Eşim Malatya'lı çevremde bir sürü Malatya'lı var eşimin sülalede memleketinde boşanma oranları bir hayli fazla..Hiç öyle bağnazlıklarını görmedim boşanma konusundaSiz boşanmak istemiyorsunuz bu sizin kararınız..Bizden ne duymak istiyorsunuz?
Katılyorum malatya merkezde asla öyle bi bağnazlık görmemiştim duymadım da doğuya göre modern nispeten saygı duyup sahiplenen insanlardan oluşuyorEşim Malatya'lı çevremde bir sürü Malatya'lı var eşimin sülalede memleketinde boşanma oranları bir hayli fazla..Hiç öyle bağnazlıklarını görmedim boşanma konusundaSiz boşanmak istemiyorsunuz bu sizin kararınız..Bizden ne duymak istiyorsunuz?
Nasıl mideniz alıyor bu adamı paylaşamadığınız adam bunu haketmiyorGidersem meydanı onlara bırakırım eşimi gondermiyorum artık yanliz gitmeyecek bende ailesine hiç bir konuda saygi duymayacam hiç bir hakkımıda helal etmeyeceğim ailem duyarsa kötü olur ben malatyaliyim ailemi küçük düşürmemek için sustum bizim halkımızı bilmiyormusunuz herkes birsey diyecek ama yüküm çok ağır oldu araya arkadaşlar girdi hepsi ayrilms diyor eşimin ailesinin istediği ayrılmamız onlarin ekmeğine yağ mi süreyim
Bende çok şaşırmıştım..Alıştım artık.Kimi sorsak ordan boşandı diyorlarKatılyorum malatya merkezde asla öyle bi bağnazlık görmemiştim duymadım da doğuya göre modern nispeten saygı duyup sahiplenen insanlardan oluşuyor
AyyyyNe yapmanız gerektiği çok açık, çağırın kadını gelsin birlikte yaşayın. Zor olur öyle iki ayrı şehirde(!)
Bunları yazarken utanmadın mı? İnsan kendisine de mi saygı duymaz. Bir de ailesine hakkını helal etmiyor. Ulan suçlu kocan kocan. Size ne söylesek boş.Gidersem meydanı onlara bırakırım eşimi gondermiyorum artık yanliz gitmeyecek bende ailesine hiç bir konuda saygi duymayacam hiç bir hakkımıda helal etmeyeceğim ailem duyarsa kötü olur ben malatyaliyim ailemi küçük düşürmemek için sustum bizim halkımızı bilmiyormusunuz herkes birsey diyecek ama yüküm çok ağır oldu araya arkadaşlar girdi hepsi ayrilms diyor eşimin ailesinin istediği ayrılmamız onlarin ekmeğine yağ mi süreyim
Gercekten insan hayret ediyorMerhaba benim sorunum fazla büyük taşıyamıyorum 18 yıllık evliyim eşim le kendi aramızda iyi geçiririz ailesinden kaynaklı genelde sorun çıkar en son yaptıkları fazlaca canımı yaktı eşimle istanbulda yaşıyoruz ailesi k.marasta evlendigimizden beri hep ayrılmamızi istiyorlardı en son 1 buçuk yıldır eşimde Bi değişiklik hissettim sonra araştırmaya başladım ogrendimki bu 2 yıl içinde k.marasta ailesinin haberi olupta benden saklanan 3 çocuklu 1 kadınla beraberlik yaşıyor bu kadindanda kaynana kayinpeder gorumceler hepsi nin bilgisi varmış ve bu konu yu 7 aydır biliyorum hiç kimse bana Bi destekte bulunmadı biz onlarin maddi manevi her sıkıntısından kostuk ben burda kendimi yiyiyorum kendi ailemin haberi yok sakladım saklıyorum da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çıkmaza girdim
Aşk olsun pipi kolay bulunmuyorMide harran ovası maşallah .meydanı boş bırakma kız, kaptırma kocanı
Yalniz degilmisim benimde aklima o geldicanan tan ın piraye kitabindan firlamiş gibi bir olay
Sanki Malatya halkı da marstan gelmiş boşanmak ne bilmiyor mu ee ordakiler de insan.bosandiniz diye millet sizi mi konuşacak tamam konuşur ama boşanmasan da konuşur yani her türlü insanlar konuşur sen bırak kenara milleti bir de bu Malatya'ya özgü değil sadece. Zaten kocanız sizi aldatıyor ailesi de bunu biliyor konuşanlara bunu söylersiniz onu konuşurlar siz devam ettikçe kendinizi asıl küçük dusuruyorsunuz.sırf birilerine meydan kalmasın diye eşinin ipi elinde gezmek seni yorar bir gün,,,düşüncesi bile yorar.Hayat birilerinin namus bekçiliğini yapmak için ,birilerinin arkasını toplamak için çok kısa ve bir tane hayatın var unutma.O eş yine yer ne b.k yicekse sen merak etme.Yine de sen bilirsin,mutluluklar(!)Gidersem meydanı onlara bırakırım eşimi gondermiyorum artık yanliz gitmeyecek bende ailesine hiç bir konuda saygi duymayacam hiç bir hakkımıda helal etmeyeceğim ailem duyarsa kötü olur ben malatyaliyim ailemi küçük düşürmemek için sustum bizim halkımızı bilmiyormusunuz herkes birsey diyecek ama yüküm çok ağır oldu araya arkadaşlar girdi hepsi ayrilms diyor eşimin ailesinin istediği ayrılmamız onlarin ekmeğine yağ mi süreyim
Mesala bosanabilirsinizMerhaba benim sorunum fazla büyük taşıyamıyorum 18 yıllık evliyim eşim le kendi aramızda iyi geçiririz ailesinden kaynaklı genelde sorun çıkar en son yaptıkları fazlaca canımı yaktı eşimle istanbulda yaşıyoruz ailesi k.marasta evlendigimizden beri hep ayrılmamızi istiyorlardı en son 1 buçuk yıldır eşimde Bi değişiklik hissettim sonra araştırmaya başladım ogrendimki bu 2 yıl içinde k.marasta ailesinin haberi olupta benden saklanan 3 çocuklu 1 kadınla beraberlik yaşıyor bu kadindanda kaynana kayinpeder gorumceler hepsi nin bilgisi varmış ve bu konu yu 7 aydır biliyorum hiç kimse bana Bi destekte bulunmadı biz onlarin maddi manevi her sıkıntısından kostuk ben burda kendimi yiyiyorum kendi ailemin haberi yok sakladım saklıyorum da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çıkmaza girdim
Neden konu açıyorsunuz ayol boşanmıcaksanız.Gidersem meydanı onlara bırakırım eşimi gondermiyorum artık yanliz gitmeyecek bende ailesine hiç bir konuda saygi duymayacam hiç bir hakkımıda helal etmeyeceğim ailem duyarsa kötü olur ben malatyaliyim ailemi küçük düşürmemek için sustum bizim halkımızı bilmiyormusunuz herkes birsey diyecek ama yüküm çok ağır oldu araya arkadaşlar girdi hepsi ayrilms diyor eşimin ailesinin istediği ayrılmamız onlarin ekmeğine yağ mi süreyim
Cıkk olmaz eğer boşanırsa herkes duyar küçük düşermiş , aldatılınca değil boşanınca küçük düşülüyormuşMesala bosanabilirsiniz
Yav sizin eşiniz halt yemiş sizin suçunuz yokki millet ne diyecekGidersem meydanı onlara bırakırım eşimi gondermiyorum artık yanliz gitmeyecek bende ailesine hiç bir konuda saygi duymayacam hiç bir hakkımıda helal etmeyeceğim ailem duyarsa kötü olur ben malatyaliyim ailemi küçük düşürmemek için sustum bizim halkımızı bilmiyormusunuz herkes birsey diyecek ama yüküm çok ağır oldu araya arkadaşlar girdi hepsi ayrilms diyor eşimin ailesinin istediği ayrılmamız onlarin ekmeğine yağ mi süreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?