- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.030
- 468
- Konu Sahibi birbebeannesi
O sinirle saydı mı cidden en çok orası kaldı aklımda.Boşanmayacaksan kurcalama herifin telefonunu ya.
Otuz kişi.
30.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O sinirle saydı mı cidden en çok orası kaldı aklımda.Boşanmayacaksan kurcalama herifin telefonunu ya.
Saymış demek ki hemşirem de niye bu adamların telefonlarını kurcalarlar bilmiyorum.Arayan buluyor işte bir şeylerO sinirle saydı mı cidden en çok orası kaldı aklımda.
Otuz kişi.
30.
30 kişiyi filan bir kenara koyun da, size küfür eden bir adamla aynı yastığa nasıl baş koyuyorsunuz onu bir düşünün.Merhaba arkadaşlar çok canım sıkkın. Eşimin telefonunu karıştırdım ve ayarlardan 30 farklı numarayı engellediğini gördüm bu ne dedim. Cevap vermedi önce. Tekrar sorunca ne karıştırıyon evlilik öncesi şeyler dedi ama içime şüphe düştü nedense. Onunla konuşmuyorum eşimde bana ağır bir küfür etti trip atıyorum diye. Sizce normal mi ? Bu kadar kişiyi bir insan neden engeller ki? Hepsi kadın mıydı kafamda deli sorular2.5 yıllık evliliğiz ilk kez böyle bir şey geldi başıma fikir verin lütfen nasıl davranayım malesef kıskanç bir yapım da var...
Benim de var bir sürü engelli kişi telefonumda. Daha dün bir numara engelledim, İzmir alan kodu ile arıyor.Saymış demek ki hemşirem de niye bu adamların telefonlarını kurcalarlar bilmiyorum.Arayan buluyor işte bir şeyler.
Aman o filmciler benim de peşime düştüler, ha bire arayıp duyuyorlar. Bir star olmadığımız kaldı hemşiremBenim de var bir sürü engelli kişi telefonumda. Daha dün bir numara engelledim, İzmir alan kodu ile arıyor.
Dizilerde oynamak ister misiniz diyen bir bant kaydı
Sizin benim oyunculuğuna paranız yetmez bi kere dedim içimden. Engelledim.
Eski kaynımdan tut da, kaynanamın bakıcısı, beş yıl önceki tepeme halı çırpan apartman üst komşuma kadar herkes olabilir engelli.
Ne bileyim herkes potansiyel kadın/erkek değil ki.
Nice saçma sapan insan var içlerinde.
Sen kabul et de ben de balkondan son ses dinleyeyim "ablan star bebeyim" diyeAman o filmciler benim de peşime düştüler, ha bire arayıp duyuyorlar. Bir star olmadığımız kaldı hemşirem.
Onu ima etmemiş ki acaba birileriyle yazıştı da sonra onlar konu sahibi mesajları görmesin öğrenmesin o kisiyi diye mesaj atamasınlar diye engellemiş olabilir diyorAklınız fikriniz uçkur herkes kocanın peşinde
Önemli olan engelli listesindeki sayının düşüp artması. Sayı sabitse sıkıntı yok bence, önceden engellemiştirMerhaba arkadaşlar çok canım sıkkın. Eşimin telefonunu karıştırdım ve ayarlardan 30 farklı numarayı engellediğini gördüm bu ne dedim. Cevap vermedi önce. Tekrar sorunca ne karıştırıyon evlilik öncesi şeyler dedi ama içime şüphe düştü nedense. Onunla konuşmuyorum eşimde bana ağır bir küfür etti trip atıyorum diye. Sizce normal mi ? Bu kadar kişiyi bir insan neden engeller ki? Hepsi kadın mıydı kafamda deli sorular2.5 yıllık evliliğiz ilk kez böyle bir şey geldi başıma fikir verin lütfen nasıl davranayım malesef kıskanç bir yapım da var...
evet kadındı hepsi erkeği niye engellesin ki ya geçmişi kurcalamayın bırakın geçmişte kalsınMerhaba arkadaşlar çok canım sıkkın. Eşimin telefonunu karıştırdım ve ayarlardan 30 farklı numarayı engellediğini gördüm bu ne dedim. Cevap vermedi önce. Tekrar sorunca ne karıştırıyon evlilik öncesi şeyler dedi ama içime şüphe düştü nedense. Onunla konuşmuyorum eşimde bana ağır bir küfür etti trip atıyorum diye. Sizce normal mi ? Bu kadar kişiyi bir insan neden engeller ki? Hepsi kadın mıydı kafamda deli sorular2.5 yıllık evliliğiz ilk kez böyle bir şey geldi başıma fikir verin lütfen nasıl davranayım malesef kıskanç bir yapım da var...
Ne alakası var? Erkeği de engelleyebilir. Farklı sebeplerle tartıştığı, anlaşamadığı birileri varsa engellemiştir. İlla hepsi kadın olacak diye bir kural yok.evet kadındı hepsi erkeği niye engellesin ki ya geçmişi kurcalamayın bırakın geçmişte kalsın
30 tane erkeği de engellemezNe alakası var? Erkeği de engelleyebilir. Farklı sebeplerle tartıştığı, anlaşamadığı birileri varsa engellemiştir. İlla hepsi kadın olacak diye bir kural yok.
Offff hepsinin kadın olduğu garanti değil diyorum. Hepsi erkek diye bir şey mi dedim?30 tane erkeği de engellemezyahu hangi çağda yaşıyoruz erkekleri tanımıyor musunuz?
bende hepsi kadın demedim iyi okuOffff hepsinin kadın olduğu garanti değil diyorum. Hepsi erkek diye bir şey mi dedim?
Ay benim de aklıma gelmemişti hiç ama ben de bakıcam ilk fırsatta. KK beni paranoyak yaptıBenim aklıma gelmez engelli listesine bakmak çünkü engellenmiş kişiler ilgi alanım da olmaz. 10 yıllık hesap yada 10 yıllık hat be cancağızım kim kimdi kim hatırlar derim.![]()
Ay benim de aklıma gelmemişti hiç ama ben de bakıcam ilk fırsatta. KK beni paranoyak yaptı![]()
Ay benim de aklıma gelmemişti hiç ama ben de bakıcam ilk fırsatta. KK beni paranoyak yaptı![]()