Eşim 5. Kez ALDATTI.....

Onlar geçici sen kalıcısın kocanı üç beş o... için terketme yuvana sahip çık
Boşan demek kolay ama mücadele etmek önemlisi
Ailene sahip çık
Erkek milleti düşünmüyor çünkü
Mücadele edeceksinnnn yuvanııııı dağıtma
Hakkın yok 3 yaşında bir bebeği seni ve onu seven babasından ayırmayaaaaa

Gerçekten boyle mi düşünüyorsun? Her seyi geç ya hastalik bulaşırsa??
Ya ben en iyisi yatayım bir daha bu tarz konulara bakmayacağım.

Valla konuyu okumadim bile sadece sunu soylemek istiyorum
Bu azgin tekeden bi cacik olmaz buna bir sap icir.
Saka bir yana dikkat ette sana bir hastalik bulastirmasin
Nasil birdaha bu adama yzklasicdksin cok korkunc
Test yaptir affedeceksen
Iyisi yol ver gitsin

5 senin bildigindir birkactanede hissetmediklerini ekle 8 vardir rahat neyse bosanmayacaksan sık sık dr kontrollerini yaptir hatta acik acikta soyle druna kocamin aldattigindan supheleniyorum testlerimi ona gore yapin diye,aman kendine dikkat et bebede baba yok zaten birde Allah korusun annesine bise olmasin

alışkanlık olmuş canım 1 olur hata dersin bir şekilde tamam da sizinki abartmış artık hata değil tercih olmuş 5 nedir ya pes size de pes vallahi hala ...

Canim psikoloğa git bak benn de yapamadım bende aldatildim ayrıca şiddet de görüyorum 6 aylik bebegim varr her gün ölmek istiyorum amaa maalesef bende üni mezunu meslek sahibi olduğum halde cesaret edemedim
Canım benim durum feci....gecen yaz aldattığı kızla ciddi ciddi sevgili olmuştu yanında çalışan elemanı düşün...ben kızımla ofise gidip geliyordum gözümün içine baka baka aldatmışlar beni...sonra olayı ortaya çıkardım boşanacaktım kızıda işten attı bir sürü olaylar ailer araya girdi tövbeler etti....ve o kız bana sosyal medyadan kocan seni sevmiyo vs gibi çok can yakıcı şeyler yazmıştı....onla ilişkisini bitirdi....1 sene sonr yine o kızla birlikte olmaya başlamış....biraz önce cebine baktım....telefon kapalıyken aradığınız kişiye duan ulaşılıyor diye telefonuna mesaj gelmis kiz aramis....yine o kızla olması çok yaktı canımı en büyük düşmanımla düşün....o yüzden kesinlikle karar verdim boşanicam.....Allah seninde yardımcın olsun lütfen cesaret edip bitirelim artik

Fazlasiyla cesaretlenmis olman lazim busuru kadin buraya ayni seyleri yazdi.umarim bir sonraki konun "esim beni 6. Kez aldatti " yerine " o sapiktan bosandim" olur
Bu adam ölene kadar aldatır seni
Yapıcak birsey yok ya çekicen susup yada boşanıcan.düzelir falan diye bekleme
Baxı erkekler böyle evli olup bekarmış gibi yaşıyor.
Boşanicam bunun değişeceği yok

Sizde aldatıldınız muhtemelen.
Başka bi kadının koynundan çıkıp gelen adamla aynı yatağa nasıl giriyorsunuz?
Tekrar o canım cicim kısmına nasıl geçiliyo?
Siz aynı şeyi yapsanız kocanın tepkisi ne olurdu?

biraz daha beklerseniz o sizi boşayacak.
hem kızınız değil siz boşanacaksınız. sonuç olarak babasını illaki görecek bu çocuk. yapmayın lütfen..
nasıl kaldırıyorsunuz onca şeyi ben anlamıyorum.

Acaba sadece 5 mi? Bekara karı boşamak kolay biliyorum ama siz bu şekilde tepkisiz kalırsanız o sayı her gün artmaya devam eder. Adamın mizacı bu demek.

Çocuk için katlanıyorsunuz tamam ama inanın bana anne baba ayrı büyümüş biri olarak söylüyorum bunu, babam bizim yanımızda değildi ama çocukluğum çok huzurlu geçti. Üstelik benim babam bizimle ilgili bile değildi düşünün. Siz ayrılınca babası kıza düşkünse ondan uzak kalmaz herhalde.

Size benzer bir örnek de, eniştem teyzemi her yaz aldatıp evden kovardi, teyzem çocukları üniversite çağına gelene kadar cesaret edemedi ayrılmaya. Her yaz bize kaçarlardi. Kuzenim 30'undan fazla kocaman adam oldu hala babasına nefret kusar, kız kardeşi düğününe bile davet etmedi. Bende babama karşı nefret falan yok, cünkü tanık olmadım pisliklerine, annem ne zorluklarla bizi büyütmüş tek başına ama dimdik gururlu bir şekilde. Biz doğana kadar her şeyine katlanmış ama düzelmeyince bizi o ortamda büyütmemek icin ayrılmış. Asıl fedakarlık budur benim gözümde.

Eger bosanmaz iseniz zamanla kocanizda asiri nefret edeceksiniz ve kizinizda bunu gorecek hissedecek o da babasindan nefret edecek ve erkeklere guveni kalmayacak simdi siz kendinize ve kiziniza iyilik mi yapiyorsunuz yoksa kotuluk mu ? Mutsuz huzursuz gergin sinirli bir ailenin cocugu agresif mutsuz huzursuz ve hep basarisiz olur ve hep cozum aramakla gecer hayati emin olun ben tecrubeliyim bu konuda 29 yasindayim nasil sakin mutlu huzurlu olabilirim diye yillardir arastirdim herseyi denedim ailemden kactim bir cok kez basarili olup sonra cokusler yasadim simdi psikologa gidiyorum evladiniza bunu yapmayin rica ediyorum

Bosan demesi kolay ama Bosan! Haksizlik falan etmemis olursun ileride kizin bunlari ogrenirse ozaman ona sucluluk yuklersin!

Ben konuyu muhatabına yazdım alıntı yapıp polimik yaratma eşim beni bildiğim kadarıyla hiç aldatmadı
Erkek yapsada kadın yapmaz keza müslümanız ve zina Allah katında bile iğrenç

Kadın yuvasını dağıtmak istemiyor belli ki
Değmezde üç beş o.... için belki değişecek ve o son olur umarım
Bu benim görüşüm herkes ayni görüşte olmaz
Saygı saygı anlayana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…