Eşim abartıyor bunaltıyor artık

o boyda o kiloda zaten 30 40 yaş gosterirsin. Kiyafetle makyajla parfumle alakasi yok malesef

ya bu erkeklere bir hayat yetmiyor mu??!!!
kendi hayatlarını yaşıyorlar 1 ,, olmasını istedikleri kişilik dayatmasını kadınlara yaşatıp bir de bizim onların istedigi hayatı yaşamamızı istiyorlar 2.
kadınları rahat bırakın artık yahu!!!

Bekarken 67idi hamile kaldığımda 75tim 90kilo olmuştum doğuma giderken doğumdan sonra 79a indim böyle böyle

Acaba eşiniz kilonuzdan rahatsız olup bol giyince kilonuzu gizlediginizi mi düşünüyor?

ben kıskançlıktan ziyade kilonuzdan dolayı giydiklerinizi yakıştırmıyormuş gibi bir izlenime kapıldım çünkü zaten tesettürlüsünüz anladığım kadarıyla.
doğumdan sonra ben de kiloluydum ve üzerime 1-2 beden büyük giysiler aldım çünkü hem kilolu olup hem dar giyinince gerçekten kötü bir görüntü oluyor.
eğer kilo verdiğinizde hala giysilerinize karışıyor olursa o zaman gerçekten sorunlu demektir.

Bana da kiskanmiyor da daha cok elestiriyor gibi geldi.Kilo verin istediginizi giyin eger o zaman da karisirsa sen demedin mi zayiflar giyebilir ben de zayifim iste diyin

Kilo vermek istiyorsan, kendin için kendini daha çekici hissetmek için ver onun için de değil. Onun yaptığı kıskançlık değil. Senin üzerinde hüküm kurmak.
Canın ne istiyorsa da giy. Ben bunun iyi göründüğünü düşünüyorum, hakaretlerin beni senden soğutur kendim hakkındaki fikrimi değiştirmez de. Boşayacak değil ya kıyafet yüzünden. Boşarsa da merak etme bu adam ilk kocan olduğuna göre ikinci kocaya iyi bir adam diyebilmek için çıta çok düşük zaten kolay bulursun.

Allah aşkına emziriyorken mi böyle eziyet ediyor bu adam sana kilon için. Terbiyesiz. O çocuğu sanki sen iki dakikada yaptın hop tavandan düştü beyefendinin kucağına. Tabi ki vücudun bir süre eskisi gibi görünmeyecek. Bu çok normal. Bak burada kilona fazla diyen insanlar da yeni doğum yaptığının farkında değil büyük ihtimal. Yeni doğum yapınca kilonun fazla olması normal. Herkes ister çocuğu doğurur doğurmaz 56 kiloya düşmeyi ama çoğu kişinin vücudu buna izin vermez açlıktan öldürse de kendini bu kadar kısa sürede.
Çocuğunu emzir sen. Bol bol su iç. Fazla hamur işini tatlıyı abartma ölçülü ye. Merak etme zamanla verirsin zaten. Veremezsen de emzirmeyi bırakınca iyi bir diyet yaparsın.
Sonra da boşa bu adamı, nedir bu yaaa... O çocuğu haketmiyor o... Sen neler çekmişsin o ne derdinde.

Bekarken 67idi hamile kaldığımda 75tim 90kilo olmuştum doğuma giderken doğumdan sonra 79a indim böyle böyle
bekarkende fazla kilolu imissiniz. O zaman bu tepkileri vermiyordur tabi. Köprüyü geçene kadar misali... ama adam haksız mi evlenince hop gelsin 8 kilo.

Sözün özü kendin ve bebegin için kurtul o kilolardan sonra da dilediğini giy.

Cuval gibi haldir huldur seyler giymek zorunda degilsin ki.. Veya babaanne tarzi.. Vücut hatlarini belli etmeyen, salaş ve tarz olan kiyafetler de var..

Canım benim. bende 22 yaşındayım. bekarım ama çok iyi anlıyorum seni. Çok anlayışsız ve hödük bir kocan varmış. Seni asla başkalarıyla kıyaslamaması gerekiyordu. Ve ben senin yerinde olsam ona inat zayıflar 38 beden ne bulduysam giyerdim. Sıkıyorsa bişey desin bakalım.

Anlaşıldığımı hissettirdin bana çok teşekkürler . İçimi okudun resmen

Cuval gibi haldir huldur seyler giymek zorunda degilsin ki.. Veya babaanne tarzi.. Vücut hatlarini belli etmeyen, salaş ve tarz olan kiyafetler de var..
Benimde kasteddiğim bu. Herkes kendine göre giyinmeli burda bazılarıda kilomu yüzüme vuruyor ben zayıfım demiyorum 44beden iken bana 48 50 beden giydirmek istemesini aşmak istiyorum. Şuanda emziren bi anneyim ve doğum yapalı 6ay oldu daha hemen toparlayamıyorum tabiki sağlıklı bir kilom olsun istiyorum ama biraz moral ve destekle olması gerekmez mi?

Canım kocayı boşver şimdi. Kendin için yap ne yaparsan. Ve ağlama mutsuz olma. Ağladıkça daha çok yemek istersin.

Bence önce tahlil yaptırdım İnsülin direncinin var mı bı baktır. Kan değerlerin düşükse ya da İnsülin direncin varsa kilo vermen zor.
Benim boyum 167 .İlk gebeligimde 82 kiloyu gördüm.3. doğumunu 10 ay önce yaptım ve şu an 61 kiloyum. İnanki böyle rahatlık yok. Giyim konusunda sıkıntım azaldı. Eskiden kıyafet almaktan denemektwn nefret ederdim. Şu an 40 beden giyiyorum.birkac kilo daha versem süper olacak.
Her şey senin elinde. Ama dediğim gibi kocan için vs değil sadece kendin için ver o kiloyu. Sağlığın için mutlu olmak için.. Bebeğini gülerek büyüt

Esinle iletisiminiz nasil? Laftan, kirginligindan anlayacak biri mi? Belki farkinda degildir.. Bence guzelce konuşmayı dene..
Kiyafet konusuna gelince de 44 bana asiri buyuk bi beden gibi gelmedi; tabii boyuna ve vucut yapina gore degisir.. Şu an kilo vermen zor emzirmeden dolayi.. Ama vucut tipine uygun, ustune basina yapismayip daha ince gosterecek kiyafetleri tercih edebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…