- 30 Aralık 2009
- 23.878
- 96.074
- 1.123
Eee bize niye sordun :))Gidersem meydanı onlara bırakırım eşimi gondermiyorum artık yanliz gitmeyecek bende ailesine hiç bir konuda saygi duymayacam hiç bir hakkımıda helal etmeyeceğim ailem duyarsa kötü olur ben malatyaliyim ailemi küçük düşürmemek için sustum bizim halkımızı bilmiyormusunuz herkes birsey diyecek ama yüküm çok ağır oldu araya arkadaşlar girdi hepsi ayrilms diyor eşimin ailesinin istediği ayrılmamız onlarin ekmeğine yağ mi süreyim
Meydanı onlara bırakmayın aferin. Deli oğullarını siz güdün, gitsin gelsin kafasına estiğince rahat rahat, siz toplayın ardını. Onlara lazımsınız.Gidersem meydanı onlara bırakırım eşimi gondermiyorum artık yanliz gitmeyecek bende ailesine hiç bir konuda saygi duymayacam hiç bir hakkımıda helal etmeyeceğim ailem duyarsa kötü olur ben malatyaliyim ailemi küçük düşürmemek için sustum bizim halkımızı bilmiyormusunuz herkes birsey diyecek ama yüküm çok ağır oldu araya arkadaşlar girdi hepsi ayrilms diyor eşimin ailesinin istediği ayrılmamız onlarin ekmeğine yağ mi süreyim
Evet sürün. İki üç tane çomar ne diyecek diye kendinizi bitirmek yerine bırakın küçük dünyalarında onlar mutlu olsun. Siz de büyük bir dünya inşa edin kendinize.Gidersem meydanı onlara bırakırım eşimi gondermiyorum artık yanliz gitmeyecek bende ailesine hiç bir konuda saygi duymayacam hiç bir hakkımıda helal etmeyeceğim ailem duyarsa kötü olur ben malatyaliyim ailemi küçük düşürmemek için sustum bizim halkımızı bilmiyormusunuz herkes birsey diyecek ama yüküm çok ağır oldu araya arkadaşlar girdi hepsi ayrilms diyor eşimin ailesinin istediği ayrılmamız onlarin ekmeğine yağ mi süreyim
Ondan ayrılman ısıtıyorlardir muhtemelen o çocuklarda eşinizin. Resmi nikahın var mı? Yoksa nikah o kadında. Nikahın varsa muhtemelen onlada imam nikahı varMerhaba benim sorunum fazla büyük taşıyamıyorum 18 yıllık evliyim eşim le kendi aramızda iyi geçiririz ailesinden kaynaklı genelde sorun çıkar en son yaptıkları fazlaca canımı yaktı eşimle istanbulda yaşıyoruz ailesi k.marasta evlendigimizden beri hep ayrılmamızi istiyorlardı en son 1 buçuk yıldır eşimde Bi değişiklik hissettim sonra araştırmaya başladım ogrendimki bu 2 yıl içinde k.marasta ailesinin haberi olupta benden saklanan 3 çocuklu 1 kadınla beraberlik yaşıyor bu kadindanda kaynana kayinpeder gorumceler hepsi nin bilgisi varmış ve bu konu yu 7 aydır biliyorum hiç kimse bana Bi destekte bulunmadı biz onlarin maddi manevi her sıkıntısından kostuk ben burda kendimi yiyiyorum kendi ailemin haberi yok sakladım saklıyorum da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çıkmaza girdim
Çüs artik..en son 1 buçuk yıldır eşimde Bi değişiklik hissettim sonra araştırmaya başladım ogrendimki bu 2 yıl içinde k.marasta ailesinin haberi olupta benden saklanan 3 çocuklu 1 kadınla beraberlik yaşıyor bu kadindanda kaynana kayinpeder gorumceler hepsi nin bilgisi varmış ve bu konu yu 7 aydır biliyorum hiç kimse bana Bi destekte bulunmadı
Aaa 18 aylik evli sandımElimde sağlam kanıt varsa donuna kadar alırım valla ben 18 yılımı vericem ve bunu öğrenicem... Allah yardımcınız olsun
Aaa ben 18 aylık evlisiniz sandımMerhaba benim sorunum fazla büyük taşıyamıyorum 18 yıllık evliyim eşim le kendi aramızda iyi geçiririz ailesinden kaynaklı genelde sorun çıkar en son yaptıkları fazlaca canımı yaktı eşimle istanbulda yaşıyoruz ailesi k.marasta evlendigimizden beri hep ayrılmamızi istiyorlardı en son 1 buçuk yıldır eşimde Bi değişiklik hissettim sonra araştırmaya başladım ogrendimki bu 2 yıl içinde k.marasta ailesinin haberi olupta benden saklanan 3 çocuklu 1 kadınla beraberlik yaşıyor bu kadindanda kaynana kayinpeder gorumceler hepsi nin bilgisi varmış ve bu konu yu 7 aydır biliyorum hiç kimse bana Bi destekte bulunmadı biz onlarin maddi manevi her sıkıntısından kostuk ben burda kendimi yiyiyorum kendi ailemin haberi yok sakladım saklıyorum da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çıkmaza girdim
Malatya yi boşuna gömmesin doğudaki kültür düzeyi yüksek şehirlerinden biri öyle namus cinayeti olacak boşandı diye insan gömecek bir yer değil. Benim memleketim de doğuda. Bizde de boşanma artık normal geçsinler artık doğunun adını karalamayi. İki halam boşandı benim. Kime ne ki. Saçma sapan nedenlerle adamların g.t yapışıp doguliyik demeyi kessinler.Boşuna ailesinin ekmeği, Malatya’nın kültürel durumu vs diyeceğinize gönlüm yok boşanmaya de geç yani… Boşanma ile küçük düşeceğini düşünen birinin aldatılmayı kabul ederek küçük düşmeyeceğine inanması da baya komik geldi.
Yapacağınız şey belli zaten boşanın nasıl o adamın yanında durulur öyle ailenin yanında ayrılın kurtulun o ailedenMerhaba benim sorunum fazla büyük taşıyamıyorum 18 yıllık evliyim eşim le kendi aramızda iyi geçiririz ailesinden kaynaklı genelde sorun çıkar en son yaptıkları fazlaca canımı yaktı eşimle istanbulda yaşıyoruz ailesi k.marasta evlendigimizden beri hep ayrılmamızi istiyorlardı en son 1 buçuk yıldır eşimde Bi değişiklik hissettim sonra araştırmaya başladım ogrendimki bu 2 yıl içinde k.marasta ailesinin haberi olupta benden saklanan 3 çocuklu 1 kadınla beraberlik yaşıyor bu kadindanda kaynana kayinpeder gorumceler hepsi nin bilgisi varmış ve bu konu yu 7 aydır biliyorum hiç kimse bana Bi destekte bulunmadı biz onlarin maddi manevi her sıkıntısından kostuk ben burda kendimi yiyiyorum kendi ailemin haberi yok sakladım saklıyorum da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çıkmaza girdim
Ailenin alkis tutacağını sanmam kucuk bir belde ise onlar da elalem ne der korkusu olur. Kv kp zaten konusan biri değil belli ki onların bu konuda ne düşündüğünü bile bilmiyordur. Hic bir ana baba evladı kotu olsun huzursuz olsun yuvasını yiksin ister mi bilmeme eger istiyorsa da aklından şüphe ederim.Ne ilginç bir konu. 18 yıl da benimsenmemis ,kabulenilmemis evlilik. Evli oğlunun 3 cocuklu bir kadınla beraber yaşamasına alkış tutan bir aile (genelde erkek anneleri böyle şeyleri sevmez halbuki)... Çocuğunuz var mi? Bir de kadının cocuklari kaç yaşlarında. Onlar eşinizin çocuğu olmasin
Evet. Ama eltiler evli kalmayıp boşanıyor en azından.. meydan savaşı vermemişler valla helal olsun.Muhtemelen sülale serefsiz..
7 aydır neden duruyorsunuz?Bılıp susan ınsanların 7 aydır ne gıbı bı desteği olabılırkı sızee?bu konu yu 7 aydır biliyorum hiç kimse bana Bi destekte bulunmadı
Bu kafa daha çok aldatılırGidersem meydanı onlara bırakırım eşimi gondermiyorum artık yanliz gitmeyecek bende ailesine hiç bir konuda saygi duymayacam hiç bir hakkımıda helal etmeyeceğim ailem duyarsa kötü olur ben malatyaliyim ailemi küçük düşürmemek için sustum bizim halkımızı bilmiyormusunuz herkes birsey diyecek ama yüküm çok ağır oldu araya arkadaşlar girdi hepsi ayrilms diyor eşimin ailesinin istediği ayrılmamız onlarin ekmeğine yağ mi süreyim
Gidersem meydanı onlara bırakırım eşimi gondermiyorum artık yanliz gitmeyecek bende ailesine hiç bir konuda saygi duymayacam hiç bir hakkımıda helal etmeyeceğim ailem duyarsa kötü olur ben malatyaliyim ailemi küçük düşürmemek için sustum bizim halkımızı bilmiyormusunuz herkes birsey diyecek ama yüküm çok ağır oldu araya arkadaşlar girdi hepsi ayrilms diyor eşimin ailesinin istediği ayrılmamız onlarin ekmeğine yağ mi süreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?