Eşim 3 çocuklu bir kadınla beraber

Katılyorum malatya merkezde asla öyle bi bağnazlık görmemiştim duymadım da doğuya göre modern nispeten saygı duyup sahiplenen insanlardan oluşuyor

Nasıl mideniz alıyor bu adamı paylaşamadığınız adam bunu haketmiyor

Katılyorum malatya merkezde asla öyle bi bağnazlık görmemiştim duymadım da doğuya göre modern nispeten saygı duyup sahiplenen insanlardan oluşuyor
Bende çok şaşırmıştım..Alıştım artık.Kimi sorsak ordan boşandı diyorlar

Bunları yazarken utanmadın mı? İnsan kendisine de mi saygı duymaz. Bir de ailesine hakkını helal etmiyor. Ulan suçlu kocan kocan. Size ne söylesek boş.

Gercekten insan hayret ediyor

Gecmis olsun artik gorusmuyorsa bosanmayin(!) bir pipi kolay mi bulunuyor cok haklisiniz. Kv de de kinalar yakamasin. Bu postu silin, kocamla mutluyum yazan balkon selfiesi koyun. Kiskananlar catlasin yazin kv de de metres de gorup kudursun. Oh ben rahatladim

Sanki Malatya halkı da marstan gelmiş boşanmak ne bilmiyor mu ee ordakiler de insan.bosandiniz diye millet sizi mi konuşacak tamam konuşur ama boşanmasan da konuşur yani her türlü insanlar konuşur sen bırak kenara milleti bir de bu Malatya'ya özgü değil sadece. Zaten kocanız sizi aldatıyor ailesi de bunu biliyor konuşanlara bunu söylersiniz onu konuşurlar siz devam ettikçe kendinizi asıl küçük dusuruyorsunuz.sırf birilerine meydan kalmasın diye eşinin ipi elinde gezmek seni yorar bir gün,,,düşüncesi bile yorar.Hayat birilerinin namus bekçiliğini yapmak için ,birilerinin arkasını toplamak için çok kısa ve bir tane hayatın var unutma.O eş yine yer ne b.k yicekse sen merak etme.Yine de sen bilirsin,mutluluklar(!)

Aldattığına dair delil toplayın. Mahkemede işinize yarayabilir. Herkes göz yumuyorsa çocuklar eşinizdendir gibi geldi bana. Bunu asla sindirmeyin.

Düzeltme: Yukarıdaki cümlelerimi sonraki mesajlarınızı görmeden yazmıştım kusura bakmayın. Eşinizi bir daha göndermemeniz iyi olmuş aferin size, şimdi İstanbul'dan birileriyle aldatır sizi de şehirler arası yolda heba olmaz bari adamcağız. İşte fedakar Türk kadını örneği sizsiniz! Size bir şey söyleyeyim mi? Bu zihniyette olduğunuzu bildikleri için bu kadar cesur bir şekilde ahlaksız işler karıştırabiliyor bu kromozom israfı adamlar. Sizin nasıl davranacağınızı zaten biliyor. Tasmasını falan saldım diyorsunuz da asıl tasma sizin boynunuzda!

İki yıldırnadam metres tutmuş size rağmen gününü gün ediyor. Sizde hala ailesi diyorsunuz. Eğer eşiniz Maraşa gitmiyorsa kadın buraya gelmiştir, o kadın gelmediyse burada başkasını bulmuştur. Senelerce iki kadını idare edip birinin koynundan çıkıp diğerine giden adam bir gecede düzelecrk değil ya. Aileside eminim kahrolmuştur, iki yıldır metresi olan kocanızı boşamadınız diye. Hayır öyle bir yazmışsınız ki sanırsınız kocanızın gazozuna ilaç atmışlar. Hadi ailesi buldu o kadını diyelim o da pek mantıklı gelmiyor ya ayıla bayıla senelerce koynuna giren eşiniz değil mi? Siz böyel yaparak adama gayet güzel cesaret.veriyorsunuz zaten bu yolda devam edin, kocasız kalırsanız ne yaparsınız sonra.

Boşuna ailesinin ekmeği, Malatya’nın kültürel durumu vs diyeceğinize gönlüm yok boşanmaya de geç yani… Boşanma ile küçük düşeceğini düşünen birinin aldatılmayı kabul ederek küçük düşmeyeceğine inanması da baya komik geldi.

Mesala bosanabilirsiniz

Neden konu açıyorsunuz ayol boşanmıcaksanız.

O çocuklar bal gibi kocandan yoksa hangi anne oğlunun 3 çocuklu bir kadınla beraber olup karısını bırakmasını ister akıl alır gibi değil.

Ha gene aldatacak hep aldatacak siz ekmeğe yağ sürmüyor direk yağ oluyorsunuz kolaysınız yani. Ne demeli başkasıyla sevişmiş kocayla mutluluklar

Yav sizin eşiniz halt yemiş sizin suçunuz yokki millet ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…