- 13 Ocak 2017
- 238
- 106
- 18
- Konu Sahibi huysuzwomen
-
eğer onun hoşuna gitmeyen birşey giydiysem bu dar sen kilolusun çıkar şunu diyor ve ogünü bana zehir ediyor bende artık giyinmeye çekiniyorum laf işitmektense. Aşırı kilolu olduğumu düşünmüyorum tabi kilomu aşmamam lazım ama abartacak kadarda kilolu yani göze batacak kadar değil bence ama fırsat vermiyor bana bırakmıyor kıyafet olsa süslenmek olsa özgür bırakmıyor
kızlar merhaba 22yaşındayım 2yıllık evliyim. 6aylık bir bebişim var. Eşim çok kıskanç. Ama hastalık derecesinde artık . Birşey giysem bu dar bu açık bu şöyle bu böyle diyor sürekli 44beden giyen bir bayanım ama sana 48 beden alalım hatta varsa 50bilmem ne diyor moralim bozuluyor artık haliyle bende saldım kendimi eskisi gibi giyinemiyorum hep içimde kalıyor bazı şeyler. Kilomu çok yüzüme vuruyor. Kalem etek tunik giysem diyorum zayıf değilsin kalem etek sana göre değil hep bol şeyler çuval gibi hiç bedenime göre giyinemiyorum. İstediiğim bişeyi alamıyorum görümcem zayıf giyiniyor rahatça sürekli onu örnek gösteriyo ona olur sana olmaz sen şişmişsin falan çok aşağılıyor beni. Bende kendime bakamıyorum artık. Çok bunaldım napıcam nasıl orta yol bulucam içimde ukte kalıyor herşey gençliğim gidiyo sorsalar yaşımı söylemeye çekiniyorum 30 40 gibi hissediyorum çok uzun oldu kusura bakmayın
o boyda o kiloda zaten 30 40 yaş gosterirsin. Kiyafetle makyajla parfumle alakasi yok malesefeğer onun hoşuna gitmeyen birşey giydiysem bu dar sen kilolusun çıkar şunu diyor ve ogünü bana zehir ediyor bende artık giyinmeye çekiniyorum laf işitmektense. Aşırı kilolu olduğumu düşünmüyorum tabi kilomu aşmamam lazım ama abartacak kadarda kilolu yani göze batacak kadar değil bence ama fırsat vermiyor bana bırakmıyor kıyafet olsa süslenmek olsa özgür bırakmıyor
Teşekkürler gerçekteno boyda o kiloda zaten 30 40 yaş gosterirsin. Kiyafetle makyajla parfumle alakasi yok malesef
o apayri bir konu. Aldatmak nerden cikti ?Aldatır mı ki bu yüzden? Of
alınma gucenme yardımcı olmaya çalışıyorum. Gencecik bir annesin. Ama sağlıklı değil bu durum.Teşekkürler gerçekten
Acaba eşiniz kilonuzdan rahatsız olup bol giyince kilonuzu gizlediginizi mi düşünüyor?Zayıflamak istiyorum takıntı haline getirdim ama annem kızıyor kendine iyi bakmalısın kilolu değilsin diyor kafama taka taka hasta olucam. Ağlıyorum zoruma gidiyor kendime bakamıyorum süslenemiyorum daraldım kafese kapanmış gibiyim
Bana da kiskanmiyor da daha cok elestiriyor gibi geldi.Kilo verin istediginizi giyin eger o zaman da karisirsa sen demedin mi zayiflar giyebilir ben de zayifim iste diyinkızlar merhaba 22yaşındayım 2yıllık evliyim. 6aylık bir bebişim var. Eşim çok kıskanç. Ama hastalık derecesinde artık . Birşey giysem bu dar bu açık bu şöyle bu böyle diyor sürekli 44beden giyen bir bayanım ama sana 48 beden alalım hatta varsa 50bilmem ne diyor moralim bozuluyor artık haliyle bende saldım kendimi eskisi gibi giyinemiyorum hep içimde kalıyor bazı şeyler. Kilomu çok yüzüme vuruyor. Kalem etek tunik giysem diyorum zayıf değilsin kalem etek sana göre değil hep bol şeyler çuval gibi hiç bedenime göre giyinemiyorum. İstediiğim bişeyi alamıyorum görümcem zayıf giyiniyor rahatça sürekli onu örnek gösteriyo ona olur sana olmaz sen şişmişsin falan çok aşağılıyor beni. Bende kendime bakamıyorum artık. Çok bunaldım napıcam nasıl orta yol bulucam içimde ukte kalıyor herşey gençliğim gidiyo sorsalar yaşımı söylemeye çekiniyorum 30 40 gibi hissediyorum çok uzun oldu kusura bakmayın
Kilo vermek istiyorsan, kendin için kendini daha çekici hissetmek için ver onun için de değil. Onun yaptığı kıskançlık değil. Senin üzerinde hüküm kurmak.kızlar merhaba 22yaşındayım 2yıllık evliyim. 6aylık bir bebişim var. Eşim çok kıskanç. Ama hastalık derecesinde artık . Birşey giysem bu dar bu açık bu şöyle bu böyle diyor sürekli 44beden giyen bir bayanım ama sana 48 beden alalım hatta varsa 50bilmem ne diyor moralim bozuluyor artık haliyle bende saldım kendimi eskisi gibi giyinemiyorum hep içimde kalıyor bazı şeyler. Kilomu çok yüzüme vuruyor. Kalem etek tunik giysem diyorum zayıf değilsin kalem etek sana göre değil hep bol şeyler çuval gibi hiç bedenime göre giyinemiyorum. İstediiğim bişeyi alamıyorum görümcem zayıf giyiniyor rahatça sürekli onu örnek gösteriyo ona olur sana olmaz sen şişmişsin falan çok aşağılıyor beni. Bende kendime bakamıyorum artık. Çok bunaldım napıcam nasıl orta yol bulucam içimde ukte kalıyor herşey gençliğim gidiyo sorsalar yaşımı söylemeye çekiniyorum 30 40 gibi hissediyorum çok uzun oldu kusura bakmayın
Allah aşkına emziriyorken mi böyle eziyet ediyor bu adam sana kilon için. Terbiyesiz. O çocuğu sanki sen iki dakikada yaptın hop tavandan düştü beyefendinin kucağına. Tabi ki vücudun bir süre eskisi gibi görünmeyecek. Bu çok normal. Bak burada kilona fazla diyen insanlar da yeni doğum yaptığının farkında değil büyük ihtimal. Yeni doğum yapınca kilonun fazla olması normal. Herkes ister çocuğu doğurur doğurmaz 56 kiloya düşmeyi ama çoğu kişinin vücudu buna izin vermez açlıktan öldürse de kendini bu kadar kısa sürede.Annem destek amaçlı kırılmamam kafama takmamam için diyor olabilir mi? Biliyor çok takıntılı ve kırılgan bir insan olduğumu aylardır ağlıyorum böyle konularda oda boşver kızım bişey olmaz fazla kilon yok kendine dikkat et kızına bak emziriyosun üzülme vs. Diyor anca kilo al ye sürekli demiyor tabi!
bekarkende fazla kilolu imissiniz. O zaman bu tepkileri vermiyordur tabi. Köprüyü geçene kadar misali... ama adam haksız mi evlenince hop gelsin 8 kilo.Bekarken 67idi hamile kaldığımda 75tim 90kilo olmuştum doğuma giderken doğumdan sonra 79a indim böyle böyle
Aldatırsa bu yüzden olmaz ş...zin teki olduğu için olur. Aldatacak adam Angelina Jolie'yi de aldatır, ki aldattı.Aldatır mı ki bu yüzden? Of
kızlar merhaba 22yaşındayım 2yıllık evliyim. 6aylık bir bebişim var. Eşim çok kıskanç. Ama hastalık derecesinde artık . Birşey giysem bu dar bu açık bu şöyle bu böyle diyor sürekli 44beden giyen bir bayanım ama sana 48 beden alalım hatta varsa 50bilmem ne diyor moralim bozuluyor artık haliyle bende saldım kendimi eskisi gibi giyinemiyorum hep içimde kalıyor bazı şeyler. Kilomu çok yüzüme vuruyor. Kalem etek tunik giysem diyorum zayıf değilsin kalem etek sana göre değil hep bol şeyler çuval gibi hiç bedenime göre giyinemiyorum. İstediiğim bişeyi alamıyorum görümcem zayıf giyiniyor rahatça sürekli onu örnek gösteriyo ona olur sana olmaz sen şişmişsin falan çok aşağılıyor beni. Bende kendime bakamıyorum artık. Çok bunaldım napıcam nasıl orta yol bulucam içimde ukte kalıyor herşey gençliğim gidiyo sorsalar yaşımı söylemeye çekiniyorum 30 40 gibi hissediyorum çok uzun oldu kusura bakmayın
Anlaşıldığımı hissettirdin bana çok teşekkürler . İçimi okudun resmenAllah aşkına emziriyorken mi böyle eziyet ediyor bu adam sana kilon için. Terbiyesiz. O çocuğu sanki sen iki dakikada yaptın hop tavandan düştü beyefendinin kucağına. Tabi ki vücudun bir süre eskisi gibi görünmeyecek. Bu çok normal. Bak burada kilona fazla diyen insanlar da yeni doğum yaptığının farkında değil büyük ihtimal. Yeni doğum yapınca kilonun fazla olması normal. Herkes ister çocuğu doğurur doğurmaz 56 kiloya düşmeyi ama çoğu kişinin vücudu buna izin vermez açlıktan öldürse de kendini bu kadar kısa sürede.
Çocuğunu emzir sen. Bol bol su iç. Fazla hamur işini tatlıyı abartma ölçülü ye. Merak etme zamanla verirsin zaten. Veremezsen de emzirmeyi bırakınca iyi bir diyet yaparsın.
Sonra da boşa bu adamı, nedir bu yaaa... O çocuğu haketmiyor o... Sen neler çekmişsin o ne derdinde.
Benimde kasteddiğim bu. Herkes kendine göre giyinmeli burda bazılarıda kilomu yüzüme vuruyor ben zayıfım demiyorum 44beden iken bana 48 50 beden giydirmek istemesini aşmak istiyorum. Şuanda emziren bi anneyim ve doğum yapalı 6ay oldu daha hemen toparlayamıyorum tabiki sağlıklı bir kilom olsun istiyorum ama biraz moral ve destekle olması gerekmez mi?Cuval gibi haldir huldur seyler giymek zorunda degilsin ki.. Veya babaanne tarzi.. Vücut hatlarini belli etmeyen, salaş ve tarz olan kiyafetler de var..
Esinle iletisiminiz nasil? Laftan, kirginligindan anlayacak biri mi? Belki farkinda degildir.. Bence guzelce konuşmayı dene..Benimde kasteddiğim bu. Herkes kendine göre giyinmeli burda bazılarıda kilomu yüzüme vuruyor ben zayıfım demiyorum 44beden iken bana 48 50 beden giydirmek istemesini aşmak istiyorum. Şuanda emziren bi anneyim ve doğum yapalı 6ay oldu daha hemen toparlayamıyorum tabiki sağlıklı bir kilom olsun istiyorum ama biraz moral ve destekle olması gerekmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?