Ne üzücü ki aptal yerıne konuşmuşsunuz, bosanın ama bosanma davasını acarken haber verme nasılsa evrak gelır hepsının agzına bı guzel et ıcınde bırsey bırakmaMerhaba benim sorunum fazla büyük taşıyamıyorum 18 yıllık evliyim eşim le kendi aramızda iyi geçiririz ailesinden kaynaklı genelde sorun çıkar en son yaptıkları fazlaca canımı yaktı eşimle istanbulda yaşıyoruz ailesi k.marasta evlendigimizden beri hep ayrılmamızi istiyorlardı en son 1 buçuk yıldır eşimde Bi değişiklik hissettim sonra araştırmaya başladım ogrendimki bu 2 yıl içinde k.marasta ailesinin haberi olupta benden saklanan 3 çocuklu 1 kadınla beraberlik yaşıyor bu kadindanda kaynana kayinpeder gorumceler hepsi nin bilgisi varmış ve bu konu yu 7 aydır biliyorum hiç kimse bana Bi destekte bulunmadı biz onlarin maddi manevi her sıkıntısından kostuk ben burda kendimi yiyiyorum kendi ailemin haberi yok sakladım saklıyorum da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çıkmaza girdim
Evet. Ama eltiler evli kalmayıp boşanıyor en azından.. meydan savaşı vermemişler valla helal olsun.
bakın eşinizin ailesinin yaptığı ayıp ama kimse zorla eşinizi birinin koynuna sokamaz. eşimle problemim yok diyorsunuz ama aldatılıyorsunuz daha ne problem olması gerekiyor. yapacağınız şey basit bu adamı boşamakGidersem meydanı onlara bırakırım eşimi gondermiyorum artık yanliz gitmeyecek bende ailesine hiç bir konuda saygi duymayacam hiç bir hakkımıda helal etmeyeceğim ailem duyarsa kötü olur ben malatyaliyim ailemi küçük düşürmemek için sustum bizim halkımızı bilmiyormusunuz herkes birsey diyecek ama yüküm çok ağır oldu araya arkadaşlar girdi hepsi ayrilms diyor eşimin ailesinin istediği ayrılmamız onlarin ekmeğine yağ mi süreyim
kocasi ailesi zoruyla biriyle evlendirmişti çocuğu olmuyor diye kitapta öle yaziyordu..canan tan ın piraye kitabindan firlamiş gibi bir olay
Ne mide amaBu konuda benim Bi günahım yokki onlarin saygısızlığı eşimle sorunumuz yoktu şimdi bitirdim diyor görüşmüyorum diyor
ailesi zoruylamiydi hatirlamiyorum ama oyle bir durum vardi evet.kocasi ailesi zoruyla biriyle evlendirmişti çocuğu olmuyor diye kitapta öle yaziyordu..
Gidersem meydanı onlara bırakırım eşimi gondermiyorum artık yanliz gitmeyecek bende ailesine hiç bir konuda saygi duymayacam hiç bir hakkımıda helal etmeyeceğim ailem duyarsa kötü olur ben malatyaliyim ailemi küçük düşürmemek için sustum bizim halkımızı bilmiyormusunuz herkes birsey diyecek ama yüküm çok ağır oldu araya arkadaşlar girdi hepsi ayrilms diyor eşimin ailesinin istediği ayrılmamız onlarin ekmeğine yağ mi süreyim
Kocişin sana o kadar çok saygılıymış ki, yersen (ki yemişsin) aile baskısıyla pipisini başka yerlerde kullanmış! Hatta senin kendi söylediğine göre, annem çağırdı diye de koşa koşa gitmiş.Bu konuda benim Bi günahım yokki onlarin saygısızlığı eşimle sorunumuz yoktu şimdi bitirdim diyor görüşmüyorum diyor
Hemen delil toplayın sonra oturduğunuz evi yuva olarak şerh düşürün, adamdan donuna kadar alıp 3 çocuklu kadına paket yapın.Merhaba benim sorunum fazla büyük taşıyamıyorum 18 yıllık evliyim eşim le kendi aramızda iyi geçiririz ailesinden kaynaklı genelde sorun çıkar en son yaptıkları fazlaca canımı yaktı eşimle istanbulda yaşıyoruz ailesi k.marasta evlendigimizden beri hep ayrılmamızi istiyorlardı en son 1 buçuk yıldır eşimde Bi değişiklik hissettim sonra araştırmaya başladım ogrendimki bu 2 yıl içinde k.marasta ailesinin haberi olupta benden saklanan 3 çocuklu 1 kadınla beraberlik yaşıyor bu kadindanda kaynana kayinpeder gorumceler hepsi nin bilgisi varmış ve bu konu yu 7 aydır biliyorum hiç kimse bana Bi destekte bulunmadı biz onlarin maddi manevi her sıkıntısından kostuk ben burda kendimi yiyiyorum kendi ailemin haberi yok sakladım saklıyorum da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çıkmaza girdim
Gidersem meydanı onlara bırakırım eşimi gondermiyorum artık yanliz gitmeyecek bende ailesine hiç bir konuda saygi duymayacam hiç bir hakkımıda helal etmeyeceğim ailem duyarsa kötü olur ben malatyaliyim ailemi küçük düşürmemek için sustum bizim halkımızı bilmiyormusunuz herkes birsey diyecek ama yüküm çok ağır oldu araya arkadaşlar girdi hepsi ayrilms diyor eşimin ailesinin istediği ayrılmamız onlarin ekmeğine yağ mi süreyim
Şu mesajdan sonra yazılacak her şey zaman kaybı.Gidersem meydanı onlara bırakırım eşimi gondermiyorum artık yanliz gitmeyecek bende ailesine hiç bir konuda saygi duymayacam hiç bir hakkımıda helal etmeyeceğim ailem duyarsa kötü olur ben malatyaliyim ailemi küçük düşürmemek için sustum bizim halkımızı bilmiyormusunuz herkes birsey diyecek ama yüküm çok ağır oldu araya arkadaşlar girdi hepsi ayrilms diyor eşimin ailesinin istediği ayrılmamız onlarin ekmeğine yağ mi süreyim
Aa ayni şeye bi arkadaşimda ben de gördüm. Ogullari arkadaşimla nikahliyken, oğullarinin hamile biraktiği metresine davullu zurnali düğün yaptilar. Ben tektir heralde ya, yani inşallah filan diyordum, ama degilmis siz de duymuşsunuz benzer olayiBundan eminmisiniz? Benim tanidigim baska kadina davullu zurnali dügün yapmisti evli oldugu halde. Neler görüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?