- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi birbebeannesi
-
Yani. Iste kurt giriyor bi yerlerimizden duramiyoruzHic gerek yok boyle kavgalara ya
Keske herkes sakin olsa boyle sapsakin.
Adam gecmisten demis iste niye zorlarsin ki
Konu sahibi de bossssu bosuna kufur yemis buna uzuldum.
E kendini dusun sen de engelliyomussun, ne dicez sorana djdjdj bana bu konuda catan adama isine bak derdim.Kesinlikle birde soğutur iyice kendinden ve iter de adamı. Küfür etmesi çok yanlış ama darlamışsa bilemiyorum yani.
E kendini dusun sen de engelliyomussun, ne dicez sorana djdjdj bana bu konuda catan adama isine bak derdim.
Başlığı okuyunca ohaa dedimMerhaba arkadaşlar çok canım sıkkın. Eşimin telefonunu karıştırdım ve ayarlardan 30 farklı numarayı engellediğini gördüm bu ne dedim. Cevap vermedi önce. Tekrar sorunca ne karıştırıyon evlilik öncesi şeyler dedi ama içime şüphe düştü nedense. Onunla konuşmuyorum eşimde bana ağır bir küfür etti trip atıyorum diye. Sizce normal mi ? Bu kadar kişiyi bir insan neden engeller ki? Hepsi kadın mıydı kafamda deli sorular2.5 yıllık evliliğiz ilk kez böyle bir şey geldi başıma fikir verin lütfen nasıl davranayım malesef kıskanç bir yapım da var...
Tabi ki hayır. Adamın bir haltlar yediği aşikar ve küfür ediyor ama konu sahibi yatakta basmalı kanıtlamak için. 3-5 değil, 30 kişi. Şaka gibi. Adamın maşallahı var. Geniş bir kitleye hitap ediyor abimiz.Hepsi kadin, konusup konusup engellemiş.
Ayrica size insan gibi bile davranmiyor
eee bosanacak misiniz?
benimki ironi idi ya, sanmiyorum ki 30 tane kadin bulsun o tipTabi ki hayır. Adamın bir haltlar yediği aşikar ve küfür ediyor ama konu sahibi yatakta basmalı kanıtlamak için. 3-5 değil, 30 kişi. Şaka gibi. Adamın maşallahı var. Geniş bir kitleye hitap ediyor abimiz.
Kocam diye herhalde gözüme yakışıklı geliyor ama yakışıklı yani işte idare ederBaşlığı okuyunca ohaa dedim
Kadınlar yazmak için ölüp bitiyormu da engellemiş
Bu insanlrın tipini çok merak ediyorum yaaa offt
Yok abla bunun için niye boşanayım küçücük bebeğim var ona yazıkBoşanmayacaksan kurcalama herifin telefonunu ya.
Oooo, benim eski kocam 200 e yakın kaıdnla konuşmuş. Ben tek tek saymıştım boşanma öncesiz. 200 ü geçiyordu hatta .sohbet sitelerine girince günde 3-5 tane bile buluyorlarmış. Ben acı bir tecrübe yaşadım malesef. Konu sahibi yazınca da direk aklıma bu geldibenimki ironi idi ya, sanmiyorum ki 30 tane kadin bulsun o tip
Küfür etmesi çok kötü, hep böyle mi bu adam? Telefondan daha önemli olan sorun bu bence.Yok abla bunun için niye boşanayım küçücük bebeğim var ona yazık
2.5 yılda toplam 5 kere falan etmiştir. Galiba fazla üstüne gittim. Şuan aldatmış gibi davrandım birazKüfür etmesi çok kötü, hep böyle mi bu adam? Telefondan daha önemli olan sorun bu bence.
iğrenç bir durum ya!Oooo, benim eski kocam 200 e yakın kaıdnla konuşmuş. Ben tek tek saymıştım boşanma öncesiz. 200 ü geçiyordu hatta .sohbet sitelerine girince günde 3-5 tane bile buluyorlarmış. Ben acı bir tecrübe yaşadım malesef. Konu sahibi yazınca da direk aklıma bu geldi
İnşallah30 kişi eşinizin size nasıl küfür ettiğini bilse 25i kendisi engeller zaten bu tipi. Kaldı 5 kişi. Onlar da eski sevgilileridir inşallah. Tek derdiniz bu ya
Ay kötü bir durum yaOooo, benim eski kocam 200 e yakın kaıdnla konuşmuş. Ben tek tek saymıştım boşanma öncesiz. 200 ü geçiyordu hatta .sohbet sitelerine girince günde 3-5 tane bile buluyorlarmış. Ben acı bir tecrübe yaşadım malesef. Konu sahibi yazınca da direk aklıma bu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?