simdi bilmiyorum herkesin adeti bir degisik ama eşiniz kotu niyetli biri sanki, bir anne cocuguna neden git desin yollasin?
Ben annemin evine gitsem annem bana git evine dön diyemez. Benim cocugum olsa ben de evime gelmiş cocuguma git diyemem.
Tartisma konusu eften puftense bir konuşma yaparim en fazla olumlu yonde ama geri git diyerek gonderemem.
Eşiniz annenizin arkanizda olmasindan rahatsiz belli ki sahip cikmasa geri yollasa işine gelecekti. Şöyle adamlar icin anneyi uzmeyin zaten eşiniz gormuyormuş bile.

Ben evlilige alstm 5.senm cidden alstm sanirim annemin yuzunden boyle seyler yasiyorum annemin dusunmesi lazim bazi seyleri ben bisey dedkden sonra uzuluyorum suan esim annemle gorusmdm dedm ve gorustm yalan solems oldm ve knusmuyor 2 gundur ne yapmaliym sizce

Onu zamanında anneniz altınlarınıza çökerken düşünecekti
Şunu bir erkek annesi yapsa, yemediği beddua kalmaz kk dan.
Kadın aileleri olunca her şey mübah, her gün görüşmeler, altınları almalar, torun görmeler, gelmeler gitmeler….

Yanasmiyorum braktm zaten buduruma busekil kendi alistiriyor ayri takikiyor kahvalti ve yemek zorunlu knsmak okdr.
İşte yemek falan da yapmayacaksınız
İşlere yetişemiyormuş gibi davranacaksınız. Bu size önerimdi. Ben olsam "anneme bayılmak zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın. Bu evde bende yaşıyorsam istediği zaman gelebilir. Annemle takılıp ev işlerini yemeği seni aksatmıyorum. Öyle olsaydı hak verirdim. Ne yapayım tüm gün çocukla eve kapanıp kadın programlarına abanıp akşam kafanı ütülememi mi tercih ederdin? Sana zararı olmayan birşeyde beni kısıtlaman hiç hoş olmadı. Eğer bu şekilde yabancı gibi davranacaksan uzun bi tatile çıkabilirim" derdim ve 1 2 gün zaman tanırdım. Baktım değişmiyor gidip anneme kahvaltı hazırlardım. Çünkü tepkisiz kalıp düzene devam etmek tamamen onu haklıymış gibi gösterir. Kendince ceza veriyor size. Sizdeki hata da annenizle görüşüp görüşmedim demek sonra da laf etme diye yalan söyledim demek. Sanki kabahat işleyip itiraf etmiş gibi olmuşsunuz. İlişkinizi anlayamadım.

'taki degil
Para almış. Ve sonra geri vermiş. Para diyor konu sahibi takı demiyor

Konuya duygusal yaklaşmayın. Annesini üstün tutuyor, hayır diyemiyor işte apaçık ortada. Kendisi de memnun değil. Eşinin anneye bilenmesi normal düğünden sonra takıları vermemiş. Mesafe koyabilir yani .
Anneyle mesafe koyulmaz. Takılar değil mesele, anne evladının arkasında durmuş ayrılma eşiğine geldiklerinde. Ondan kıl adam. Anne kızına destek olursa konu sahibi üzerinde dilediği gibi hakimiyet kuramayacağını düşünüyor adam. Ki bu hakimiyet için uğraşıyor görüldüğü gibi. Kadın annesini görmek için eşinden izin almaya çalışıyor.

Yok inat yapmiyor hatta ikimzde ailelere gtmeyelim gorusmyelm ben kabulum diyor zaten .o pek umursamaz.

Yahu şu konuları açarken tam anlatsanıza
Ben nerden bileyim annenizin altınlara çöktüğünü vs.
Öyle bi yazıyorsunuz ki tonton istenmeyen anneanne canlanıyor gözümde. Sonra da annemin yüzünden oldu diyorsunuz ara mesajlarda. Hayret birşey.

Evet izin alarak gidiyorum buda ayri bi uzucu durum annem geri git kizim demedgi icin biraz kıl oldu.

Taki diye yanlis soyledim para ve geri verdi cogunu.ufak tefek seyler yasandi annemide atamamki tek care biraz mesafe koymak herlde esim nezaman knusur benle acaba.s
Evet bazı yerlerin adeti vardır bu doğru. Misal kınada verilen paraları anne alır
. Düğün degil kına diyorum. Bazı adetler bu sekilde.

Altınlarınıza ne oldu peki? Duruyor mu altınlar ?

Evet bazı yerlerin adeti vardır bu doğru. Misal kınada verilen paraları anne alır
. Düğün degil kına diyorum. Bazı adetler bu sekilde.

Altınlarınıza ne oldu peki? Duruyor mu altınlar ?
Altinlarda sorun yok evimizi flan aldik.evet kimada verdiler bizdede oyle ama erkek tarafi anlamiyordu bunu ve annem cogunu geri verdi

Takı mevzusu olmustu dugunde kinada anneme bayaa para toplanmisti ve vermemisti esimle bu muhabbet olmstu ve birkere tartstm evden gttm anneme annem beni eve yollamadgi icin geri git kizim demedgi icin anneme karsi boyle oldu.
Anneniz bu konuda haksız. Gençler yeni bir yuva kuruyor destek olmak lazım. Bence o para sizin hakkınız. Neden vermedi peki, o an ihtiyacı mı vardı acaba.

Eşiniz genel olarak bu konuda haksız. Eşiniz eve geldiğinde de anneniz hala oturuyor olsa rahatsız olmasını anlardım ama görmüyormuş bile. Neden rahatsız oluyorsa.

Aynı zamanda annenizde bir garip. Hergün hergün kızın dahi olsa nasıl oturmaya gidilir anlamadım. Her şeyi geçtim hiç mi üşenmiyor

Altın değil para imiş, bu sebepten boşanmaya kadar gitmiş mevzu, annesi de destek çıkmış konu sahibine.
Elbet evlattır destek çıkılır ama kendi hatan sebebiyle çocuğunun yuvasını yıkamazsın, nasıl bir bencillik bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…