Valla konu sahibi yüz verdikçe kocası tutar kadını kuma diye eve de getirir. Hatta çocukları buna bırakır,o cafe senin,bu mağaza benim gezerler.. Ama kendisi yapmış olsa şu an tv haberlerinde cinayete kurban gitti diye konuşulurdu belki de..Böyle erkekler de ki sans bizde olsan: Her b* ye, ama karin seninle kalmak icin binbir bahane bulsun. Kadin yapsa namus cinayeti derler sonra
Yoksa onlarda mı aldattılar eşlerini?Ailesi değişik kaynimda boşandı diğer kaynim mahkemesi devam ediyor bizimde böyle oldu
Yoksa onlarda mı aldattılar eşlerini?
Yağ sürme, kalıbıyla ve yağı nerelerine isterse soksunlar. Meydan mı kalmış bırakılmayacak, 2 yıldır adamın başkası ile beraber olduğu duyulursa ailen sırtını mı sıvazlayacak helal olsun kızımıza, kocası metres tuttu kızımız yine de yuvasını dağıtmadı mı diyecekler. Kadınlar boşanınca kapısının önünde sıra oluşmuyor namusuna yan gözle bakalım, cinsel olarak kullanıp atalım diye.Gidersem meydanı onlara bırakırım eşimi gondermiyorum artık yanliz gitmeyecek bende ailesine hiç bir konuda saygi duymayacam hiç bir hakkımıda helal etmeyeceğim ailem duyarsa kötü olur ben malatyaliyim ailemi küçük düşürmemek için sustum bizim halkımızı bilmiyormusunuz herkes birsey diyecek ama yüküm çok ağır oldu araya arkadaşlar girdi hepsi ayrilms diyor eşimin ailesinin istediği ayrılmamız onlarin ekmeğine yağ mi süreyim
Peki tamam siz şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?Bu konuda benim Bi günahım yokki onlarin saygısızlığı eşimle sorunumuz yoktu şimdi bitirdim diyor görüşmüyorum diyor
Siz günah keçisi arıyorsunuz onları da eşinizin ailesi olarak seçmişsiniz. En büyük suçlu eşiniz ondan sonra ona çanak tutan ailesi.Gidersem meydanı onlara bırakırım eşimi gondermiyorum artık yanliz gitmeyecek bende ailesine hiç bir konuda saygi duymayacam hiç bir hakkımıda helal etmeyeceğim ailem duyarsa kötü olur ben malatyaliyim ailemi küçük düşürmemek için sustum bizim halkımızı bilmiyormusunuz herkes birsey diyecek ama yüküm çok ağır oldu araya arkadaşlar girdi hepsi ayrilms diyor eşimin ailesinin istediği ayrılmamız onlarin ekmeğine yağ mi süreyim
Gidip şükür namazı kılayım benEy sevgili uyeler bugun sizi evli oldugu halde baska memlekette baska kadinla iliskisi olup da 7 aydir susan ve ne yapilmasi gerektigini idrak edememis bir kadin olarak yaratmayan Allah icin ne yaptiniz?
Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz yaGidersem meydanı onlara bırakırım eşimi gondermiyorum artık yanliz gitmeyecek bende ailesine hiç bir konuda saygi duymayacam hiç bir hakkımıda helal etmeyeceğim ailem duyarsa kötü olur ben malatyaliyim ailemi küçük düşürmemek için sustum bizim halkımızı bilmiyormusunuz herkes birsey diyecek ama yüküm çok ağır oldu araya arkadaşlar girdi hepsi ayrilms diyor eşimin ailesinin istediği ayrılmamız onlarin ekmeğine yağ mi süreyim
Siz günah keçisi arıyorsunuz onları da eşinizin ailesi olarak seçmişsiniz. En büyük suçlu eşiniz ondan sonra ona çanak tutan ailesi.
Neredeyse eşim yapmazdı da ailesi teşvik etti deyip kendinizi kandıracaksınız.
Gerçekten ne yapmanız gerektiğini bilmiyor musunuz?Merhaba benim sorunum fazla büyük taşıyamıyorum 18 yıllık evliyim eşim le kendi aramızda iyi geçiririz ailesinden kaynaklı genelde sorun çıkar en son yaptıkları fazlaca canımı yaktı eşimle istanbulda yaşıyoruz ailesi k.marasta evlendigimizden beri hep ayrılmamızi istiyorlardı en son 1 buçuk yıldır eşimde Bi değişiklik hissettim sonra araştırmaya başladım ogrendimki bu 2 yıl içinde k.marasta ailesinin haberi olupta benden saklanan 3 çocuklu 1 kadınla beraberlik yaşıyor bu kadindanda kaynana kayinpeder gorumceler hepsi nin bilgisi varmış ve bu konu yu 7 aydır biliyorum hiç kimse bana Bi destekte bulunmadı biz onlarin maddi manevi her sıkıntısından kostuk ben burda kendimi yiyiyorum kendi ailemin haberi yok sakladım saklıyorum da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çıkmaza girdim
Tasmasını salın gitsin...Merhaba benim sorunum fazla büyük taşıyamıyorum 18 yıllık evliyim eşim le kendi aramızda iyi geçiririz ailesinden kaynaklı genelde sorun çıkar en son yaptıkları fazlaca canımı yaktı eşimle istanbulda yaşıyoruz ailesi k.marasta evlendigimizden beri hep ayrılmamızi istiyorlardı en son 1 buçuk yıldır eşimde Bi değişiklik hissettim sonra araştırmaya başladım ogrendimki bu 2 yıl içinde k.marasta ailesinin haberi olupta benden saklanan 3 çocuklu 1 kadınla beraberlik yaşıyor bu kadindanda kaynana kayinpeder gorumceler hepsi nin bilgisi varmış ve bu konu yu 7 aydır biliyorum hiç kimse bana Bi destekte bulunmadı biz onlarin maddi manevi her sıkıntısından kostuk ben burda kendimi yiyiyorum kendi ailemin haberi yok sakladım saklıyorum da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çıkmaza girdim
Yuh malatyalılar asla sizin söylediğiniz gibi değiller, kendi ferasetsizlıginizi kimseye yormayın, ayrıca kocanız çocuk mu sanki onu kandırmışlar da daha göndermiyorsunuz, aman ha bırakmayın daha da bulamazsınız böyle zampara adamı...Gidersem meydanı onlara bırakırım eşimi gondermiyorum artık yanliz gitmeyecek bende ailesine hiç bir konuda saygi duymayacam hiç bir hakkımıda helal etmeyeceğim ailem duyarsa kötü olur ben malatyaliyim ailemi küçük düşürmemek için sustum bizim halkımızı bilmiyormusunuz herkes birsey diyecek ama yüküm çok ağır oldu araya arkadaşlar girdi hepsi ayrilms diyor eşimin ailesinin istediği ayrılmamız onlarin ekmeğine yağ mi süreyim
En çok boşanma oranı Maltya da zaten , artık boşanma konusunu baya aşmış insanlar , konu sahibi kendisine bahane olarak bulmuş biseyler ..Eşim Malatya'lı çevremde bir sürü Malatya'lı var eşimin sülalede memleketinde boşanma oranları bir hayli fazla..Hiç öyle bağnazlıklarını görmedim boşanma konusundaSiz boşanmak istemiyorsunuz bu sizin kararınız..Bizden ne duymak istiyorsunuz?
Bosanma davası için 1 yedi ay daha beklemeyin suçlu siz çıkarsınız kocanız ihanet etmiş üstüne ailesi sizi istemiyor nasıl mideniz kaldırıyor onadan sana senden ona gidişini elalem neder kafasından cikin aileniz bilsin bilsinki kimin ne olduğunu öğrensin öyle kocayı hadım etmek lazımMerhaba benim sorunum fazla büyük taşıyamıyorum 18 yıllık evliyim eşim le kendi aramızda iyi geçiririz ailesinden kaynaklı genelde sorun çıkar en son yaptıkları fazlaca canımı yaktı eşimle istanbulda yaşıyoruz ailesi k.marasta evlendigimizden beri hep ayrılmamızi istiyorlardı en son 1 buçuk yıldır eşimde Bi değişiklik hissettim sonra araştırmaya başladım ogrendimki bu 2 yıl içinde k.marasta ailesinin haberi olupta benden saklanan 3 çocuklu 1 kadınla beraberlik yaşıyor bu kadindanda kaynana kayinpeder gorumceler hepsi nin bilgisi varmış ve bu konu yu 7 aydır biliyorum hiç kimse bana Bi destekte bulunmadı biz onlarin maddi manevi her sıkıntısından kostuk ben burda kendimi yiyiyorum kendi ailemin haberi yok sakladım saklıyorum da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çıkmaza girdim
İyi bir tazminat ve nafaka alabilirsiniz. Boşanmak en makbulü, ailenizle konuşun bir an evvel ve avukat tutun (av masrafları da eşinize kalır)Merhaba benim sorunum fazla büyük taşıyamıyorum 18 yıllık evliyim eşim le kendi aramızda iyi geçiririz ailesinden kaynaklı genelde sorun çıkar en son yaptıkları fazlaca canımı yaktı eşimle istanbulda yaşıyoruz ailesi k.marasta evlendigimizden beri hep ayrılmamızi istiyorlardı en son 1 buçuk yıldır eşimde Bi değişiklik hissettim sonra araştırmaya başladım ogrendimki bu 2 yıl içinde k.marasta ailesinin haberi olupta benden saklanan 3 çocuklu 1 kadınla beraberlik yaşıyor bu kadindanda kaynana kayinpeder gorumceler hepsi nin bilgisi varmış ve bu konu yu 7 aydır biliyorum hiç kimse bana Bi destekte bulunmadı biz onlarin maddi manevi her sıkıntısından kostuk ben burda kendimi yiyiyorum kendi ailemin haberi yok sakladım saklıyorum da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çıkmaza girdim
Yani bunu bende dicektim ama istatistik bilgim yok.Fakat 3 kişiden biri boşanmış hatta 2.ve 3.evligini yapmışEn çok boşanma oranı Maltya da zaten , artık boşanma konusunu baya aşmış insanlar , konu sahibi kendisine bahane olarak bulmuş biseyler ..
2 yıl arkanızdan yağ sürmüşler zaten siz hala yağ mı süreyim diyorsunuz.Sizin aileniz Bu olaydan en son küçük düşecek insanlar. 2 yıl sadakatsizlik ve zina yapan eşiniz, bu zinaya ortak olan ailesi küçük düşmesi gereken. Asıl bu konu 2 yıl boyunca size gelmemiş kim bilir kimler biliyor siz o adamla olarak ailenizi küçük düşürüyorsunuz. Tabi bu sizin kararınız ya kangrenli bacağı keseceksiniz yada ömür boyu kangren ile yaşamayı göze alacaksınız.Gidersem meydanı onlara bırakırım eşimi gondermiyorum artık yanliz gitmeyecek bende ailesine hiç bir konuda saygi duymayacam hiç bir hakkımıda helal etmeyeceğim ailem duyarsa kötü olur ben malatyaliyim ailemi küçük düşürmemek için sustum bizim halkımızı bilmiyormusunuz herkes birsey diyecek ama yüküm çok ağır oldu araya arkadaşlar girdi hepsi ayrilms diyor eşimin ailesinin istediği ayrılmamız onlarin ekmeğine yağ mi süreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?