Eşim 5. Kez ALDATTI.....

2. Cocuk icin konu bile acmissiniz 2 ay önce. Rica ederim kendinize biraz deger verin, kizinizla zamani geldiginde iki yetiskin gibi konusacaksiniz zaten. 2. Cocugu yapmadan bir karar vermeniz lazim.

çocuğum için diyenlerin hiç birine inanmıyorum. içimin almadığı adamla sırf çocuğum için sevişecek kadar anaç değilim sanırım..

Zamanında gururunla ayrilmaliydin.
Ne yazik ki şu dakikadan sonra ne değerin var nede gururun
Ama bundan sonrasına bakmalısın.
Belki sevdiğinden affettin bilemem. Şu dakikadan sonra o adamı boşa ve kurtul.
Bundan sonra bari gururlu ve başın dik dur.

Kizamiyorum bile devreler yandı

5 kez aldatmış boşanmamışsınız eşinizde rahat zaten nasıl olsa ne yaparsam yapayım boşamıcak beni die

Yakaladığın 5, peki ya yakalamadıkların?

Bi önceki konudan farklı ne deneceğini düşünüyorsunuz.
Sizin gibi kadınları anlamıyorum ve sizi kınadığım için bir gün başıma gelmesinden korkuyorum. Ancak zaten herşeyi bile bile devam edebilmişsiniz. Buraya konu açıp da burdaki insanların canını sıkmaya huzurunu kaçırmaya ne hakkınız var . Gidin ve iğrenç evliliğinizde 2. çocuğunuzu yapın. Kocanız yakında takıldığı kızları sizin evinize getirir. Hep beraber takılırsınız. KK yı bu işe karıştırmayın artık

Her konuya ayni seyi yaziyorum yine yazicam kizinizi bahane etmeyin
Siz kocaniza hala asiksiniz diye bosaninca insanlar ayrildi diyecek diye cocuk demeyin
Biraz sayginiz olsun biraz mideniz olsun. 5 kez ne demek adam harem kurmus be.
Bide bu adamin koynuna girip cocuk planlayin sonra cocuklari dusunun o cocuklar boyle anne baba istermi acaba.

Kızınızı bahane etmeyin lütfen. Adam defalarca aldatırken kızını hiç düşünmemiş. Sadece sizi değil, kızınızı da aldatıyor. 5 yıl boyunca sevgilileri olan adamın kafasında ev, aile kavramı yoktur. Sizinle çocuğunuzla zaman geçirmeyip başka kadınlara sevgililik yapıyor. Aldatılmaya o kadar uzun süre tepkisiz kalmışsınız ki hoşunuza gittiğini düşüneceğim, ayrılıp kendi ayaklarım üzerinde nasıl dururum korkusunu aşmış bu durum.

O cesareti eşiniz gösterecek gibi yakın Zaman'da.Bir an önce işin ciddiyetini anlayıp kararlı adımlar atmanızı öneririm.Sudan çıkmış balığa dönmemek için.Allah kolaylık versin.

5kez aldatılmayı nasıl sindirebildin şimdiye kadar çok şaşirdim. Kocan sana be kızına en büyük haksızlığı yapmış senin boşanmayi istemen bunların yanında hiç bence.

Bacım daha neyi bekliyorsun boşabmak için?
Hayatta herkes kendi rolünden mesuldür. Sen kendi rolünü anne olarak oynuyoraun kızına karşı. Baba olan eşin. Sen onunkinide oynayamazsın. Doğal olarak onun ki onı ilgilendiriyır. Çok düşünüyorsa kızını zaten o toplara girmez. Ha seviyordur evet ama iştr sevgi yeterli değil aldatmasına. Bu hayatta başkasının rolünü düşünerek yaşayamayız bu sözümü unutma. Baba-kız ilişkisi seni bağlamaz. Korkma çocuğun boşanmıyor babasından. Malesef o adam(!) onun babası

Diyelim ki kiziniz babasina düşkün ayrilamiyorsunuz. O baba kızına düşkün olsa ilk fırsatta başka kadına kosmaz. Kızına düşkün gerçek bir baba, başka bir kadına aşık olsa bile kızının annesini aldatmaz!

Hulya avsarla yakınlığı varmi esinizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…