Eşim 30 kişiyi engellemiş

17 kişiyi engellemişim konuyu okuyunca farkettim.
Kimdir nedir bilmiyorum ne zaman engel attığımı da hatırlamıyorum.
Niye bu kadar şüphecisiniz?
Eşiniz ağır küfür edecek kadar hanzo evet ama sizde çok normal gelmediniz üzgünümm.

Merhaba arkadaşlar çok canım sıkkın. Eşimin telefonunu karıştırdım ve ayarlardan 30 farklı numarayı engellediğini gördüm bu ne dedim. Cevap vermedi önce. Tekrar sorunca ne karıştırıyon evlilik öncesi şeyler dedi ama içime şüphe düştü nedense. Onunla konuşmuyorum eşimde bana ağır bir küfür etti trip atıyorum diye. Sizce normal mi ? Bu kadar kişiyi bir insan neden engeller ki? Hepsi kadın mıydı kafamda deli sorular 😔 2.5 yıllık evliliğiz ilk kez böyle bir şey geldi başıma fikir verin lütfen nasıl davranayım malesef kıskanç bir yapım da var...
Nooldu da oralara kadar baktınız, motive sebebiniz neydi. Geçmiş ise geçmişte kalmalıdır. Kimse istemez böyle şeyleri konuşmayı bence

Birşeyle uğraşıyordu daha öncesinde gördüm ve bakmak istedim keşke bakmasaydim şuan yüzünü bile göresim yok
Ben eşimin telefonunu elime alınca hemen trendyol dan alışveriş yapıp gelen aktivasyon kodunu giriyorum. 😄😄 boşverin yaa geçmiş ise takılmayın ne güzel engellemiş işte. Kıskançlık tadında güzel bence. Bende kıskanırım eşimi ama sizinki gibi yapsam eşim bana da tepki gösterir yani 💩 kurcalarsan kokar der .😄😄

Bir insanın engelli listesine kadar bakmak nasıl bir güvensizliğin veya özgüvensizliğin örneğidir ki???
Şimdi ne yapacaksınız inanacak mısınız?
Yoksa bazıları sonradan konuşup engellediği kişiler olabilir mi diyeceksiniz?
Ne oldu şimdi trip yapınca mesela?
Eşiniz küfürbazmış kadına da küfür ediyor onu anladınız sadece

Bir insanın engelli listesine kadar bakmak nasıl bir güvensizliğin veya özgüvensizliğin örneğidir ki???
Şimdi ne yapacaksınız inanacak mısınız?
Yoksa bazıları sonradan konuşup engellediği kişiler olabilir mi diyeceksiniz?
Ne oldu şimdi trip yapınca mesela?
Eşiniz küfürbazmış kadına da küfür ediyor onu anladınız sadece

Anasını satim millet burada herhangi bir yorum yaparken beynini evinin kapısının dışında bırakıyor yemin ederim. Kadın bakmış mı bakmış. Yok niye baktın yok o niye küfür etti. Olmuş işte. Kadın olanı anlatmış. Milletin fikri yok sadece yazmak için yazıyorlar.
Aşko bana kalırsa her zaman dediğim gibi eğer kocayı boşamak gibi bir niyetin yoksa özel alanına çok girmeyeceksin. Bir haltlar yiyorsa zaten o senin karşına çıkar. Affedeceğin konuları tartışma haline getirmek sadece adamda "zaten affediyor" izlenimi yaratır. Küfür konusunda her zaman küfür eden biri mi? Eğer öyleyse önlem için geç kalmış olabilirsin ama eğer ilk kez oluyorsa kesinlikle tavrını koymanı ve engellenenler yerine küfür konusunda asla alttan almamanı tavsiye ederim. Çünkü hattı kaç yıllık bilemeyiz. Belki çok uzun yıllardır kullanıyordur. Mesela ben ilk telefon kullanmaya başladığımdan beri bu dört ya da beşinci hattım. Hâlâ ilk ya da ikinci hattımı kullanıyor olsaydım benim engellenenler listesi enişteyi ikiye katladı. O yüzden uzatma derim.

Anasını satim millet burada herhangi bir yorum yaparken beynini evinin kapısının dışında bırakıyor yemin ederim. Kadın bakmış mı bakmış. Yok niye baktın yok o niye küfür etti. Olmuş işte. Kadın olanı anlatmış. Milletin fikri yok sadece yazmak için yazıyorlar.
Aşko bana kalırsa her zaman dediğim gibi eğer kocayı boşamak gibi bir niyetin yoksa özel alanına çok girmeyeceksin. Bir haltlar yiyorsa zaten o senin karşına çıkar. Affedeceğin konuları tartışma haline getirmek sadece adamda "zaten affediyor" izlenimi yaratır. Küfür konusunda her zaman küfür eden biri mi? Eğer öyleyse önlem için geç kalmış olabilirsin ama eğer ilk kez oluyorsa kesinlikle tavrını koymanı ve engellenenler yerine küfür konusunda asla alttan almamanı tavsiye ederim. Çünkü hattı kaç yıllık bilemeyiz. Belki çok uzun yıllardır kullanıyordur. Mesela ben ilk telefon kullanmaya başladığımdan beri bu dört ya da beşinci hattım. Hâlâ ilk ya da ikinci hattımı kullanıyor olsaydım benim engellenenler listesi enişteyi ikiye katladı. O yüzden uzatma derim.
Sanırım 15 yaşından beri falan kullanıyor bu hattı😬

Back
X