Eşim 30 kişiyi engellemiş

Merhaba arkadaşlar çok canım sıkkın. Eşimin telefonunu karıştırdım ve ayarlardan 30 farklı numarayı engellediğini gördüm bu ne dedim. Cevap vermedi önce. Tekrar sorunca ne karıştırıyon evlilik öncesi şeyler dedi ama içime şüphe düştü nedense. Onunla konuşmuyorum eşimde bana ağır bir küfür etti trip atıyorum diye. Sizce normal mi ? Bu kadar kişiyi bir insan neden engeller ki? Hepsi kadın mıydı kafamda deli sorular 😔 2.5 yıllık evliliğiz ilk kez böyle bir şey geldi başıma fikir verin lütfen nasıl davranayım malesef kıskanç bir yapım da var...
30 kişiyi filan bir kenara koyun da, size küfür eden bir adamla aynı yastığa nasıl baş koyuyorsunuz onu bir düşünün.

Saymış demek ki hemşirem de niye bu adamların telefonlarını kurcalarlar bilmiyorum.Arayan buluyor işte bir şeyler🥲.
Benim de var bir sürü engelli kişi telefonumda. Daha dün bir numara engelledim, İzmir alan kodu ile arıyor.
Dizilerde oynamak ister misiniz diyen bir bant kaydı😅
Sizin benim oyunculuğuma paranız yetmez bi kere dedim içimden. Engelledim.
Eski kaynımdan tut da, kaynanamın bakıcısı, beş yıl önceki tepeme halı çırpan apartman üst komşuma kadar herkes olabilir engelli.
Ne bileyim herkes potansiyel kadın/erkek değil ki.
Nice saçma sapan insan var içlerinde.

Son düzenleme:
Benim de var bir sürü engelli kişi telefonumda. Daha dün bir numara engelledim, İzmir alan kodu ile arıyor.
Dizilerde oynamak ister misiniz diyen bir bant kaydı😅
Sizin benim oyunculuğuna paranız yetmez bi kere dedim içimden. Engelledim.
Eski kaynımdan tut da, kaynanamın bakıcısı, beş yıl önceki tepeme halı çırpan apartman üst komşuma kadar herkes olabilir engelli.
Ne bileyim herkes potansiyel kadın/erkek değil ki.
Nice saçma sapan insan var içlerinde.
Aman o filmciler benim de peşime düştüler, ha bire arayıp duyuyorlar. Bir star olmadığımız kaldı hemşirem🤩😂😂.

valla simdi baktım 70 kişi engelli. geçmişte konuştuğum üslubu laçka olan bir gün yazarsa nişanlımın rahatsız olabileceği herkesi engelledim. nişanlım niye engelledin diye sorun çıkartırsa da sorunun alasını görür, hak etmiş olur çünkü. engellemişim daha ne istiyor.

Benim eski hattımda 200 kişi kayıtlıydı. Yeni hattımda 15 falan. Hiç biriyle bir alakam kalmamış ki engellemişim daha yüzlerine bakmam. Ne güzel engellemiş işte😅😃

Merhaba arkadaşlar çok canım sıkkın. Eşimin telefonunu karıştırdım ve ayarlardan 30 farklı numarayı engellediğini gördüm bu ne dedim. Cevap vermedi önce. Tekrar sorunca ne karıştırıyon evlilik öncesi şeyler dedi ama içime şüphe düştü nedense. Onunla konuşmuyorum eşimde bana ağır bir küfür etti trip atıyorum diye. Sizce normal mi ? Bu kadar kişiyi bir insan neden engeller ki? Hepsi kadın mıydı kafamda deli sorular 😔 2.5 yıllık evliliğiz ilk kez böyle bir şey geldi başıma fikir verin lütfen nasıl davranayım malesef kıskanç bir yapım da var...
Önemli olan engelli listesindeki sayının düşüp artması. Sayı sabitse sıkıntı yok bence, önceden engellemiştir

evet kadındı hepsi erkeği niye engellesin ki ya geçmişi kurcalamayın bırakın geçmişte kalsın

evet kadındı hepsi erkeği niye engellesin ki ya geçmişi kurcalamayın bırakın geçmişte kalsın
Ne alakası var? Erkeği de engelleyebilir. Farklı sebeplerle tartıştığı, anlaşamadığı birileri varsa engellemiştir. İlla hepsi kadın olacak diye bir kural yok.

Ben de eski erkek arkadaşımda bir sürü engelli numara görmüştüm. Içinde maşallah her ülkeden bir örnek vardı. Bir sürü akla gelmez şeyler sıraladı eskiler bilmem ne diye. Bu kadar çok kişi engellemiş biri güvenilmez gelmiyor insana.
Ben huzursuz olmuştum. Haksız da değilmişim gerçi neyse siz büyütmeyin. Evlisiniz zaten 2 buçuk sene geçmiş

whatsappımda 45 kişi engelliymiş
normal aramalardan da bi 33 kişi engelli
yani whatsapptakilerin bir kısmı eski flört ama bi kısmı da gereksiz hatta
çoğunda fotoğraf da yok ve asla tanımıyorum sadece numaradan da kim olduklarını
içlerinde eski ev sahibim var, eski apartmanın görevlisi var
mesela o apartman görevlisi, taşınalı 2 sene olmasına rağmen aramıştı, açmayıp engellemiştim (geçen sene oldu bu)
tatilde tuttuğum pansiyondan memnun kalmadığım için ayrıldıktan sonra sahibini engellemiştim
geçenlerde sarı sitede bir ilan sahibine mesaj attım site üzerinden, yarım saat sonra telefon çaldı
kontrol ettim, site üzerinden mesaj attığım adam. tak diye engelledim tabii ki
ihbar tazminatımın üzerine yatan ve seneler sonra alakasız bir konuda
pişkin pişkin whatsapptan yazan eski patronumu da engellemiştim mesela
yani bir sürü gereksiz numarada var engellediğim
16 senedir aynı numarayı kullanıyorum

Ay benim de aklıma gelmemişti hiç ama ben de bakıcam ilk fırsatta. KK beni paranoyak yaptı :rolleyes:

Kk ye bakınca hislerime tercüman olmuşsun seviyorum burayı yine de gözümüzü her yönden açan forum 😂😂😂 engelli listesi bence en gereksiz yer bildiğin mezarlık çünkü. Kalkıp konuşup konuşup engellicek hali yok hiçbir kadın bunu kabullenmez.

Back
X