Eşim 3 çocuklu bir kadınla beraber

Kendini yiyeceğine davayı aç o kendini yesin. Bu soruyu sormanız saçma. Ailesi emeline ulaşmış. Ne diyim.

En azindan kemalim yapmaz modunda olmadiginiz icin kutluyorum. Hersey ortada, ac davayi ve al donunu yurusun gitsin.

Gidersem meydanı onlara bırakırım eşimi gondermiyorum artık yanliz gitmeyecek bende ailesine hiç bir konuda saygi duymayacam hiç bir hakkımıda helal etmeyeceğim ailem duyarsa kötü olur ben malatyaliyim ailemi küçük düşürmemek için sustum bizim halkımızı bilmiyormusunuz herkes birsey diyecek ama yüküm çok ağır oldu araya arkadaşlar girdi hepsi ayrilms diyor eşimin ailesinin istediği ayrılmamız onlarin ekmeğine yağ mi süreyim

Bu kafa yapisiyla olmaz. Ekmeklerine yağ bal surmeyi dusunmeyi birakip kendi hayatinizi kurtarmaya bakin.

Yaw ne demek meydani onlara mi bırakayım?
Ailenizi küçük düşürmemek için siz küçük düşüyorsunuz.Ortada başkasına girmiş çıkmış bir şey var Sırf onlara inat olsun diye başkasıyla yatmış adamla devam mı edeceksiniz?
Ben inanmiyorum eşinizin ilişkisini bitirdiğine. Bulunduğunuz şehirden ev tutar kadını oraya alır. Çok zor değil hani..

Eşim Malatya'lı çevremde bir sürü Malatya'lı var eşimin sülalede memleketinde boşanma oranları bir hayli fazla..Hiç öyle bağnazlıklarını görmedim boşanma konusunda Siz boşanmak istemiyorsunuz bu sizin kararınız..Bizden ne duymak istiyorsunuz?

Bencede bosanmayin. Sizle evliyken ailesinin de onayiyla sizi defalarca aldatarak baska kadinla iliski yasayan adamin kirli donunu,corabini yikamaya devam edin. Yoksa mazallah kendinizi kucuk duruma dusurursunuz.

Sence gercek sorun kocanın ailesi mi kocan mı? Sırf kocana öfkeni yöneltmemek için ailesine takılmış kalmışsin. Ha onlar igrenc insanlarmis o apayri. Ama Kimseye biseyi zorla yaptiramazsin silah zoruyla da. Sanki eslerinizin kendi iradeleri yokmus da anne,abla,arkadas akliyla hareket ediyomus gibi davranmayin yoksa hayatiniz boyunca esinizi temize cekmek icin baskalarini suclar durursunuz

Sizi esiniz aldatti. O kadinla yatti. Ailesi degil, farkindasiniz degil mi?

Hangi meydan kendinize gelin bu evliliği yapan kayınpederiniz değil o yanınızda ki eşiniz.yalniz gitmeyince sorun çözülüyor mu. Zorla mı evlendirdiler eşiniz saf mi o kadar. Bende Malatya liyim haksız olanı dayak manyağı ederler. Ki eşiniz haksız bilmem anlatabildim mi

Böyle erkekler de ki sans bizde olsan: Her b* ye, ama karin seninle kalmak icin binbir bahane bulsun. Kadin yapsa namus cinayeti derler sonra

Şaka mı yapıyorsunuz? Birilerinin ekmeğine yağ süremek için evlilik mi yürür?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…