Eşim 30 kişiyi engellemiş

Yani. Iste kurt giriyor bi yerlerimizden duramiyoruz:KK48:Hic gerek yok boyle kavgalara ya :KK51:
Keske herkes sakin olsa boyle sapsakin.
Adam gecmisten demis iste niye zorlarsin ki:KK51:
Konu sahibi de bossssu bosuna kufur yemis buna uzuldum.

Kesinlikle birde soğutur iyice kendinden ve iter de adamı. Küfür etmesi çok yanlış ama darlamışsa bilemiyorum yani.

Benim de telefonumda yaklasik 20 kisi engelli, bir cogunun rehber kaydini da silmişim, hangi numara kime ait bilmiyorum. Benim gibi kendini bildi bileli ayni numarayi kullanan insanlar icin bence gayet normal.

Bunlarin hepsi de eski arkadaslarim ya densizlik yaptılar ya da kotu gunumde yanimda olmadilar, ya da fazla beklenti icindelerdi sıkıldım sildim. Kolay insan silerim, kimse benden degerli degildir, elalem ego tatmin edecek diye kendimi üzüp geremem.

E kendini dusun sen de engelliyomussun, ne dicez sorana djdjdj bana bu konuda catan adama isine bak derdim.

Benim aklıma gelmez engelli listesine bakmak çünkü engellenmiş kişiler ilgi alanım da olmaz. 10 yıllık hesap yada 10 yıllık hat be cancağızım kim kimdi kim hatırlar derim. 😂

Merhaba arkadaşlar çok canım sıkkın. Eşimin telefonunu karıştırdım ve ayarlardan 30 farklı numarayı engellediğini gördüm bu ne dedim. Cevap vermedi önce. Tekrar sorunca ne karıştırıyon evlilik öncesi şeyler dedi ama içime şüphe düştü nedense. Onunla konuşmuyorum eşimde bana ağır bir küfür etti trip atıyorum diye. Sizce normal mi ? Bu kadar kişiyi bir insan neden engeller ki? Hepsi kadın mıydı kafamda deli sorular 😔 2.5 yıllık evliliğiz ilk kez böyle bir şey geldi başıma fikir verin lütfen nasıl davranayım malesef kıskanç bir yapım da var...
Başlığı okuyunca ohaa dedim
Kadınlar yazmak için ölüp bitiyormu da engellemiş
Bu insanlrın tipini çok merak ediyorum yaaa offt

Hepsi kadin, konusup konusup engellemiş.
Ayrica size insan gibi bile davranmiyor
eee bosanacak misiniz?
Tabi ki hayır. Adamın bir haltlar yediği aşikar ve küfür ediyor ama konu sahibi yatakta basmalı kanıtlamak için. 3-5 değil, 30 kişi. Şaka gibi. Adamın maşallahı var. Geniş bir kitleye hitap ediyor abimiz.

Tabi ki hayır. Adamın bir haltlar yediği aşikar ve küfür ediyor ama konu sahibi yatakta basmalı kanıtlamak için. 3-5 değil, 30 kişi. Şaka gibi. Adamın maşallahı var. Geniş bir kitleye hitap ediyor abimiz.
benimki ironi idi ya, sanmiyorum ki 30 tane kadin bulsun o tip😂

Fazla tepki vermişsin. Mesela bende de çok engelli var ama eşimi göz ucuyla bile aldatmamıştım. Çocuklarımın babası olacak adi de bir tane bile engellenmiş biri yoktu. Sosyal medya da dahil. Önüne gelenle aldatmış beni!
Ben en ufak canımı sıkan düşüncesini beğenmediğim kimse engeli basarım yani.
Ama küfür çok çirkin olmuş. Bence sessiz kalıp 30 kişi 31 olacak mı ona bakmalıydın. Tribe devam et bari de en azından küfür için özür dilesin

benimki ironi idi ya, sanmiyorum ki 30 tane kadin bulsun o tip😂
Oooo, benim eski kocam 200 e yakın kaıdnla konuşmuş. Ben tek tek saymıştım boşanma öncesiz. 200 ü geçiyordu hatta .sohbet sitelerine girince günde 3-5 tane bile buluyorlarmış. Ben acı bir tecrübe yaşadım malesef. Konu sahibi yazınca da direk aklıma bu geldi

Oooo, benim eski kocam 200 e yakın kaıdnla konuşmuş. Ben tek tek saymıştım boşanma öncesiz. 200 ü geçiyordu hatta .sohbet sitelerine girince günde 3-5 tane bile buluyorlarmış. Ben acı bir tecrübe yaşadım malesef. Konu sahibi yazınca da direk aklıma bu geldi
iğrenç bir durum ya!

Back
X