- 13 Ocak 2017
- 238
- 106
- 18
- Konu Sahibi huysuzwomen
-
kızlar merhaba 22yaşındayım 2yıllık evliyim. 6aylık bir bebişim var. Eşim çok kıskanç. Ama hastalık derecesinde artık . Birşey giysem bu dar bu açık bu şöyle bu böyle diyor sürekli 44beden giyen bir bayanım ama sana 48 beden alalım hatta varsa 50bilmem ne diyor moralim bozuluyor artık haliyle bende saldım kendimi eskisi gibi giyinemiyorum hep içimde kalıyor bazı şeyler. Kilomu çok yüzüme vuruyor. Kalem etek tunik giysem diyorum zayıf değilsin kalem etek sana göre değil hep bol şeyler çuval gibi hiç bedenime göre giyinemiyorum. İstediiğim bişeyi alamıyorum görümcem zayıf giyiniyor rahatça sürekli onu örnek gösteriyo ona olur sana olmaz sen şişmişsin falan çok aşağılıyor beni. Bende kendime bakamıyorum artık. Çok bunaldım napıcam nasıl orta yol bulucam içimde ukte kalıyor herşey gençliğim gidiyo sorsalar yaşımı söylemeye çekiniyorum 30 40 gibi hissediyorum çok uzun oldu kusura bakmayın
boy kac kilo kac ?Zayıflamak istiyorum takıntı haline getirdim ama annem kızıyor kendine iyi bakmalısın kilolu değilsin diyor kafama taka taka hasta olucam. Ağlıyorum zoruma gidiyor kendime bakamıyorum süslenemiyorum daraldım kafese kapanmış gibiyim
1.62 80boy kac kilo kac ?
1.62 80
Dar şeyler giymeyi bende sevmem empati yaptığımda bende rahatsız olurum. Ama örtündüğüm halde 1 kat 2 kat daha örtmek saçmalık. Onada söyledim birlikte bir yere gitsek bende isterim kocam yanımda şık güzel temiz bakımlı olsun ne giyersen giy ben yanındaysam diyorum bende süsleneyim senle bir yere giderken ona göre değil kendime göre seçip giyineyim istiyorum ama kilon var bu dar sana 48 50 beden giydirelim göz kalemi sürme parfüm niye sıkıyosun üstüne pardesüde al vs vsKilolu olup dar şeyler giymek güzel veya hoş görünmüyor, çokta göze batıyor. Eşiniz haklı bir nebze benım eşimde gözümü tırmalayan şekilde giyinse bende istemezdim. Karşılıklı zevklerin uyuşması önemli.
Dar şeyler giymeyi bende sevmem empati yaptığımda bende rahatsız olurum. Ama örtündüğüm halde 1 kat 2 kat daha örtmek saçmalık. Onada söyledim birlikte bir yere gitsek bende isterim kocam yanımda şık güzel temiz bakımlı olsun ne giyersen giy ben yanındaysam diyorum bende süsleneyim senle bir yere giderken ona göre değil kendime göre seçip giyineyim istiyorum ama kilon var bu dar sana 48 50 beden giydirelim göz kalemi sürme parfüm niye sıkıyosun üstüne pardesüde al vs vs
Annem destek amaçlı kırılmamam kafama takmamam için diyor olabilir mi? Biliyor çok takıntılı ve kırılgan bir insan olduğumu aylardır ağlıyorum böyle konularda oda boşver kızım bişey olmaz fazla kilon yok kendine dikkat et kızına bak emziriyosun üzülme vs. Diyor anca kilo al ye sürekli demiyor tabi!Ve annen kilolu değilsin diyo, kilolu olmak kendine bakmak mı
hayatta bazı şeyleri kendimiz için yapmalıyız. 1. Derece obez çıkıyor olculeriniz. daha yeni dogum yapmışsınız . kilonuzu "normal" olarak gördüğünüz için söyledim.1.62 80
Annem destek amaçlı kırılmamam kafama takmamam için diyor olabilir mi? Biliyor çok takıntılı ve kırılgan bir insan olduğumu aylardır ağlıyorum böyle konularda oda boşver kızım bişey olmaz fazla kilon yok kendine dikkat et kızına bak emziriyosun üzülme vs. Diyor anca kilo al ye sürekli demiyor tabi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?