Eşim 3 çocuklu bir kadınla beraber

Böyle erkekler de ki sans bizde olsan: Her b* ye, ama karin seninle kalmak icin binbir bahane bulsun. Kadin yapsa namus cinayeti derler sonra
Valla konu sahibi yüz verdikçe kocası tutar kadını kuma diye eve de getirir. Hatta çocukları buna bırakır,o cafe senin,bu mağaza benim gezerler.. Ama kendisi yapmış olsa şu an tv haberlerinde cinayete kurban gitti diye konuşulurdu belki de..
Gerçekten anlamıyorum.

Buraya neden konu açtığınızı anlamadım. .biliyorsunuz herşeyi eşiniz inkar da etmemiş..kim ne derse desin ne yaparsa yapsın size sadakatle yükümlü olan eşiniz ve adam iki yıldır sizi aldatiyor .bu kadar basit .affetmek için bahane arıyorsanız ailesi suçlu diyin .ama gerçekleri sizde biliyorsunuz ve sindiremiyorsunuz olanları. EŞİNİZ SİZİ ALDATTI. Ailesi falan değil eşiniz aldattti . bu arada elinizdeki delillerin altı ay geçerlilik süresi var sonra aldatmayı kabul etmiş oluyorsunuz ve davada kullanmıyorsunuz .bilginiz olsun gerçi pekte kullanmayacağıniz bir bilgi .boşanmanız en doğrusu .bide suç sizde değil ki Malatya'dan sizi suclasinlar .bende güneydoğuluyum ve öyle bir durumda suçlu ben değilim ki niye boşanmaktan cekineyim buda sizin ikinci bahaneniz.

Yağ sürme, kalıbıyla ve yağı nerelerine isterse soksunlar. Meydan mı kalmış bırakılmayacak, 2 yıldır adamın başkası ile beraber olduğu duyulursa ailen sırtını mı sıvazlayacak helal olsun kızımıza, kocası metres tuttu kızımız yine de yuvasını dağıtmadı mı diyecekler. Kadınlar boşanınca kapısının önünde sıra oluşmuyor namusuna yan gözle bakalım, cinsel olarak kullanıp atalım diye.

Siz günah keçisi arıyorsunuz onları da eşinizin ailesi olarak seçmişsiniz. En büyük suçlu eşiniz ondan sonra ona çanak tutan ailesi.
Neredeyse eşim yapmazdı da ailesi teşvik etti deyip kendinizi kandıracaksınız.

Ey sevgili uyeler bugun sizi evli oldugu halde baska memlekette baska kadinla iliskisi olup da 7 aydir susan ve ne yapilmasi gerektigini idrak edememis bir kadin olarak yaratmayan Allah icin ne yaptiniz?
Gidip şükür namazı kılayım ben

Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ya

Ben olayi cözdüm. Annesi eve cagirdi. Yataga bir odaya serdi. Isiklar kapaliydi. Adam yatti ve ertesi sabah kendini ciplak bir vaziyetde o kadinin yaninda buldu. Hepsi kayinvalide komplosu

Gerçekten ne yapmanız gerektiğini bilmiyor musunuz?

Ailenizin size tutumu iyiyse, yanınızda olacak tarzda bir aileyse 1dk durmayın elbette.

Tasmasını salın gitsin...

Yuh malatyalılar asla sizin söylediğiniz gibi değiller, kendi ferasetsizlıginizi kimseye yormayın, ayrıca kocanız çocuk mu sanki onu kandırmışlar da daha göndermiyorsunuz, aman ha bırakmayın daha da bulamazsınız böyle zampara adamı...

En çok boşanma oranı Maltya da zaten , artık boşanma konusunu baya aşmış insanlar , konu sahibi kendisine bahane olarak bulmuş biseyler ..

Bosanma davası için 1 yedi ay daha beklemeyin suçlu siz çıkarsınız kocanız ihanet etmiş üstüne ailesi sizi istemiyor nasıl mideniz kaldırıyor onadan sana senden ona gidişini elalem neder kafasından cikin aileniz bilsin bilsinki kimin ne olduğunu öğrensin öyle kocayı hadım etmek lazım

İyi bir tazminat ve nafaka alabilirsiniz. Boşanmak en makbulü, ailenizle konuşun bir an evvel ve avukat tutun (av masrafları da eşinize kalır)

2 yıl arkanızdan yağ sürmüşler zaten siz hala yağ mı süreyim diyorsunuz.Sizin aileniz Bu olaydan en son küçük düşecek insanlar. 2 yıl sadakatsizlik ve zina yapan eşiniz, bu zinaya ortak olan ailesi küçük düşmesi gereken. Asıl bu konu 2 yıl boyunca size gelmemiş kim bilir kimler biliyor siz o adamla olarak ailenizi küçük düşürüyorsunuz. Tabi bu sizin kararınız ya kangrenli bacağı keseceksiniz yada ömür boyu kangren ile yaşamayı göze alacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…